{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Japan Rail Pass − Junapassi Japanissa

Japan Rail Pass − Junapassi Japanissa - KILROY
7 päivän passi
Hinta sisältää
Kysy lisää tai varaa
Japan Rail Pass − Junapassi Japanissa - KILROY

Jos suunnittelet matkustavasi Japaniin ja kulkevasi siellä junalla, osta Japan Rail Pass. Junat ovat mukavia, siistejä ja niiden verkosto kattaa koko Japanin. Huomaathan, että passin voi ostaa vain Japanin ulkopuolelta, eli hoida junapassi valmiiksi jo Suomessa.

Japanin junapassiin (Japan Rail Pass) voi ladata 7, 14 tai 21 päivää matkustusaikaa. Passi on oivallisen mutkaton tapa kiertää Japania. Läpyskän vilauttaminen konduktöörille säästää aina uuden lipun ostamisen vaivan. Japan Rail Pass on voimassa myös joissakin bussi- ja lauttayhteyksissä.

Kysy Japanin junapasseista

Miksi hankkia junapassi etukäteen?

Hankkimalla junapassin etukäteen sinulla on kaikki tarvittava valmiina jo ennen kuin saavut paikan päälle, etkä joudu käyttämään aikaa passin ostoon paikallisella juna-asemalla (huomaathan myös, että kaikki asemat eivät myy junapassia).

Reittiehdotus Japanin junamatkalle

Vaihtoehtoja on vaikka kuinka, mutta älä turhaan stressaa reittivalinnasta. Koska valittavanasi on paljon loistavia kaupunkeja, et oikeastaan voi tehdä huonoja valintoja. Japani koostuu neljästä pääsaaresta eikä mitään niistä kannata jättää kokematta. Aloita matka vaikka Osakasta, yövy temppelissä Koyasanissa, rentoudu rannalla Shimodassa, vieraile perinteisessä Takayamassa ja päätä matka herkulliseen sushi-ateriaan Tokiossa.

Tässä reittiehdotus 21 päivän reissulle, josta toivottavasti saat inspiraatiota oman unelmamatkasi suunnitteluun: 

Tokyo – Kyoto – Osaka – Kyoto – Nara – Osaka – Wakayama – Osaka – Tokyo – Yamagata – Hakodate – Niseko – Sapporo – Otaru – Tokyo

Japanin junamatkat odottavat!

Lue kaikki kerralla

Japan Rail Pass -kartta

Japan Rail Pass -kartta − Junapassi Japanissa - KILROY

Japan Rail Pass

Japanin junapassin puitteissa reissaat Japanissa koko JR-verkoston reiteillä, mukaanlukien nopeiden luotijunien kyydissä. Tee omat reittivalintasi ja siirry paikasat toiseen omien suunnitelmiesi mukaisesti.

Hyödynnä passi

  • Yksi lippu koko reissulle
  • Reissaa mukavasti ja sulavasti luotijunilla
  • Varaa istumapaikka maksutta
  • Säästä selvää rahaa 

Kätevästi junalla

Juna on ehdottomasti paras tapa matkustaa Japanissa: linjoja on paljon ja junavuoroja on vaikka kuinka. Pääset paikasta toiseen helposti, nopeasti ja ilman turhaa säätöä. Ylhäisessä yksinäisyydessä et toki pääse matkustamaan, mutta rauhassa kylläkin.

Osta junapassi etukäteen

Aikaisemmin Japan Rail Passin on voinut ostaa ainoastaan etukäteen, eli ennen matkan alkua, Suomesta käsin. Tällä hetkellä (31.3.2020 asti) junapassin voi hankkia myös paikan päältä Japanista, mutta "jälkikäteen" - eli kun olet jo Japanissa - ostettuna passin hinta on kalliimpi.

Japanin päässä junapassi on myynnissä vain tietyillä juna-asemilla ja lentokentillä, joten suosittelemme, että hankit passin etukäteen jo ennen reissusi aloittamista. Samalla ehdit rauhassa tutustua passin käyttöön liittyviin asioihin ja suunnittelemaan matkasi ehtojen puitteissa. Niin, ja tietenkin säästä rahaa!

Junapassissa on kaksi mukavuusluokkaa: vihreä (1. luokka) ja punainen (2. luokka). Kun olet valinnut, kuinka mukavasti haluat matkaa taittaa, voit alkaa suunnitella matkaa. Lähde ja koe Kioto, Osaka, Tokio ja kaikki mahdollinen, mitä nousevan auringon maalla on tarjota!

Passin aktivointi & paikkavaraukset

Kun hankit Japan Rail Passin, sinun tulee aktivoida se kolmen kuukauden kuluessa. Käytännössä tämä tarkoittaaa, että kun haluat aloittaa passin käytön paikan päällä Japanissa, suuntaa juna-asemalle ja vaihda ostotositteesi varsinaiseen passiin.

Suosittelemme, että varaat paikkasi aina etukäteen junamatkallesi. Paikkavaraus on maksutonta ja säästyt turhalta säädöltä, kun tiedät jo laiturilla, mille paikalle suuntaat eikä sinun tarvitse vaihtaa paikkaa kesken matkaa.

Japani koostuu neljästä pääsaaresta eikä mitään niistä kannata jättää kokematta. Aloita matka vaikka Osakasta, yövy temppelissä Koyasanissa, rentoudu rannalla Shimodassa, vieraile perinteisessä Takayamassa ja päätä matka herkulliseen sushi-ateriaan Tokiossa.

Kuinka hankkia junapassi?

Passin voi ostaa vain alle 90 päivää Japanissa vierailevat turistit, jotka ovat maassa "temporary visitor" -statuksella.

Reissuasiantuntijamme neuvovat passin käytössä: miten aktivoit passin ja kuinka teet paikkavarauksia. Samalla saat tietenkin vinkkejä myös muuhun Japanin reissuusi.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.