{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kambodža

Kambodžan matka - KILROY
Kambodžan matka - KILROY

Kambodžan matka – seikkailu temppelien luvattuun maahan

Kambodza on jo muuten Kaakkois-Aasian maita kolunneelle mielenkiintoinen ja yllätäväkin matkakohde. Maa tarjoaa matkaajalle uskomattomia rantoja, kaunista luontoa ja vaikutuksen tekeviä nähtävyyksiä, kuten ainutlaatuiset Angkor Watin temppelit. Ja tämä on vasta alkua – joko mennään?

Jos haaveilet Kambodzan matkasta, varaa aika matkasuunnitteluun, niin saat vinkit ja neuvot unelmien matkasi toteutusta varten. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Matka historialliseen Kambodzaan

Kun suunnittelet reissusi aikataulua, varaa ainakin muutama päivä Angkor Wat -temppeleihin tutustumiseen. Vaikka temppelit eivät muutoin olisivatkaan intohimosi, lupaamme, ettet tule katumaan tätä mutkaa Kambodzan matkallasi! Kävele pitkin temppelialuetta viidakon keskellä ja anna historian tarinoiden lumota. Ime energiaa ja rauhallisutta joka solullasi tästä 1100-luvun pääkaupungista ja pysähdy hetkeksi kunnioittamaan alueen massiivisuutta ja kaikkea sitä taitoa ja työmäärää, joka on mahdollistanut aluen rakentamisen. Olit sitten kiinnostunut historiasta, kulttuurista tai arkkitehtuurista, Angkor Watin hätkähdyttävät temppelit tulevat olemaan yksi Kambodzan matkasi kohokohta!

Autiot paratiisirannat

Matka Kambodzaan on historian ja kulttuurikokemuksien lisäksi myös biitsejä. Rantoja kaipaavan kannattaa suunnistaa Sihanoukvilleen. Parhaat rannat löytyvät kaupungin ulkopuolelta: vuokraa mopo ja suuntaa kauimmaisille biitseille. Toden teolla saarielämään käsiksi päästäksesi valitse Siaminlahdessa sijaitseva Bamboo Island, joka jököttää kirkkaiden vesien ympäröimänä noin tunnin merimatkan päässä. Parhaiten pääset perille hyppäämällä paikallisten kalastajien kyytiin.
Pienen saaren vaatimattomat bungalowit tarjoavat alkeelliset, mutta seikkailuhenkiset puitteet aivan meren äärellä. Autenttista fiilistä lisää myös autojen, kaupustelijoiden, kauppojen ja baarien poissaolo. Täällä jos jossain pääset todella rentoutumaan sekä keskittymään luonnon tarjoamaan viihteeseen: hätkähdyttäviin auringonlaskuihin ja kirkkaisiin tähtitaivasiin. Tästä ei Kambodzan matka enää parane!

Liikkuminen Kambodzassa

Phnom Penhin lähellä on maan suurin kansainvälinen lentokenttä, mutta myös esimerkiksi Siem Reapiin pääset lentämällä. Muutoin liikkuminen bussilla paikallisten tapaan on jo itsessään kokemus, joka kannaattaa testata, jos vain matka-aikataulu joustaa, mutta varaa mukaan hyvää matkaluettavaa. Tai irrottele oikein kunnolla ja hyödynnä paikallisten menopelejä, eli moottoripyörää tai riksaa. Eli sitten vain tukka putkelle ja seikkailemaan!

Kambodža kartalla

Siem Reap ja Angkor Wat ovat piiloutuneet Kambodžan pohjoisosaan, kun taas maan lounaisosissa törmäät Sihanoukvillen biitsiparatiiseihin. Pääkaupunki Phnom Penhistä kuljet kätevästi junalla Sihanoukvillen rannoille. 

alt

Suunnittele Kambodzan matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Kambodžassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.