{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Ryhmämatkat

Luke Porter Neqec7qa9fm Unsplash

Hoidamme matkajärjestelyt puolestasi

Suunnitteletko matkakokonaisuutta vähintään 10 hengelle?

Olitpa sitten matkustamassa oppimis- tai inspiraatiomielessä, saat meiltä kaiken tarvitsemasi. Hoidamme niin lukioiden kuin yliopistojenkin opintomatkat ja ekskursiot, yrityksien virkistysmatkat, urheiluseurojen kisamatkat kuin kaveriporukoiden hupimatkatkin.

Räätälöimme kaikenlaiset ryhmämatkat useamman vuosikymmenen kokemuksella. Kattavan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan jokaisen ryhmän omiin tarpeisiin ja toiveisiin soveltuvia kokonaisuuksia niin lentojen, majoitusten, aktiviteettien kuin kohteidenkin osalta.

Miten olisi Berliini, Krakova, Lontoo tai vaikka New York?

Pyydä maksuton tarjous

Kysy ryhmämatkoista

Asiakaskokemuksia

Kaikki matkajärjestelyt sujuivat erinomaisesti, hotelli sijaitsi hyvällä paikalla ja oli miellyttävä. Hyvä ruoka ja rauhalliset, siistit huoneet.

Tuija,

Bratislavan opintomatka

Yhteistyö on ollut aina sujuvaa, teiltä saa vastauksen tosi nopeasti ja myyjä on aina ollut auttavainen ja myös kiinnostunut siitä, että meidän reissu sujuisi hyvin.

Sanna,

Pariisin opintomatka

Olimme erittäin tyytyväisiä hyvin hoidettuihin matkajärjestelyihin. Olimme myöhässä liikkeellä pienellä budjetilla, mutta saimme toiveidemme mukaisen reissun. Saana hoiti upeasti kaikki meidän mokat ja muut tapahtuneet ongelmat.

Maria,

Rooman opintomatka

Apu kaikkeen mahdolliseen

Olitpa sitten järjestämässä ryhmämatkaa ensimmäistä tai kymmenettä kertaa, tuttuun tai tuntemattomaan kohteeseen, saat vinkit ja järjestelyavun meiltä. 

Kysy ryhmämatkoista

Miksi KILROY?

Henkilökohtainen palvelu
Ryhmämatkojen asiantuntijamme ovat matkajärjestelyjen ja -varauksien ammattilaisia. Saat aina avun ja tuen järjestelyillesi.
Säästä aikaa
Isojen ryhmien matkajärjestelyihin ja selvittelyyn menee aikaa, mutta kun jätät selvittelyt meille, voit itse keskittyä muihin asioihin.
Varmuus & turvallisuus
Kun teet yhteistyötä luotettavan matkajärjestäjän kanssa, ovat sekä suunnitelmasi että rahasi turvassa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.