{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vapaaehtoistyö ulkomailla

KILROY Volunteering Image South Africa
Vapaaehtoistyö ulkomailla - KILROY

Vapaaehtoistyö ulkomailla

Vapaaehtoistyö ulkomailla on upea tapa tutustua paikallisten elämään, avartaa omaa maailmankatsomusta ja tehdä jotakin merkityksellistä. Paikallisen luonnon, eläinten ja yhteisöjen tukeminen on palkitsevaa myös vapaaehtoiselle itselleen, eikä kukaan vapaaehtoistöihin ulkomaille lähtenyt ole varmastikaan katunut päätöstään. 

Voit päättää tehdä pätkän vapaaehtoistöitä osana pidempää reissua tai lähteä pelkästään vapaaehtoistöihin keskittyvälle matkalle - valinta on sinun. Meidän kauttamme voit osallistua muun muassa eläintensuojeluun, yhteisöprojekteihin sekä merten- ja luonnonsuojeluun.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Minne voin lähteä vapaaehtoistöihin?

Teemme yhteistyötä vain tarkkaan valittujen vapaaehtoistyöjärjestöjen kanssa. Listalta löydät projekteja rakennustöistä opettamiseen ja terveydenhuollon tehtävistä erilaisiin eläinten- ja luonnonsuojeluhommiin. Vapaaehtoistyö ulkomailla on mahdollisuus olla osa muutosta ja antaa takaisin maailmalle, jossa reissaamme. 

Yhteistyöprojektimme sijaitsevat Aasiassa, Afrikassa, Väli-Amerikassa, Etelä-Amerikassa ja Euroopassa.

Lähde esimerkiksi mertensuojeluohjelmaan Seychelleille, jossa yhdistät vapaaehtoistyön ja sukelluksen. Tai miten olisi villieläinten suojelu Thaimaassa tai yhteisöprojekti lasten parissa Etelä-Afrikassa?

Tarjolla on myös tutkimustöitä: avusta tutkijoita tärkeän tiedon keruussa Namibiassa leopardien tutkimuskeskuksessa, Filippiineillä meren hyvinvointiin liittyvissä projekteissa, Ecuadorissa valaiden suojeluohjelmassa tai esimerkiksi Costa Ricassa kilpikonnien suojeluun keskityttävässä projektissa. 

Lisäksi esimerkiksi opettajaopiskelijoille ja terveydenhuoltoalan opiskelijoille on tarjolla myös pidempiä parin kuukauden mittaisia projekteja, jotka soveltuvat työharjoittelujaksoiksi. 

Nämä kaikki ovat vain muutamia esimerkkejä, joten selaa vaihtoehtoja alta, tai ota yhteyttä ja kysy meiltä. Yhteydenotto on luonnollisesti maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy vapaaehtoistöistä ulkomailla

Mitä vapaaehtoistöissä tehdään?

Vapaaehtoistöihin lähdetään oikeisiin töihiin, ei vain lomailemaan. Toki olet "lomalla" omasta arjestasi, mutta ei ole kenenkään edun mukaista, jos osallistut projektiin, jonka tavoitteiden eteen et ole valmis tekemään töitä. Vapaaehtoistöissä puitteet eivät ole luksusta, ja työpäivät ovat täysiä, mutta samalla pääset osaksi jotakin ainutlaatuista ja tutustut mielettömiin persoonoihin, jotka tekevät työtä oman yhteisönsä hyväksi täydellä sydämellä. Projekteissa tutustut myös muihin samanhenkisiin reissaajiin, joten yhteishenki ja työn arvokkuus tekevät vapaaehtoistöillä höystetystä reissustasi merkityksellisen ja todennäköisesti ikimuistoisimman reissun, jolla olet ikinä ollut.

Vapaaehtoistyö ulkomailla tarkoittaa varsin moninaisia työtehtäviä. Yksinkertaistettuna vapaaehtoiset ovat paikallisten työntekijöiden lisäkäsiä ja auttavat kaikissa mahdollisissa työtehtävissä osaamisensa mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että osa töistä on mielekkäämpiä kuin osa. Muista kuitenkin, että kaikki työ, jonka sinä teet vapaaehtoisena vapauttaa tärkeitä voimavaroja, jotta paikalliset projektien vastuutyöntekijät voivat kehittää toimintaa ja keskittyä niihin tehtäviin, joihin vaaditaan erityisosaamista.

Valtaosaan projekteista ei vaadita erityistä pohjakoulutusta, mutta toki projekteissa pyritään aina hyödyntämään vapaaehtoisten erityistaidot ja laittaa ne hyötykäyttöön. Ole siis aktiivinen ja avoin kaikille mahdollisuuksille. Näin saat reissustasi ja kokemuksestasi enemmän irti myös itse. 

Miksi vapaaehtoistöistä pitää maksaa?

Vapaaehtoisprojektin maksulla kustannat oman majoituksesi, ruokailusi, kuljetuksesi sekä lahjoituksen projektille. Vapaaehtoisprojektien jatkuvuuden kannalta on erittäin tärkeää, ettei vapaaehtoisista aiheudu ylimääräisiä kuluja hankkeelle.

Kysymyksiä vapaaehtoistöistä?

Vapaaehtoistöihin liittyy paljon kysymyksiä, mm. kuka voi lähteä, kuinka kauan vapaaehtoistöitä tulee tehdä ja miksi vapaaehtoistöistä pitää maksaa. Lue taustoja vapaaehtoistöistä, kysy mietityttävät kysymykset ja tee sitten päätöksesi.

Kun lähdet maailmalle oikein ennakko-odutuksin ja olet tehnyt taustatyön, on jäljellä enää päätös lähteä. Uskalla heittäytyä ja haastaa itsesi! 

Helpoin tapa päästä alkuun on varata aika matkasuunnitteluun. Tule paikan päälle joko Turun tai Helsingin toimistoomme, tai varaa aika puhelinkeskustelulle, ja kuulet lisää vaihtoehdoistasi ja käytännön asioista liittyen vapaaehtoistöihin. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi vapaaehtoistöihin KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki vapaaehtoisprojektit ulkomailla

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kertomuksia vapaaehtoistöistä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.