{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vietnam

vanha paikallinen talo rannikolla, jyrkkien kallioiden ympäröimänä
nainen istumassa kanootissa viidakon keskellä

Vietnamin matka

Etkö osaa päättää, kumpi on enemmän sinun juttusi, kaupunki- vai rantaloma? Jätä pohtiminen sikseen ja lähde Vietnamin matkalle, Kaakkois-Aasian kauneuteen. Värikäs maa tarjoaa täydellisen yhdistelmän kulttuuria, historiaa ja auringossa löhöilyä. Ystävälliset paikalliset, mausteiset herkut ja kuvankauniit auringonlaskut hiekkarannoilla tekevät Vietnamin matkasta ikimuistoisen elämyksen!

Jos Vietnamin matka houkuttelee, varaa aika matkasuunnitteluun, niin pääset askeleen lähemmäs unelmamatkasi toteutumista.

Kysy Vietnamin matkoista

Vietnamin matkan nähtävyydet

Vieraanvaraiset paikalliset, monipuoliset maisemat, huokeat hinnat ja herkullinen ruoka takaavat, että Vietnam on monien reissaajien suosikkikohteiden joukossa. Vietnamin maantieteellisen sijainnin ja muodon ansiosta maalla on paljon tarjottavaa niin aktiivireissaajalle, fiilistelijälle, urbaanihipsterille kuin kulinaristillekin.

Maan suurin, modernein ja vilkkain kaupunki, Ho Chi Minh City, ei jätä ketään kylmäksi. Ho Chi Minh Cityyn kannattaa jäädä monestakin syystä, mutta suurimpia ovat monet Vietnamin historiasta kertovat nähtävyydet ja paikat kuten esimerkiksi Ho Chi Minh City Museum ja War Remnants Museum, jotka kertovat tarinaa Vietnamin monivaiheisesta menneisyydestä. Koe myös kaupungin Cholon kiinalaiskortteli ja Jade-keisarin satavuotias pagoda-temppeli, jonka ilmassa tuoksuu vahva suitsuke.

Vietnamin matkalla kannattaa tietenkin poiketa maan energiseen pääkaupunkiin Hanoihin, joka on monien reissaajien mielestä Aasian kaunein pääkaupunki. Hanoissa kannattaa pysähtyä aika ajoin vain katselemaan ja fiilistelemään katujen elämää. Nauti Pho-nuudelikeittoa ja ihmettele ihmisvirran vilinää. Kulje pitkin Old Quarterin, eli vanhankaupungin, katuja ja suuntaa kohti modernimpaa Hoan Kiemin kaupunginosaa tai lähde pohjoiseen, josta löydät enemmän paikallisia. 

Vietnamin pohjoisosissa sijaitseva maailmankuulu Ha Long Bay tai suomalaisittain Halonginlahti kutsuu seikkailijoita fantasiamaailmaa muistuttaviin maisemiin. Lahti on tunnettu yhtenä Vietnamin suosituimmista turistirysistä, mutta älä siltä peräänny, sillä osa reissun fiiliksestä tulee nähdessä sadat risteilijät liplattaen upeissa maisemissa. Parasta tässä risteilyssä on, että voit ottaa aivan rennosti: ota aurinkoa laivan kannella, osallistu kokin vetämälle kokkauskurssille ja nauti illallista laivan uniikeissa puitteissa – tämä on kokemus, jota et halua missata Vietnamin matkalla!

Vietnamin ruokakulttuuri

Matka Vietnamiin on luonnollisesti myös matka vietnamilaisen ruoan äärelle. Katukojut notkuvat nuudelikeittoja, kevätkääryleitä ja täytettyjä patonkeja. Tilasit mitä tahansa ravintolassa tai kadun kulmalla tulet huomaamaan makujen täydellisen tasapainon ja tuoreiden yrttien käytön. Yksi tunnetuimmista ruokalajeista on Banh Mi eli täytetty patonki, jonka voit napata mukaan aamiaiseksi, lounaaksi tai illalliseksi –  edullinen ja maukas ratkaisu!

Liikkuminen Vietnamin matkalla

Vietnamin julkinen liikenne on varsin kattava, ja pääset helposti minne ikinä haluatkin mennä. Junat ja bussit ovat hyviä vaihtoehtoja, sillä matka taittuu mukavasti maisemia katsellen. Taksilla kulkeminen on myös näppärää, mutta koko päivän taksihinnasta on hyvä sopia jo heti alussa. Kun jalat eivät päivän päätteeksi enää kanna, toimivat polkupyörätaksit eli cyclot loistavina menopeleinä lyhyille matkoille.

Jos suunnitelmissasi on pidempi reppureissaus Vietnamissa ja mahdollisesti myös muualla Kaakkois-Aasiassa, bussipassilla reissaat kätevästi minne ja milloin haluat. 

Vietnamin matkalla on myös hyvä muistaa, että liikenneturvallisuus ei ole Suomen luokkaa, joten ole skarppina etenkin, jos päädyt vuokraamaan oman mopon.

Kysy Vietnamin matkoista

Aktiviteetteja Vietnamin matkalla

Kertomuksia Vietnamista

alt

Suunnittele oma Vietnamin matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.