{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Sri Lanka

viljelysmaata sri lankassa
Bongaa norsuja kansallispuistossa Sri Lankan matkalla

Matka Sri Lankaan

Sri Lankan rikas kulttuuri on kiehtonut reissaajia jo monen monta vuotta, eikä ihme! Sri Lankan loistelias saarivaltio lepää Intian valtameressä, lähellä Intian niemimaata. Sen smaragdinvihreät trooppiset metsät, upeat rannat ja henkeäsalpaavat maisemat lumoavat matkailijan. Tule ihastelemaan tämän rikkaan maan antimia – upeat buddhalaismonumentit, teeviljelmät ja villi luonto ansaitsevat ikuista ihailua.

Jos haaveilet Sri Lankan matkasta, varaa tapaamisaika matka-asiantuntijoidemme juttusille - heiltä saat vinkit ja neuvot unelmien matkasi toteutusta varten. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

Sri Lanka matkakohteena

Sri Lanka on matkakohteena verraton! Värikkäät sarit ja kurvikkaat sinhalin aakkoset koristavat katukuvaa Sri Lankassa. Paikalliset markkinat ovat pullollaan hedelmiä, koruja, mausteita ja kankaita – aitoja herkkuja kaikille aisteille.

Maa on ollut buddhalaisuuden keskus muinaisista ajoista lähtien, mutta silti monietnisessä valtiossa myös hindulaisuus, islam ja kristillisyys ovat vahvasti edustettuina. Festari-fiilistelijälle tämä tarkoittaa uniikkeja juhlia melkeinpä läpi vuoden.

Huhtikuun puolivälissä on sinhalilainen uusivuosi, joka täyttää monet kadut juhlijoilla. Toinen vuoden iso juhla on Esala Peraha, jota juhlitaan vuodesta riippuen heinä- tai elokuussa Kandyssä. Esala Perahaan kuuluu upeita, värikkäitä asuja, koreita norsuja ja huikeaa juhlahumua.

Matka Sri Lankaan on varsin kevyt lompakolle, sillä yleinen hintataso on vielä suhteellisen alhainen ja näin ollen juurikin reppureissaajalle sopiva. Myös liikkuminen Sri Lankan matkalla on suhteellisen helppoa, sillä useimpia kaupunkeja yhdistää rautatiet.

Nähtävyydet Sri Lankassa

Yala National Parkissa maan kaakkoisosassa on norsujen suojelukohde. Osallistu safareille ja bongaa norsujen lisäksi villejä ja vapaita viidakon eläimiä, aina riikinkukoista leopardeihin. Lintubongaajan taas kannattaa suunnata eksoottisista linnuista kuuluisaan Wilpattu National Parkiin Sri Lankan luoteisosaan.

Hill Countryn maisemissa pääset haukkomaan henkeä loputtomiin jatkuvien teeplantaasien edessä. Toinen upea paikka nähdä teeplantaasiviheriöitä on Ella, jossa myös temppelit ja vesiputoukset tekevät reissaajaan lähtemättömän vaikutuksen. Lisää kuvankauniita luontomaisemia löydät Horton's Plainilta ja World's Endiltä.

Tekemistä Sri Lankan matkalla

Kun tuntuu siltä, että maisemat on tsekattu ja kulttuurikohteet hämmästelty, on aika siirtyä aktiviteettien pariin. Sri Lanka on matkakohteena jotakuinkin täydellinen aktiivireissaajalle. Tarjolla on vaikka minkälaista aktiviteettia sekä veden alla, että kuivalla maalla. Esimerkiksi snorklaus, melonta, pyöräily ja patikointi ovat hyviä aktiivimatkaajan keinoja tutustua Sri Lankaan lähemmin. Ja jos surffaus kiinnostaa, ei hätää! Sri Lanka on erityisesti tunnettu rennosta surffimeiningistään. Parhaat surffimestat löydät Ahangamasta sekä pro-surffareiden suosimasta Arugam Baystä.

Haaveissa matka Sri Lankaan?

Kun harkinnassasi on Sri Lankan matka, varaa aikaa matkasuunnitteluun, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

Sri Lanka kartalla

Matka Sri Lankaan on hyvä aloittaa saarivaltion länsirannikolta, Colombon kaupungista. Urbaaniseikkailujen lisäksi tämä kaupunki on monen eri seikkailumatkan aloitusetappi, ja siksikin osuva paikka pysähtyä. Kauniita teeplantaaseja ja temppeleitä ihailet maan keskiosassa, Ellassa.

Kertomuksia Sri Lankasta

alt

Suunnittele matka Sri Lankaan

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Sri Lankassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.