{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Etelä-Korea

south-korea-seoul-girls-traditional-dresses-cover
Matka Etelä-Koreaan - KILROY

Matka Etelä-Koreaan

Matka Etelä-Korean kiehtovaan kulttuuriin on vertaansa vailla ja tarjoaa matkaajalle paljon enemmän kuin pelkästään maailmankuulut Youtube-hitit Psy ja Gangnam style. Etelä-Korean historia on rikas, mutta samanaikaisesti se on yksi maailman moderneimmista maista. Kun sekaan heittää vielä kiehtovan ja värikkään kulttuurin, miljoonakaupunkien hektisyyden ja rannikon lumoavan luonnon, ei reissukohdetta tarvitse enää pahemmin miettiä. Tällä maalla on paljon tarjottavaa vaativallekin reissaajalle!

Kysy Etelä-Korean matkoista

Etelä-Korean matkat

Etelä-Korean matkaan kuuluu ehdottomasti pitstop maan kiehtovassa pääkaupungissa: Soul on monipuolisten arkkitehtuuristen taidonnäytteiden ja lukuisten perinteisten temppeleiden kotipaikka. Soulissa koet myös loputtoman määrän alakulttuureita ja toinen toistaan älyttömiltä vaikuttavia K-pop-tanssibileitä: heittäydy rohkeasti mukaan, tanssi aamuun asti, ole avoin uusille musiikkivaikutteille ja löydä oma suosikkisi lukuisista tyttö- ja poikabändivaihtoehdoista! Tai vaihtoehtoisesti kuluta aikaa paikallisten lempipuuhalla, eli videopelejä pelaamalla.

Vaellus ja kansallispuistot Etelä-Koreassa

Ja jos (ja kun) metropolien vilske ja hektisyys alkavat jossakin vaiheessa väsyttää, suuntaa maaseudulle haukkomaan happea upeiden maisemien edessä. Kansallispuistot ja historialliset maamerkit ovat yhtä lailla näkemisen arvoisia kuin aistiärsykkeiden ilotulitusta tarjoilevat kaupungit. Suuntaa siis rentoutumaan kauniille rannoille, liota itseäsi kuumissa lähteissä esim. Tongnaen ympäristössä ja Haeundaen ranta-alueella, tai suuntaa laskettelemaan johonkin Etelä-Korean useista tasokkaista hiihtokeskuksista. 

Suuri osa Etelä-Korean pinta-alasta koostuu kukkuloista ja vuorista ja isoja paloja luontoa onkin pyhitetty kansallispuistoiksi. Rannikon tuntumassa voit puolestaan ihmetellä lukuisia toinen toistaan vaikuttavampia saaria. Älä missaa Jeju-saarta (Cheju-do), jossa voit kävellä maailman pisimmän laavatunnelin, Manjaggulin, läpi.

Uniikki luonto

Etelä-Koreaan matkalla löydät itsesi mystisistä metsistä, hulppeiden vuorien rinteiltä, kuohuvien jokien ääreltä, valkoisen hiekan rannalta ja muinaisten temppelien porteilta. Soraksan kansallipuisto Etelä-Korean itärannikolla mahdollistaa vierailun kaikissa näissä paikoissa yhdellä visiitillä – ei paha, yhdeltä ainoalta puistolta!

Jos kuitenkin kaipaat lisää, vieraile Hallyo Haesang -puistossa, joka tunnetaan henkeäsalpaavan kauniista rantaviivasta ja kristallinkirkkaasta vedestä. Alueella asustaa myös runsas joukko erikoisia eläin- ja kasvilajeja, joten älä unohda kameraa!

Niin ikään maan koillisosan rannat Samch'okin ympäristössä soveltuvat mainiosti kadehdittavien lomavalokuvien taustaksi. Ja joko mainitsimme, että tuo samainen koillliskulma pursuaa loistavia äyriäisiä ja kalaherkkuja listoillaan pitäviä ravintoloita. 

Eteläkorealainen ruoka

Matka Etelä-Koreaan on ruokaa rakastaville ehdoton must! Eteläkorealaiset tunnetaan mahtavina kokkeina ja paikalliset erikoisuudet, kuten tyypillinen bbq ja Kimchi, herauttavat veden kielelle! Monet Etelä-Korean eksoottiset ja jännittävät ruokalajit periytyvät jopa satojen vuosien takaa...

Aktiviteetteja Etelä-Koreassa

Kertomuksia Etelä-Koreasta

alt

Suunnittele matka Etelä-Koreaan

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.