{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Tietoa meistä

Girl with KILROY sweater next to waterfall

Me olemme joukko matkustamista rakastavia tyyppejä, jotka auttavat nuoria reissaajia elämää suuremmille seikkailuille eri puolille maailmaa.

Olipa kyseessä sitten reppureissaus, vapaaehtoistyöt, välivuoden vietto, uusien taitojen oppiminen tai seuraavan suuren unelmamatkan suunnittelu, meidän tehtävämme on tehdä kokemuksestasi maailmalla niin huikea kuin vain suinkin mahdollista. Me uskomme, että matkustamisella ja muiden kulttuurien kokemisella on meihin jokaiseen positiivinen vaikutus.

Manifestomme
The impacts of traveling should not be underestimated.  A journey isn’t just “time off”. It’s an experience. We believe that traveling  the world and seeing different cultures makes for a better you, and thus, a better world.  Experience taught us that the person who ends a journey is different from the one who started it. So, traveling is much more than just leaving home. It’s meeting the world. New people, new places, new perspectives. To us, these elements can make for a powerful force for good. They can shift mindsets. And give us a new outlook on the world. That’s why we believe in the power of travel.

We believe in the power of travel.

Tavoitteenamme on perustamisestamme lähtien ollut räätälöityjen ja kohtuuhintaisten reissukokonaisuuksien järjestäminen nuorille matkaajille. 

Erikoisosaamistamme on ainutlaatuisten matkojen järjestäminen - matkojen, jotka ovat täynnä hauskanpitoa ja kasvattavia kokemuksia. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan unelmiaan, joten haaveilitpa sitten vehreistä sademetsistä, surffauksesta, safareista tai valkohuippuisista vuorimaisemista, me autamme! Järjestämme myös leirikoulut, akateemiset opintomatkat, joukkuematkat, kaverireissut, kielikurssit, kulttuurimatkat ja työporukoiden virkistysmatkat.

Uskomme, että matkustaminen sen kaikissa muodoissa on loistava tapa ylittää omia rajoja ja kasvaa ihmisenä. Maailmalla tapaat ihmisiä ja tutustut kulttuureihin, joista jokainen opettaa sinulle jotakin uutta. Kun näet maailmaa ja elämää eri kanteilta, sillä on väistämättä vaikutus omaan arkeesi.

Kilroy Swaters Mountains

Mikä KILROY?

 • Perustettu vuonna 1991 ja nykyään suurin opiskelijoille ja nuorille suunnattu matkatoimisto Pohjoismaissa.

 • 14 myymälää kahdeksassa eri maassa (Pohjoismaissa, Belgiassa, Alankomaissa ja Isossa-Britanniassa).

 • 100 matka-asiantuntijaa, joita kaikkia yhdistää intohimo reissaamista kohtaan sekä vankka matkustuskokemus eri puolilta maailmaa.

 • Autamme vuosittain noin 180 000 matkailijaa maailmalle.

 • Kansainvälinen työympäristö, jossa on edustettuna työntekijöitä 15 eri kansallisuudesta.
Microsoftteams Image (49)

Miten varata reissu KILROYn kautta?

Reissun varaaminen meidän kauttamme on melko yksinkertaista, kunhan vain otat ensimmäisen askeleen ja olet meihin yhteydessä.

 1. Sinulla on todennäköisesti lista kohteista, joissa haluat vierailla tai asioista, joita haluat kokea matkan aikana. Send it our way! 

 2. Me räätälöimme omien toiveidesi pohjalta juuri sinulle sopivan matkaehdotuksen. 

 3. Olemme apunasi sekä ennen matkaa että sen aikana, varmistaen, että kokemuksesi on paras mahdollinen.

Vastuullisuus ja matkailu
Tunnistamme oman vastuumme "maailman parantamisessa" matkailun kautta ja koemme, että vastuullisuus ja kestävyys ovat muutakin kuin vain lentojen skippaamista. Meille on esimerkiksi tärkeää, että maksamamme rahat pysyvät paikallisyhteisöissä, että suojelemme ja kunnioitamme paikkoja, joissa vierailemme, että yritämme ehkäistä liikaturismia ja että turvaamme eläinten hyvinvoinnin. Koemme, että on tärkeää pysähtyä miettimään, miksi matkustamme ja kuinka maksamamme rahat voivat hyödyttää paikallisia sen sijaan, että ne aiheuttaisivat haittaa yhteisölle. Liian usein matkustamme viikonloppureissuille all inclusive -meiningillä, jolloin emme ole juurikaan kosketuksissa paikalliseen arkeen ja elämään. Suosittelemme esimerkiksi valitsemaan reissuillesi paikallismajoituksen ja osallistumaan aktiviteetteihin, joita johtavat paikallisyhteisön jäsenet. Tätä kautta saat aidon tuntuman kohteeseen ja lisäksi saat mitä todennäköisimmin hurjan määrän tietoa paikallisesta historiasta ja kulttuurista. Emme ole täydellisiä, kuten et (luultavasti) sinäkään. Mutta jos me kaikki pyrimme jatkuvasti parempaan huomiseen, voimme yhdessä saada muutoksen aikaan.
Lue lisää vastuullisuudesta ja matkailusta

Miksi varata KILROYn kautta?

 • Oikeita ihmisiä ja oikeita neuvoja: Me uskomme ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja kanssakäymiseen - myös silloin, kun kyse on seuraavan unelmamatkasi suunnittelusta. Tule juttelemaan asiantuntijan kanssa sen sijaan, että googlettaisit kaiken. 

 • Luotettavuus: Olemme toimineet alalla jo yli kolme vuosikymmentä ja siihen on myös syynsä. Olemme apunasi yllättävissä ja hankalissa tilanteissa. Tiesithän myös, että varatessasi reissun kauttamme, olet suomalaisen kuluttajansuojan piirissä. 

 • Vastinetta rahoillesi: Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden sekä esimerkiksi surffikoulujen, sukelluskurssien ja muiden aktiviteettijärjestäjien kanssa varmistaaksemme parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen. Varmistamme myös aina, että teemme yhteistyötä vain luotettavien ja vastuullisten kumppaneiden kanssa, jotta sinä voit buukata reissun luottavaisin mielin.

 • Liity muiden reissaajien seuraan: Parhaat matkakokemukset jaetaan muiden kanssa. Pienryhmäseikkailuiden kautta tutustut muihin samanhenkisiin reissaajasieluihin ja saat todennäköisesti uusia, elinikäisiä ystäviä! 

 • The KILROY Way: Emme järjestä perinteisiä pakettimatkoja, vaan luomme reissut tiettyjen periaatteiden mukaan - The KILROY Way! Lyhyesti sanottuna, The KILROY Way tarkoittaa meidän tapaamme luoda ainutlaatuisia ja merkityksellisiä matkakokemuksia, jotka säilyvät mielessäsi koko loppuelämäsi ajan.
Kilroy Travels Logo 1992
Tiesitkö?
Juuremme ulottuvat jopa vuoteen 1946 ja toisen maailmansodan päättymiseen saakka. Tällöin opiskelijajärjestöt eri puolilla Pohjoismaita perustivat matkatoimistoja edistääkseen kohtuuhintaista matkailua kulttuurienvälisen ymmärryksen ja suvaitsevaisuuden puolesta.

Legenda KILROY-nimen takana

"Young James Kilroy worked on the docks of Boston back in the 1940s. His job was to load the great steamships of that day with cases of cargo bound for every corner of the world.

One early November morning, the weather was grey and gloomy, and Kilroy felt more like staying indoors, sheltered and under cover. “Hey Kilroy,” his foreman yelled, “You're daydreaming again. Can't you ever get anything done?”

Kilroy was used to the foreman and his insults. And the cargo boxes were waiting to be loaded.

There was no way around it: It had to be done, and he might as well get on with it. But as Kilroy bent down to pick up one of the wooden boxes, he was struck by a great idea.

With a piece of chalk, he wrote in big bold letters on each box: “KILROY WAS HERE” As these cases turned up in foreign ports all around the world, Kilroy's spirit reached across the world as well - a really effective way of getting around!

From that moment on, whenever the foreman shouted at Kilroy that he wasn't getting anything done, Kilroy just smiled. He knew better. In ports all over the world there were daily reminders that the foreman was wrong. Kilroy knew that there's more than one way of crossing borders, and breaking through all kinds of barriers to be free and independent!"

Hyödyllistä infoa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.