{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Malediivit

kookoskauppias malediiveilla
kaksi venettä ja rantamaisemaa malediiveilta

Matka Malediiveille

Malediiveilla sijaitsevat maailman kauneimmat trooppiset saaret: silkinpehmeät rannat, tuulenvireessä huojuvat palmut, meri kaikissa turkoosin sävyissä, siniset laguunit ja värikkäät korallit. Malediivien saaristo on todellinen maanpäällinen paratiisi! Matka Malediiveille tarkoittaa täydellistä irtiottoa – nauti perinteisistä herkuista, ystävällisestä palvelusta ja juuri sopivasta yhdistelemästä auringossa löhöilyn ja vesiaktiviteettien välillä. Aasian pikkuruisin maa on todellinen helmi keskellä Intian valtamerta!

Kysy Malediivien matkoista

Matka Malediiveille on reissu tosielämän paratiisiin

Malediiveille matkustamisen suunnittelu on helppoa, sillä alueen sääolosuhteet ovat täydelliset jotakuinkin vuoden jokaisena päivänä. Kulttuurinähtävyyksiä ei saarilla juurikaan ole tarjolla, joten lähde reissuun silloin, kun kaipaat totaalirentoutumista. Oiva tapa tutustua saarivaltioon onkin harrastaa saarihyppelyä – näet ja koet paljon kuitenkaan uuvuttamatta itseäsi.

Paikallinen keittiö on monen kehun väärti. Kala, etenkin tonnikala, on malediivilaisen keittiön tärkein elementti. Oman lisänsä herkullisiin ruokiin ovat myös antaneet arabialaiset, intialaiset ja itämaiset maut. Turisteille tarkoitetuilla saarilla järjestetään iltaisin runsaasti erilaisia esityksiä, joita voit ihastella suoraan illallispöydästäsi. Matka Malediiveille voi kuitenkin suuntautua myös ns. paikallissaarille, joilla hintataso on huomattavasti alhaisempi.

Pääkaupunki Malé

Malediivien pääkaupunki Malé on eräs maailman pienimmistä pääkaupungeista. Paikalliset elävät korkealle kurottautuvissa värikkäissä rakennuksissa. Vierailijan kannattaa käydä vanhalla basaarialueella tai Malén kalamarkkinoilla, missä voi nähdä sympaattisia kalastusaluksia, dhoniseja. Alueen pohjoisella rantakadulla sijaitsee The Local Market, joka on täynnä pieniä viehättäviä kojuja. Loistopaikka hankkia paikallisia käsitöitä kotiin viemiseksi. 

Ihailua ansaitsee myös islamilainen keskusta, joka kohoaa kultaisine kupoleineen Malén taivaanrannassa, halliten näkymää majesteettisella olemuksellaan. Keskuksen moskeija on tarpeeksi suuri 5000 ihmiselle, ja siellä on myös kirjasto, konferenssisali, opetushuoneita ja toimistoja.

Tavat ja kulttuurintuntemus

Vaikka Malediivit on islamilainen valtio, turistisaarilla ei uskonto rajoita menoa: voit rauhassa nauttia lasillisen viiniä ravintolassa ja pukeutua juuri kuin haluat. Muista kuitenkin, että vieraillessasi muilla asutetuilla saarilla, ei ole suositeltavaa pukeutua esimerkiksi paljastaviin vaatteisiin. Paikallisen kulttuurin tunteminen ja kunnioitus on tärkeää – missä tahansa liikutkin!

Malediivit on maailman matalimmalla sijaitseva valtio, mikä tekee siitä erityisen haavoittuvan maailman merien pinnan nousulle. Pienen osan atollien ja saarten hyväksi voit tehdä, kun Malediivien matkalla jätät ostamatta koralleista tehdyt korut ja koriste-esineet: koralliriutat ovat tärkeitä niin meren ekosysteemille, mutta ne myös suojaavat Malediivejä eroosiolta ja hyökyaalloilta.

Malediivien matkalla on myös hyvä ottaa huomioon, että täällä "viikonloppu" osuu perjantaille ja lauantaille, jolloin vain muutamat kaupat ovat auki. Turismin myötä myös saarten hintataso on noussut kovasti – varaa siis matkallesi tarpeeksi suuri reissukassa. Toisaalta Malediiveille on myös mahdollista matkustaa pienemmällä budjetilla, kunhan vain tiedät miten ja mistä säästää rahaa. Lue vinkkimme Malediivien budjettimatkaan täältä.

Haaveissa matka Malediiveille?

Kun harkinnassasi on Malediivien reissu, varaa aikaa matkasuunnitteluun, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Matka Malediiveille on täydellinen irtaantuminen stressistä!

Aktiviteetteja Malediivien matkalla

alt

Suunnittele matka Malediiveille

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.