Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Nepal

nepal-prayer-flags-boudha-stupa-cover
nepal-map-guide-annapurna-sidebar

Nepalin matka

Lumen peittämät Himalajan huiput, maailman parhaimpiin kuuluvat vaellus- ja kiipeilymaastot, ikivanhat perinteet, rauhoittava hengellisyys ja herkullinen ruoka tekevät Nepalista uniikin, kiinnostavan ja - monen reissaajan mielestä - voittamattoman reissukohteen. Pakkaa kamat rinkkaan ja suuntaa mystiseen Nepaliin!

Kysy Nepalin matkoista

 

Mystinen vuoristovaltio

Himalajan vuoristovaltiossa Nepalissa sijaitsee maailman kuuluisin ja korkein huippu Mount Everest. Paikallisille vuoret ovat pyhiä, ja niihin liittyy paljon uskomuksia, joten kun matkaat Nepalissa kuuntele maisemien ihailun lisäksi myös paikallisten tarinoita vuorista. Vuorten kunnioitus on tarinoiden ja hulppeiden näkymien ansiosta varsin helppoa – niin järkälemäisinä, karuina, voimakkaina ja komeina ne hallitsevat maisemaa.

 

Matka Nepalin kaupunkeihin - Kathmandu & Pokhara

Nepalin pääkaupungissa Kathmandussa kannattaa viettää ainakin pari päivää sen historiallisiin temppeleihin ja palatseihin tutustuen. Hiljenny temppelissä ja astu sitten keskelle häliseviä ja puhetta pulppuavia basaareja, joissa kauppiaat myyvät tiikeribalsamia, silkki- ja kašmir-tuotteita, taidokkaasti tehtyjä mattoja ja paljon muuta. Basaareilla kannattaa vierailla jo ihan niiden tunnelman vuoksi, vaikket mitään olisikaan ostamassa.

Pokhara on leppoisa järvikaupunki, joka vetoaa erityisesti reppureissaajiin ja seikkailijoihin sen rennon tunnelman vuoksi. Täällä ei turhia hosuta eikä massaturismi ole kiusana. Pokhara on monen vaeltajan aloituspaikka ja siksi kuulet kaduilla vaellusreittien hehkutusta ja ilmassa on kihelmöivä tunnelma. Vaeltajien innon lisäksi meditoijien tyynen rauhallinen ooooomm-mantra on tarttuvaa, joten antaudu Pokharan tunnelmalle ja unohda stressi!

 

Koe upeat luonnonpuistot Nepalin matkalla

Royal Chitwan kansallispuisto on ehdottomasti yksi Nepalin huikeista luontonähtävyyksistä. Chitwanin kansallispuisto on suojelualue, joka on noteerattu myös UNESCOn kansallisperintökohteena. Kansallispuisto on yksi niistä harvoista paikoista, joissa voit vielä nähdä uhanalaisen yksisarvisen aasian sarvikuonon. Myös erittäin harvinaiset bengalin tiikerit asuttavat tätä aluetta.

Jos haaveilet muiden eläinkunnan edustajien ikuistamisesta kameraasi, suuntaa vähemmän tunnetun villieläinpuiston, Koshi Tappuun. Täällä asustavat puhvelit, hirvet, krokotiilit ja jopa delfiinit!

 

Vaellus Nepalissa

Nepal on vaeltajan mekka. Tiibetin rajalla sijaitseva Mount Everestin huippu siintää monen unelmissa, eikä ihme! Vaellusreissuja on monen tasoisia ja vähän kokeneempikin patikoija löytää itselleen sopivan.

Vuoristoreittien varsien teetuvat tarjoavat matkalaiselle ruokaa, juomaa ja peseytymismahdollisuuden. Ja kun vuolaiden vuoristopurojen ja vehreän kasvillisuuden kyllästämä näkymä ja raikas vuoristoilma puhdistavat yhdellä kertaa niin keuhkot kuin mielenkin, voit kiistatta todeta olevasi vaeltajan paratiisissa. Samaisista teemajoista saat muuten vieläpä katon pään päälle, jos reissusi kestää useamman päivän.

 

Liikkuminen Nepalin matkalla

Toisin kuin naapurimaassa Intiassa, Nepalissa junaliikennettä ei ole, vaan liikkuminen paikasta toiseen hoituu teitse tai lentämällä. Maan sisäinen bussijärjestelmä toimii monilla alueilla, mutta tiet ovat kuoppaisia ja huonokuntoisia erityisesti monsuunisateiden aikaan. Toisin sanoen bussilla liikkuminen voi olla hermoja raastavan hidasta (ja toisinaan myös epämukavaa) menoa. Lisäksi bussien turvallisuus ei ole itsestäänselvyys, joten valitse bussifirma tarkkaan.

 

Haaveissa Nepalin matka?

Kun harkinnassasi on matka Nepaliin, varaa aikaa matkasuunnitteluun meidän juttusillemme, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Nepal kartalla

Himalajan vuoristo kulkee Nepalin ja Kiinan rajaa pitkin – tai ehkä ennemminkin raja on muotoutunut käytännön syistä myötäilemään vuorijonoa. Everestin huippu kohoaa kohti taivasta Kiinan rajalla Kathmandusta parin päivän automatkan verran itään. Matalampien korkeuksien luontonähtävyyksistä Chitwanin kansallispuisto sijaitsee jotakuinkin Nepalin puolivälissä, lähellä Intian rajaa, ja Koshi Tappun villieläinpuisto lymyilee Nepalin itäosassa,  niin ikään Intian rajan tuntumassa. 

alt

Suunnittele Nepalin matka

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Nepalin matkalla

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.