{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Japani

monivärisiä sakepakkauksia japanissa
tunnelmallista katukuvaa japanista, taustalla upea temppeli

Japanin matkat

Japanilla on paljon tarjottavaan reissaajalle – sinun tehtäväsi on valita itseäsi kiinnostavat palat ja antaa mennä! Anna kukkivien kirsikkapuiden lumota. Rauhoitu temppeleissä ja puutarhoissa. Rentoudu kuumissa lähteissä. Herkuttele sushilla. Hämmästele sumopainijoiden liikkeitä. Kunnioita luontoa. Tutustu paikallisiin. Mutta ennen kaikkea – nauti seikkailusta! 

Japanin matka on matka kauneuden ja kulttuurin pariin sekä matka hämmentävien ristiriitojen ja mahtipontisen historian äärelle. 

Kysy Japanin matkoista

Japanin matka alkaa Tokiosta

Suurimmalle osalle matkaajista Tokio on reissun ensimmäinen etappi Japanin matkalla. Tokio saattaa vaikuttaa aluksi hyvin sekasortoiselta sen ihmispaljouden ja pilvenpiirtäjien vuoksi, mutta kaupunki kätkee sisälleen uskomattomia helmiä, kun vain annat sille mahdollisuuden ja heittäydyt rohkeasti testaamaan täpötäysiä pikkuravintoloita, karaokehuoneita ja kissakahviloita. Lähde siis aidolle tutkimusmatkalle etsimään kaupungin kätkettyjä aarteita. Valmistaudu eksymään – ja nauttimaan siitä!

Kalaa, sumopainia ja temppeleitä

Tsukiji on maailman suurin kalatori, jonka toiminta on Tokiolle merkittävä niin historiallisesti kuin taloudellisestikin. Toinen Tokioon olennaisesti kuuluva instituutio on sumo. Suosittelemme ehdottomasti, että poikkeat Japanin matkallasi kalatorilla ja raivaat aikataulusta tilaa myös sumopainiottelulle. Kiehtova kokemus, jota et halua missata!

Tokiosta on sitten hyvä jatkaa vaikkapa parin tunnin matkan päähän Nikkoon mystisen setripuumetsän keskelle. Nikkossa jo vähäinenkin mielikuvitus saa reissaajan odottamaan ninja-hyökkäystä puiden katveesta. Varteenotettava lisäsyy Nikkon vierailullesi on UNESCON maailmanperintölistaltakin löytyvät pyhäköt ja temppelit, jotka kuvaavat alueen kulttuurihistoriallista merkitystä ja näyttävyyttä. Kaiken kaikkiaan huikeita rakennelmia, kaunista luontoa ja harras tunnelma: vierailu Nikkossa kuuluu ehdottomasti buddhlaisuudesta ja shintolaisuudesta kiinnostuneiden reissulistalle. 

Rentoumista Japanin matkalla

On melkein mahdotonta lähteä Japanin matkalla vierailematta vähintään yhdellä monista kuumista lähteistä, joita löytyy ympäri maata. Niissä nautiskeleminen on suosittua ajanvietettä myös monille paikallisille – muutaman tunnin rentoutumisen jälkeen ymmärrät niiden lumon ja olet taas valmis uusiin seikkailuihin! Testaa lähteitä esimerkiksi Hakonessa, joka sijaitsee 100 kilometrin päässä Tokiosta. Hakonessa voit myös nauttia 3776 metriin korkeuteen kohoavan Mt. Fujin suurenmoisesta näkymästä.

Reissun päällä

Loistava tapa liikkua paikasta toiseen ja nähdä paljon matkan varrella on matkustaminen Japan Rail Passin turvin, sillä Japanin junaverkosto on erittäin kattava.

Kun jatkat matkaa Hakonesta länteen, löydät itsesi perinteitä vaalivasta Kiotosta. Kioto oli aikanaan Japanin pääkaupunki ja siellä jos missä pääset kokemaan "todellista" japanilaisuutta. Onnekas reissaaja voi nähdä kaduilla leffoista ja kirjoista tuttuja geishoja. Kioto jos mikä on osuva paikka ottaa selvää geishojen historiasta ja tutustua aitoihin geisha-tarinoihin elokuvien värittämien mielikuvien rinnalle.

Kiotosta etelään sijaitsee Japanin kolmanneksi väkirikkain kaupunki, Osaka. Osakasta puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääset kuitenkin ihmismäärän sijaan häkeltymään huikeasta Himejin linnasta, joka on listattu UNESCON maailmanperintökohteiden listalle. Linna on monille reissaajille tuttu Bond-leffasta, You only live twice.

Matka Japaniin venyttää lompakkoasi enemmän kuin reissu muualle Aasiaan yleisesti ja onkin siksi loistava kohde yhdistettynä johonkin Kaakkois-Aasian halvimmista maista.

Haaveissa Japanin matka?

Kun harkinnassa on Japanin matka, varaa aikaa matkasuunnitteluun meidän juttusillemme, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

Japani kartalla

Niin upea kuin Tokio onkin Japani on paljon muutakin kuin sen upea pääkaupunki, joten valmistaudu valtaisaan, kokonaisvaltaiseen reissukokemukseen! Japani koostuu noin 3000 saaresta, mutta isoimmat niistä ovat – järjestyksessä pohjoisesta etelään – Hokkaido, HonshuShikoku ja Kyushu. 

Jos olet talvilajien fani, Hokkaidon saari Japanin pohjoisosassa on the place to be! Suurimmassa osassa saarta maasto on täydellistä laskettelua, lautailua ja muita talviurheilulajeja ajatellen. Toisessa ääripäässä pohjoisen Hokkaidoon nähden on Etelä-Japanin Okinawan saariryhmä (Kyushun eteläkärjen ja Taiwanin pohjoisosan puolivälissä). Rantaloma ei ehkä ole se, mikä ensimmäisenä tulee mieleen Japanin matkasta, mutta juuri siksi näillä rannoilla kannattaa pysähtyä. Vähän turisteja, eikä tungosta. Valmistaudu häkeltymään saarien kauniista rannoista ja lumoavista koralliriutoista.

Kertomuksia Japanista

alt

Suunnittele Japanin matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Japanin matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.