{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Töihin KILROYlle

Haluatko työskennellä energisessä, nuorekkaassa ja kansainvälisessä ympäristössä, jossa kaikkia työntekijöitä yhdistää rakkaus matkustamista kohtaan? Jos vastasit edellisiin kyllä, harkitse työnhakua KILROYlle!

Etsimme lahjakkaita ja omistautuneita työkavereita, jotka jakavat intohimon matkustamista kohtaan ja haluavat auttaa nuoria seikkailijoita maailmalle!

 

Työskentely KILROYlla tarkoittaa itsesi ja urasi kehittämistä

Olemme nuorekas ja dynaaminen työyhteisö, jolla on vahva kansainvälinen fokus. Olemme aina avoimina oppimaan uutta niin itsestämme, työstämme kuin maailmastakin. Haluamme ymmärtää asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, ja siksi onkin tärkeää, että myös sinä – uusimpana työntekijänämme – tiedät, mistä puhut. Olethan siis reissannut maailmalla, opiskellut tai työskennellyt ulkomailla.

Koska olemme kansainvälinen yritys, suurin osa koulutuksistamme sekä sisäisestä kommunikoinnista käydään englanniksi. Vaadimmekin tästä syystä työntekijöiltämme hyvää englannin kielen taitoa. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti sekä sisäisesti Suomessa että yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa kaikkialla maailmassa.

Avoimet työpaikat

Alta näet avoimet työpaikat KILROYlla. Avaa kiinnostuksesi herättänyt ilmoitus, niin näet lisätietoja työnkuvasta sekä etsimämme työntekijäprofiilin.

Jos meillä ei tällä hetkellä ole vapaita paikkoja, suosittelemme jättämään avoimen hakemuksen. Lue tästä lisää alta.

 

 

Hakuprosessi

Luemme kaikki hakemukset huolellisesti. Saat haun loputtua tiedon hakemuksesi etenemisestä sekä lisätietoja, jos hakemuksesi etenee seuraavalle kierrokselle. Jos haet avoimella hakemuksella, saat aina vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.

Avoimet hakemukset

Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen, jos meillä ei ole toiveitasi vastaavaa paikkaa haussa juuri tällä hetkellä. Käymme avoimet hakemukset aina läpi uuden työpaikan auetessa.

 

Haluatko työskennellä matka-asiantuntijana?

Haluatko suunnitella unelmareissuja opiskelijoille, nuorille ja seikkailunhaluisille maailman ääriin? Etsimme sinua, jolla on laaja ja monipuolinen matkakokemus Euroopan ulkopuolelta sekä nautit uusien ja jännittävien kohteiden kokemisesta ja maailman näkemisestä. Tunnetko palavaa halua räätälöidä asiakkaillemme mielenkiintoisia kokemuksia ja reissuja inspiroivalla tavalla sekä samanaikaisesti olet tavoitteellinen, nautit myyntityöstä ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi?

Matka-asiantuntijan eli Travel Advisorin työ on pääosin myyntityötä, joten matkailuun liittyvän intohimon lisäksi edellytyksenä on, että olet ulospäin suuntautunut ja viihdyt asiakaskontaktien parissa. Sinulta vaaditaan myös järjestelmällisyyttä ja hyvää koordinointikykyä.

Meillä on yhteensä 18 toimipistettä seitsemässä eri maassa, joissa työskentelemme pääasiassa matkasuunnittelun parissa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään toimipisteissämme muilla markkinoilla, vieraile maan omilla sivuilla:

Alankomaat, Belgia, Islanti, Norja, Ruotsi, Tanska

Avoimet työpaikat päätoimistolla

KILROYn päätoimisto sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Täällä sijaitsevat myös useimmat jaetut osastomme, kuten esimerkiksi talous- ja IT-osastot. Nämä osastot tukevat myyntiyksikköjämme eri maissa. Alta voit ladata avoimen hakemuksen itseäsi kiinnostavan paikan mukaan.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.