{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

KILROY Tripmates - Pienryhmäseikkailut

BF4DF97B 3390 4981 8AB1 F59DE08FA84D

Oletko nuori aikuinen, joka haluaa tutustua maailmaan, mutta et halua reissata yksin? Oletko valmis astumaan pois mukavuusalueeltasi ja tutustumaan uusiin tyyppeihin? Jatka siinä tapauksessa lukemista!

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen konseptin, joka mahdollistaa matkustamisen yhdessä muiden kanssa: Tripmates! Nämä reissut ovat pienimuotoisia ryhmämatkoja, jotka on räätälöity osallistujien iän, elämäntilanteen, kiinnostuksenkohteiden ja budjetin mukaan. Tripmates-matkoilla saat matkaseuraa muista reissaajista, koet ainutlaatuisia kohteita, kokeilet uusia aktiviteetteja ja ennen kaikkea pidät hauskaa. Olitpa sitten opiskelija tai kiinni työelämässä, meiltä löytyy varmasti itsellesi sopiva matkustustyyli. Selaa kaikkia KILROY Tripmates -matkoja linkin takaa tai jatka lukemista saadaksesi lisätietoja koko konseptista!

Tutustu Tripmates-matkoihin

Tripmates 23 31 Nepal

TRIPMATES 23-31

Kaipaatko taukoa arjen kiireistäsi, muttet halua lähteä perinteiselle lomamatkalle? Tripmates 23-31 -matkat ovat sinua varten!

Oletko nuori aikuinen, joka haluaa ottaa kaiken irti arvokkaista lomaviikoistasi? Oletko kyllästynyt tekemään reissusuunnitelmia kavereidesi kanssa, jotka lopulta kaatuvat siihen, etteivät aikataulunne kohtaa tai ette pääse yhteisymmärrykseen matkan sisällöstä? Tai oletko yksinkertaisesti kiinnostunut uusista kokemuksista ja uusiin ihmisiin tutustumisesta? Tripmates-ryhmämatkat on suunniteltu erityisesti 23-31-vuotiaille nuorille aikuisille, joissa yhdistyvät seikkailu, rentoutuminen ja ryhmäelementit.

Mitä Tripmates-matkoilta voi odottaa:

  • Ainutlaatuisia kohteita ja kokemuksia - Kyllästynyt vierailemaan pelkissä turistiloukuissa? Tripmates-matkoilla pääset uppoutumaan pintaa syvemmälle vierailemiesi kohteiden kulttuuriin ja luontoon. Olitpa sitten vaeltamassa Himalajan halki, kiipeämässä Albanian Alpeille tai meditoimassa buddhalaisessa temppelissä, saat unohtumattomia kokemuksia, jotka rikastuttavat elämääsi.

 

  • Haasta itsesi ja reflektoi - Seikkailujen lomassa Tripmates-matkat keskittyvät henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseen. Tripmates ei ole vain lomamatka, vaan se on myös mahdollisuus haastaa itsesi, kokea uusia asioita ja kasvaa henkilökohtaisella tasolla mm. erilaisten työpajojen kautta, jotka auttavat sinua kehittämään uusia taitoja, harjoittelemaan mindfulnessia ja löytämään paremman tasapainon jokapäiväisessä elämässäsi.


  • Vastinetta rahoillesi ja kaupan päälle uusia ystäviä - Tripmates-matkat houkuttelevat monia yksin matkustavia tyyppejä eri puolilta Eurooppaa. Kaikkia reissaajia yhdistää halu uusien paikkojen kokemista sekä uusien ystävien saamista kohtaan! Matkoihin sisältyy myös paljon erilaisia kokemuksia, jotka voisivat olla liian kalliita yksin matkustaessasi.
Test

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.