Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Intia

Intian matkat - KILROY
Intian matkat - KILROY

Intian matkat - Matka tuhansien mausteiden maahan

Tuhansia vuosia vanhat perinteet, Himalajan lumihuippuiset vuoret, joogaajien rantaparatiisit ja aisteja kutkuttavat mausteet, väriloisto ja miljoonakaupunkien huumaava äänimaisema vievät reissaajan toiseen maailmaan. Yli miljardin ihmisen Intia on käsittämättömän suuri maa täynnä mitä mahtavinta historiaa ja rikkainta kulttuuria. Matka Intiassa on todellinen aistielämyksien ilotulitus: värejä, musiikkia, makuja ja suitsukkeita!

Kysy Intian matkoista

Matka Intiaan valottaa maan monimuotisuutta

Intian kulttuuri on kaikilla mahdollisilla mittareilla mitä mielenkiintoisin. Koe vanhojen perinteiden sekoittuminen valloittajien ja maahanmuuttajien tapoihin, uskontoihin ja ideologioihin. Näe Himalajan jylhät vuoristot ja vedä syvään henkeen raikasta vuoristoilmaa. Eksy suurkaupunkien kuten Delhin, Kolkatan, Chennain ja Mumbain sokkeloisille kaduille ja koe omakohtaisesti, mitä ruuhka oikeasti tarkoittaa. 

Tuliset maut, pöyristyttävän rikkaiden ja rutiköyhien kohtaamiset kaduilla ja kaoottinen kaupunkielämä tekevät väkisinkin vaikutuksen. Koska maan kaikki 28 osavaltiota ovat kaikki niin erilaisia, moni reissaaja palaa Intiaan kerta toisensa jälkeen ja saa vastaansa joka kerralla uuden puolen Intiasta. Matka Intiaan on aina uniikki kokemus!

Kokemuksia Intiassa

Vieraile Intian lumoavassa Taj Mahalissa, jonka monet sanovat olevan kaunein koskaan rakennettu palatsi. Äläkä turhaan pyristele palatsikärpäinen puraisun oireita vastaan, vaan suuntaa vielä ainakin Maharajan palatsiin Rajasthanisissa ja Sikhien pyhään paikkaan, Amritsarin kultaiseen temppeliin. Ehdoton suositus myös Akshardham-palatsille Delhissä. Alueella ei saa ottaa valokuvia, joten tämä paikka on yksinkertaisesti vain koettava itse! Palatsissa ja sen alueella on niin tolkuttomasti yksityiskohtia, koristeita, kaiverruksia ja vaikka mitä, että aikaa kannattaa varata ainakin puolen päivän verran.

Jännitystä kaipaava seikkailee puolestaan yhdessä Intian omalaatuisimmista festareista: Pushkarin kamelimarkkinoilla, missä kymmenettuhannet kamelit vaihtavat omistajaa. Myös Keralan vehreät alueet etelässä, Varanasin pyhä Ganges-joki ja Intian lukuisat luonnonpuistot ansaitsevat paikkansa matkakohteiden listalla, kun suunnittelet reppureissua Intiaan.

Jos taas tiibetiläinen kulttuuri kiinnostaa, lähde kuljeksimaan Dalai Laman nykyiseen asuinkaupunkiin Dharamsalaan, jossa hengellisyyden lisäksi vaikutuksen tekevät ehdottomasti Himalajan vuoristo ja kiireettömät teehetket. Hiekkarantoja ja hippimeininkiä etsivät matkalaiset löytävät tiensä Goalle. 

Intialainen keittiö

Kaikki tietävät, että intialainen keittiö on kulinaristin unelma: Tikka Masala vie kielen mennessään ja Keralan rannikoiden kalaruuat ovat taivaallisia. Ruuan laatu kuitenkin vaihtelee alueesta ja ravintolasta riippuen. Herkkävatsaisemman on parasta asennoitua vatsanväänteisiin, joita voi olla vaikea välttää. Mutta älä huoli, myös tämä on osa aitoa Intian matkakokemusta.

Liikkuminen Intiassa

Intiassa reissaaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Junaverkosto on kattava – kiitos siirtomaa-aikojen rakennusvimman – mutta matkanteko raiteilla ei välttämättä suju aivan niin nopeasti kuin kuvittelisit. Rautateitse matkaaminen on kuitenkin naurettavan halpaa, minkä vuoksi vaivannäkö kannattaa. Junalla matkustaminen on myös paikallinen tapa, joten ota liikkuminen paikasta toiseen osana elämysmatkailuasi!

Varsinkin jos olet liikenteessä tiukalla aikataululla, kannattaa harkita auton ja kuljettajan vuokraamista. Toki tällöin mahtava junaelämys jää kokematta, mutta toisaalta pääset liikkumaan omia reittejäsi eikä hintakaan kohoa taivaisiin. Bussillakin pääsee paikasta toiseen, mutta menopelit ovat usein vanhoja nitiseviä rotiskoja, joiden turvallisuutta voi, ja aika ajoin kannattaakin, pohtia. Luonnollisesti ne myös kulkevat etanatahtia. Seikkailumatkoilla koet parhaita paloja sekä Intian helmistä että  matkustusmuodoista.

Miten ikinä liikutkin paikasta toiseen ja mitä sitten päädytkin Intiassa näkemään ja tekemään, varmaa on, että Intian matka jää mieleen ikimuistoisena!

Suunnitelmissa Intian reissu? Helpoin tapa aloittaa matkasuunnittelu on varata henkilökohtainen aika ja miettiä asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Intia kartalla

Intia on iso maa, joten jos vain reissuaikataulu sallii, älä missään nimessä jämähdä vain Delhiin. Luoteisosan aavikko, pohjoisen vuoristomaisemat, länsirannikon biitsit, vehreä etelä jokiristeilyineen ja Andamaanien ja Nikobaarien paratiisi Andamaanienmerellä, Intian itärannikolla. 

Kertomuksia Intiasta

alt

Suunnittele Intian matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Intiassa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.