Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Valitse kategoria hakutuloksille

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...
{{ count.total }} hakutuloksen
{{ count.total }} hakutulosta

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyettä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Ota yhteyttä

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varaa maksuton tapaamisaika & tule suunnittelemaan elämäsi matkaa matka-asiantuntijoiden kanssa.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.

Ota yhteyttä Chat
Ota yhteyttä Chat

Vastuullinen matkailu

Maailma on upea paikka, ja matkustaminen on täydellinen tapa tutustua sen kauneuteen, kiehtovuuteen ja jännittävyyteen. Luonto ja kulttuurit eivät kuitenkaan ole kulutustuotteita, joten  on meidän kaikkien, niin yrityksien kuin yksilöidenkin, yhteinen vastuu kunnioittaa, suojella ja arvostaa tätä koko komeutta. 

Matkustamisella on aina vaikutuksensa ympäristöön ja ihmisiin. Jokainen voi kuitenkin tehdä omalta osaltaan valintoja – aivan kuten arjessakin. Reissaamisen tulee olla hauskaa, joten turhaan ei kannata kurtistaa otsaansa eikä moralisoida toisten tekemisiä, mutta asioihin perehtyminen ja ympäristön ja toisten kulttuurien kunnioittaminen tulisi olla itsestään selviä juttuja.

Jokainen voi tehdä pieniä, hyviä valintoja omilla reissuillaan.

Hyödyt ja haitat

Eniten reissaamisen haitallisia vaikutuksia voi tietenkin vähentää jäämällä kotiin. Mutta toisaalta silloin, et myöskään oppisi käytännössä, miksi vettä kannataa käyttää säästäen, kuinka arvokas puhdas juomavesi onkaan, miten asiat ovat toisin, kun perusinfrastruktuuri uupuu; silloin et näkisi, kuinka uskomattoman upea ja monipuolinen maapallon luonto onkaan etkä kokisi omakohtaisesti, kuinka ystävällisiä ja avuliaita ihmiset ympäri maailmaa ovatkaan.

Ole siis utelias. Lähde reissuun näkemään ja kokemaan, oppimaan ja jakamaan. Vain koska ei voi tehdä jotakin 100 prosenttisesti, ei tarkoita, etteikö kannattaisi tehdä jotakin. Pienillä valinnoilla on yllättävänkin iso vaikutus.

Me KILROYlla uskomme, että reissaamalla ja aidosti tutustumalla eri kulttuureihin, kieliin, tapoihin ja ihmisiin jokainen reissaaja antaa takaisin maailmalle ymmärryksen, suvaitsevaisuuden ja yhteisvastuun muodossa. Uskomme, että reissaminen vaikuttaa myönteisesti vielä kauan sen yksittäisen matkan jälkeenkin.

Ympäristö ja matkustaminen

Matkustaminen ei koskaan ole täysin vaikutuksetonta: liikkuminen ja majoittuminen vaikuttaa väistämättä ympäristöön. Ympäristön huomioon ottavan matkustamisen kantava ajatus on, että upeat luontokohteet ja nähtävyydet säilyvät myös tulevien sukupolvien ihailtavaksi – niin turistien kuin paikallistenkin.

Jokainen voi olla vastuullinen varsin helposti pienien valintojen kohdalla:

 • Täytä retkijuomapulloa aina uuden muovipullon ostamisen sijaan. Monin paikoin muovi päätyy mereen.
 • Älä roskaa.
 • Älä lotraa vedellä turhaan.
 • Älä turhaan pesetä pyyhkeitä ja lakanoita joka päivä – tai edes joka toinen.
 • Käytä ilmastointia säästeliäästi. Älä jätä sähkölaitteita päälle ho(s)tellihuoneesta poistuessasi.
 • Käytä koralliystävällistä aurinkorasvaa.
 • Matkusta mahdollisuuksien mukaan huippusesongin ulkopuolella: kun ihmismassat jakautuvat tasaisemmin nähtävyyksien ympärillä, on paikallisilla paremmat mahdollisuudet hallita ympäristövaikutuksia.
 • Älä ruoki villieläimiä.
 • Noudata aina paikallisten oppaiden ohjeita kansallispuistoissa, safareilla, sukellusmatkoilla, nähtävyyksillä, vaaelluksilla jne.

 • Matkusta kerralla pidempiä aikoja useamman lyhyen matkan sijaan.
 • Harkitse, voisitko välillä matkustaa esim. junalla lentämisen sijaan. 

Meidän seikkailumatkoilla liikut aina vastuullisten oppaiden matkassa, jotka noudattavat kansallispuistojen sääntöjä ja ottavat muutoinkin huomioon ympäristön.

Kulttuuri ja matkustaminen

Reissu maailmalla on aina reissu uusien kokemuksien, maisemien ja makujen äärelle, ja juuri se tekee matkustamisesta niin hienoa kuin se onkin. Muista, että olet matkoillasi aina toisten reviirillä, joten kunnioita paikallisia tapoja ja ympäristöä, jossa seikkailet.

 • Lähde matkaan avoimin mielin. Älä nyrpistele nenääsi tai opeta, kuinka asiat tulisi tehdä toisin.
 • Ole utelias. Kysy, keskustele ja kuuntele, jotta ymmärrät taas hieman enemmän ja paremmin.
 • Selvitä paikallisia käytöstapoja etukäteen.
 • Pukeudu tilanteeseen sopivasti ja kohdemaan kulttuuria kunnioittaen. 
 • Kunnioita paikallisia uskomuksia ja uskontoja ja niistä johdettuja käyttäytymissääntöjä.
 • Älä anna rahaa kerjäläisille. Lahjoittamisvimman voi suunnata mieluummin suoraan esim. kouluille. Jos haluat nähdä tarkemmin, missä apua tarvitaan ja haluat antaa panoksesi yhteiseen hyvään, tutustu esim. vapaaehtoistyöprojekteihimme.
 • Älä hyväksikäytä köyhyyttä.
 • Älä ota valokuvia ilman lupaa. Erityisesti lasten kuvaamisessa tulee olla tarkka. Kysy aina mahdollisuuksien mukaan lupa lasten vanhemmilta. Jos paikalliseen käytäntöön kuuluu maksaa kuvista, tee se. Valokuvauksesta saadut tulot voivat olla kuvattavien ainoa tulonlähde.

Talous ja matkustaminen

Suuret turistimassat vaikuttavat väistämättä paikallisoloihin. Turismista voi olla hyötyä monin tavoin, mutta massat myös kuormittavat paikallisresursseja. Valitse aina mahdollisuuksien mukaan majoitus kansainvälisen hotelliketjun sijaan paikallisesta vaihtoehdosta, ruokaile paikallisissa ravintoloissa ja ruokakojuilla ja tee ostoksesi toreilta. Samalla tutustut paikallisiin ihmisiin ja kulttuuriin ja turistirahasi jäävät suuremmalla todennäköisyydellä paikallisten ihmisten hyväksi.

KILROY Foundation

Yrityksenä KILROY Group pyrkii aina toimimaan vastuullisesti kaikilla matkustamiseen ja maailmankansalaisuuteen liittyvillä osa-alueilla. Tähän työhön lukeutuu myös 2013 perustettu KILROY Foundation, jonka puitteissa tuetaan koulutusta valikoiduissa projekteissa ympäri maailman. Rahalahjoitusten lisäksi KILROY Groupin työntekijät ovat myös henkilökohtaisesti vuosien saatossa lahjoittaneet aikaansa näiden projektien hyväksi.

KILROY Foundation jakaa apurahoja myös suomalaisten nuorten oppimisen nälkään. Apurahoja voi hakea vapaaehtoistöihin, työharjoitteluihin ja opiskeluun ulkomailla. Uskomme vakaasti, että koulutus ja vieraisiin kulttuureihin omakohtainen tutustuminen on hyödyksi niin yksilöille kuin yhteisöillekin. Haluamme olla mukana tukemassa suomalaisten nuorten kasvamista suvaitsevaisiksi maailmankansalaisiksi.

Lue lisää KILROY Foundationista ja sen toiminnasta.