{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa

Vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa - KILROY
Vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa - KILROY

Vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa

Tee matkastasi Etelä-Amerikassa astetta merkityksellisempi lisäämällä siihen pätkä vapaaehtoistöitä. 

Vapaaehtoistyöllä ei pelasteta koko maailmaa, varsinkaan parissa viikossa, mutta pienistä teoista on hyvä aloittaa. Vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa on arvostettua ja ehdottomasti kokemus, jota ei kannata jättää väliin!

Kysy vapaaehtoistöistä

Vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa kiinnostaa - mistä lähden liikkeelle?

Ensimmäiseksi sinun on tärkeää miettiä miksi ylipäätään haluat lähteä vapaaehtoistöihin ja mitä odotat vapaaehtoistöiltä. On tärkeää, että olet liikkeellä avoimin mielin ja realistisilla odotuksilla. Tärkeää on myös se, että olet valmis haastamaan itsesi. 

Kun tämä ensimmäinen askel on otettu, voitkin alkaa pohtimaan sitä, minkälaisessa projektissa ja minkä asian hyväksi haluaisit työskennellä. Vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa tarkoittaa usein lasten parissa työskentelyä. Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä vapaaehtoistöitä villieläinten pelastuskeskuksella tai lähteä työskentelemään Galápagossaarten luonnon hyväksi.

Valitsit sitten minkälaisen projektin tahansa, varma juttu on, että vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa on ikimuistoinen kokemus!

Kenelle vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa sopii?

Vapaaehtoistöihin voi periaatteessa lähteä kuka tahansa, jolla on riittävästi aitoa intoa ja kiinnostusta vapaaehtoistöiden tekemiseen. Useimmat yhteistyöprojektimme vaativat kuitenkin 18 vuoden vähimmäisikää sekä riittävää englannin kielen taitoa, jotta kommunikointi ohjaajien kanssa onnistuu. Etelä-Amerikassa on myös hyödyllistä osata vähintään espanjan alkeet.

Yleisesti ottaen vapaaehtoisilta edellytetään joustavaa asennetta ja ymmärrystä mahdollisesti muuttuvissa tilanteissa. Jotta saat itse mahdollisimman paljon irti kokemuksestasi Etelä-Amerikassa, tulee sinun olla positiivinen, oma-aloitteinen ja valmis uusiin haasteisiin. Vapaaehtoistyö voi olla sekä fyysisesti että henkisesti raskasta, joten tämä on myös hyvä ottaa huomioon sopivaa projektia valitessa.

Huomaathan, että vapaaehtoistöissä olot voivat olla hyvinkin erilaiset kuin mihin olet kotona tottunut. Mutta juuri tämä elämän erilaisuus tekee kokemuksestasi ainutlaatuisen.

Harkinnassa vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa?

Jos vapaaehtoistyö Etelä-Amerikassa kiinnostaa, mutta haluat vielä lisätietoa tai kaipaat neuvoja itsellesi sopivan projektin valinnassa, varaa henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun. Kerromme, mm. mitä vapaaehtoisilta odotetaan sekä käytännön asioista. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

Miksi vapaaehtoistöihin Etelä-Amerikkaan KILROYn matkassa?

Turvallisuus

Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.

Aina apuna

Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.

Suunnittele etukäteen

Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki vapaaehtoisprojektit Etelä-Amerikassa

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Suunnittele oma matkasi

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.