{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Laos

Laosin matkat - KILROY
Laosin matkat - KILROY

Laosin matkat - vehreitä vuoria ja pikkukyliä

Matka Laosiin on seikkailu vehreissä vuoristo- ja jokimaisemissa, joita värittävät uniikit pikkukylät. Metsien kätköistä löydät vuolaina virtaavia vesiputouksia ja nautit luonnosta ilman turistimassojen meteliä. Matkailu Laosissa on vielä ainakin varsin vähäistä, mikä takaa autenttisen fiiliksen. Kaiken kaikkiaan Laos on huikea kokemus, joka kannattaa kokea edes kerran elämässä.
Kysy Laosin matkoista

Laosin matkat

Matka Laosiin on monin tavoin erityinen ja ainutlaatuinen: luontoa ja rauhaa, kulttuuria ja kohtaamisia vieraanvaraisten ja ystävällisten paikallisten kanssa.

Laosiin pääsee lukuisilla tavoilla sen monista naapurimaista, mutta oli reittivalintasi mikä tahansa, laita ainakin seuraavat tärpit itsellesi ylös: Risteily Mekongilla, Hmongin siirtokunta, Luang Prabangin rauhaisat temppelit, ruokailu joenrannalla Vientianessa, vierailu ikivanhassa kuninkaallisessa kaupungissa Champasakissa ja pätkä vapaaehtoistöitä itsellesi sopivassa projektissa. 

Jos olet reissun päällä pidempään, lisää listalle vielä vaellus Laosin vuoristoissa ja sademetsissä, loikoilu hiekkarannoilla ja melontaretki tai kaksi. Ja kun tanssijalka alkaa vipattaa, liity bilekansan joukkoon Vientianessa ja Van Viengissä. Luontofiilistelijöille ehdoton must on lähellä Kambodžan rajaa pauhuava vesiputous Li Phi. Tervemenoa ihmettelemään luonnonihmeen valtavuutta ja majesteettisuutta!

Luang Prabang

Mekongin ja Nam Khan -joen yhtymäkohdassa, vuorten ympäröimä Luang Prabang on historiallinen kohde, jossa katukuvaan kuuluu erottumattomasti oranssikaapuiset munkit ja runsaat katuruokakattaukset. Mausteiden tuoksu leijuu ilmassa ja houkuttelee reissaajan uusien kokemusten ääreen. Jos nuudelit alkavat kyllästyttää jossakin vaiheessa reissua, Luang Prabangissa on hämmentävästi tarjolla myös kroissantteja ja ranskalaisia juustoja – perua Laosin alaisuudesta Ranskan siirtomaana.

Ranskan siirtomaaperintö siis tuntuu ja näkyy vielä Laosissa ja erityisesti Luang Prabangissa. Kaupunki on käymisen arvoinen monestakin syystä eikä vähiten sen UNESCOn maailmanperintökohde-statuksen takia! Vuokraa pyörä ja kruisaile lihasvoimin ympäriinsä – skoottereiden vuokraus on kielletty turisteilta.

Van Vieng

Yksi Laosiin matkaavien reppureissaajien perinteisistä kohteista, Van Vieng, sijaitsee Nam Song -joen varrella upeissa vuoristo maisemissa. Mystiikkaista tunnelmaa kaupungilla luo paikallisten uskomus, että läheisissä luolissa asuu henkiä.

Reissaajille tekemistä löytyy niin joelta, kaduilta kuin kalkkikiviseinämiltä, jotka ovat suosittuja kiipeilijöiden keskuudessa. Luolista kuuluisin on ehkä Tham Jang sen kauneuden ja tunnelman vuoksi. Puikkelehdi luolassa portaikossa ja laskeudu taianomaisen lähteen äärelle.

Luang Prabangin tapaan myös Van Viengissä polkupyörä on oiva keino liikkua paikasta toiseen ja tarkastella paikallista elämämenoa.

Reissuvinkit Laosiin

Laosissa ei kannata pelata huumausaineiden kanssa, sillä tuomiona voi rapsahtaa kuolemanrangaistus.

Aktiviteetteja Laosissa

Kertomuksia Laosista

alt

Suunnittele Laosin matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.