{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Verkkosivujen vastuuvapauslauseke & tiedonanto tekijänoikeuksista

Verkkosivujen vastuuvapauslauseke

Pyrimme KILROYlla aina 100%:sti päivitettyyn sivustoon. KILROY ei kuitenkaan anna takuita sivuston saatavuudesta, toimivuudesta tai virheettömyydestä. KILROYta ei voi pitää vastuullisena mahdollisien kirjoitusvirheiden, puutteellisten tietojen, päivityksien ja hintamuutoksien tai virusten ja teknisten järjestelmä- tai ohjelmointivirheiden osalta. Tämä lauseke koskee kaikkia KILROYn verkkosivuja.     

Tekijänoikeudet

KILROY pidättää kaikki oikeudet tämän, sekä muiden KILROY-verkkosivujen, kaikkeen sisältöön. Sivuston sisällön kopioiminen, levittäminen, muokkaaminen ja käyttö ilman KILROYlta saatua kirjallista lupaa on kielletty. Tällä sisällöllä tarkoitetaan logoja, kuvia, tekstiä, videoita, kuvituskuvia, karttoja ja kaikkea muuta sivustolla esitettyä materiaalia. Sivuston materiaalin ja tulostus ja lataaminen omalle koneelle on luvallista vain henkilökohtaiseen käyttöön. Sisälllön käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty. Sisällön käytössä on kunnioitettava kaikkia Suomen lain immateriaalioikeuksia.

Tekijänoikeuksien loukkaaminen voi johtaa hyvitys- ja vahingonkorvausvelvollisuuteen. KILROY käyttää tarvittaessa oikeudellisia keinoja, jos sen immateriaalioikeuksia on loukattu.  

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.