Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Matka Turkmenistaniin - KILROY
Matka Turkmenistaniin - KILROY

Matka Turkmenistaniin

Turkmenistanin turkkilainen kansa on ylpeä maastaan, jonka peittää lähes kokonaan musta aavikko. Mystinen ja syvästi hengellinen Turkmenistan tunnetaan parhaiten entisestä presidentistään Saparmurat "Turkmenbashi" Niyazovsta, joka rakennutti upeita marmorimonumentteja, huikaisevia palatseja ja kultapatsaita tähän muinaisen kulttuurin maahan.

Kysy Turkmenistanin matkoista

Vieraanvarainen Turkmenistan

Turkmenistan on Keski-Aasian maista geneettisesti homogeenisin. Karakum Black Sands -aavikko peittää lähes koko maan, jonka kansalaisista yli puolet elää köyhyysrajan alapuolella. Turkmenistanin odotetaan kuitenkin vaurastuvan investoimalla öljy- ja kaasuvarantoihinsa. Hankkeet eivät ole tähän asti tuottaneet tulosta, varsinkin neuvottelut Venäjän kanssa hidastavat prosessia.

Useimmat turkmenistanilaiset ovat erityisen ylpeitä identiteetistään ja kunnioittavat sinua, kunhan ensin osoitat kunnioittavasi heitä. Naiset kävelevät kaduilla perinteiset värikkäät huivit hiustensa suojana sekä kuvioiduissa nilkkapituisissa puvuissa. Turkmenistanilaiset, kuten muutkin paimentolaiset, ovat vastaanottavia ja vieraanvaraisia.

Paikallisia ostoksia ja maistettavia

Kauniit turkmenistanilaiset Bokharamatot ovat maailmankuuluja. Niiden rikkaat, punaiset geometriset kuviot ovat laajalti kopioituja Intiassa ja Pakistanissa. Keittiö ravintoloissa on yleensä venäläinen, mutta menut sisältävät tyypillisiä keskiaasialaisia herkkuja kuten plovta. Kaspianmeren sampi on aina kokeilemisen arvoinen! Voit maistaa suosittua Turkmenbashi-nimistä vodkaa. Paikallinen tee on rikkaan makuista, ja sitä saa jokaisesta ravintolasta ja kahvilasta.

Kulttuurillinen Ashkabat

Turkmenistanin pääkaupunki, on kulttuurisesti maan rikkain väestökeskittymä. Näe mahtavat marmorimonumentit, upeat palatsit ja kultapatsaat, jotka entinen presidentti Niyazov rakennutti. Vieraile mielettömän värikkäässä Tolkuchan basaarissa. Huvitu 15 metriä korkeasta Turkmenbashi-patsaasta, joka pyörii ympäri pitääkseen entisen pressan kasvot aina aurinkoon päin tai tsekkaa maailman korkein lipputanko. Halpoja ostoksia teet Ashgabatin Yimpas Shopping Centerissä, joka on yksi koko maan ainoista länsimaisista kauppapaikoista. Kaikki tarvitsemasi löytyy yhden katon alta. Ihastuttava ruokailusali, biljardipöydät, tenniskentät ja keilailuhallit ovat aina taattua ajanvietettä!

Turkmenistanin nähtävyydet ja muuta tekemistä

Mahtavat luonnonihmeet odottavat sinua Turkmenistanissa; Kow Ata on vuorten alainen sulfaattijärvi tunnin ajomatkan päässä Ashgabatista. Nauti rentouttavasta uinnista mineraalirikkaassa vedessä. Karakum, musta aavikko, jonka värikkäät kanjonit ja satunnaiset vedenpurkaukset, dinosaurusten jalanjäljet, kuutamo ja palavat kaasukraatterit tarjoaa luonnonrakastajille ihailtavaa.

Darvaza Flaming Crater, kraatteri joka syntyi 1971 kaasutaskun romahdettua on sekin mielenkiintoinen nähtävyys. Myrkyllinen, taskusta pakeneva kaasu päätettiin polttaa. Kaasu palaa yhtä tänäkin päivänä ja kraatteria onkin usein verrattu Helvetin portteihin.

Historiasta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Gonuriin, kiehtoville maailman suurimmille arkeologisille kaivauksille lähellä Mervin kaupunkia.

Turkmenistaniin saapuminen

Päästäksesi Turkmenistaniin sinua voidaan vaatia hankkimaan paikallinen opas, vaikka omille retkille lähtemisen hotellista pitäisikin olla mahdollista. Kutsukirje Turkmenistanissa asuvalta voi olla ehtona viisumille. Järjestetty matka on helpompi vaihtoehto käytännönjärjestelyiden osalta. Saapuessasi maahan sinun pitää täyttää monia kaavakkeita: ole huolellinen lomakkeita täyttäessäsi ja pidä kaikki saamasi asiakirjat mukanasi. 

Ota etukäteen selvää maan tilanteesta ja pidä silmät, korvat ja aistit auki paikan päällä. Reissuun ei kannata lähteä pelkäämään turhia, mutta tiedosta erilaiset olosuhteet. Tarkista aina oppaaltasi ennen kuin räpsit valokuvia, erityisesti univormuihin pukeutuneiden virkamiehien sekä erinäisten hallintorakennuksien ikuistaminen valokuviin saattaa olla kiellettyä.

Turkmenistan kartalla

Turkmenistanilaiset ovat perinteisesti paimentolaisia, mutta silti maassa on useita kiinnostavia kaupunkeja, joista monet ovat olleet osana muinaista Silkkitietä. Turkmenistanissa kannattaa matkustaa lentokoneella, mikä on uskomattoman halpaa. Voit myös hankkia itsellesi taksin tai liftata, mutta muista aina neuvotella hinta etukäteen. Junalla matkustaminen on todella hidasta, ja vaikka junamatkustaminen on tavallisesti leppoisaa, se ei yllä suosikkilistallemme.

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele matka Turkmenistaniin

 1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Houkutteleeko reppureissaus Aasiassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Kysy pois!

Aktiviteetteja Turkmenistanissa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.