{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Budjettimatka Malediiveille

maldives-ocean-island-tropical

Haaveissa Malediivien matka, mutta reissun hinta hirvittää?

Malediivit eivät matkakohteena ole sieltä kaikkein edullisimmasta päästä, mutta on kuitenkin olemassa keinoja reissun hintalapun pienentämiseksi. Lue tästä meidän vinkkimme budjettiystävälliseen Malediivien matkaan!

Drone View Dhiffushi Maldives
Täydellinen paikka rentoutua pitkän reppureissuseikkailun jälkeen
Kuvittelepa tämä: Olet reissannut Sri Lankassa tai jossakin Aasian sykkivissä kaupungeissa, tutustunut uusiin kulttuureihin ja kokenut monia ensikertoja. Mutta nyt on aika hidastaa, ladata akkuja ja nauttia paratiisin rauhasta. Tervetuloa Malediiveille. Malediivit on täydellinen kohde rentoutumiseen ja sisäisen rauhan löytämiseen. Saarielämä todella hidastaa tahtia! Vaikka Malediiveilla onkin luksuksen maine, se voi myös sopia reppureissaajabudjetillesi.
Tutustu Malediiveihin täältä

1. Asu paikallissaarilla

Maldives Felidhoo Aerial View

Melkeinpä tärkein vinkkimme on, että asut matkasi aikana paikallisten asuttamilla saarilla sen sijaan, että suuntaisit ns. resort-saarille. Paikallissaarilla hintataso on merkittävästi alhaisempi kuin suurilla lomakeskuksilla ja samalla pääset myös tutustumaan paikalliseen kulttuuriin lähemmin. Paikallissaarilla ei aikaisemmin ole pystynyt turistina vierailemaan, mutta viime vuosina viranomaiset ovat lieventäneet rajoituksia ja saaret ovat nyt myös vierailijoille avoinna. Rajoitusten ansiosta monet saarista ovat edelleen suhteellisen tuntemattomia matkailijoiden keskuudessa, joten hyvällä tuurilla voit saada vaikka koko uimarannan omaan käyttöösi!

2. Vieraile Malediiveilla osana pidempää matkaa

Mies pitämässä kookosta kameralle Malediiveillä

Matkustaminen pelkästään Malediiveille ja takaisin on jo itsessään pitkä reissu. Tuntuu melkein hukkaan heitetyltä mahdollisuudelta olla tutustumatta enemmän Aasiaan kun siellä kerran olet, eikö vain? Joten miksi et yhdistäisi Malediiveja osaksi suurempaa, pidempää matkaa? Muutaman rentoutuspäivän lisääminen tänne ei välttämättä maksa paljonkaan lisää! Inspiraation lähteenä voi käyttää tätä matkasuunnitelmaa, joka yhdistää Malediivit ja Sri Lankan. Kuten aina, voimme räätälöidä matkasi juuri niin kuin itse haluat.

3. Vältä matkustamista sesonkiaikana

Maldives Hammock Sunset

Malediiveilla on mukavaa ympäri vuoden ja lämpötilat keikkuvat jatkuvasti noin 30 asteessa, joten voit hyvin välttää matkustamista sesonkiaikana (joulukuu-huhtikuu), jolloin hinnat ovat korkeimmillaan. Matkusta sen sijaan toukokuun ja marraskuun välillä, jolloin matkailijoita on vähemmän ja hinnat ovat alhaisemmat. Sadetta ja tuulta saattaa olla hippusen enemmän, mutta yleensä sadekuurot kestävät vain parisen tuntia, jonka jälkeen tarjolla on taas aurinkoa.

4. Liiku paikallislautoilla

Maldives Thaa Atoll Boat Trip

Useimmat Malediiveille saapuvat reissaajat lentävät ensin Maléén ja tämän jälkeen matkustavat saarelta toiselle joko lentäen tai pikaveneellä. Voit kuitenkin säästää rahaa hyppäämällä paikallislautan kyytiin - kyseessä ei ole se kaikkein nopein kulkupeli, mutta vastineeksi saat nauttia mukavasta veneretkestä kaikessa rauhassa.

5. Unohda luksushotellit

Maldives Maafushi Surfboard

Jos matkustat pienemmällä budjetilla, tärkeää on tietenkin myös löytää edullinen majoitus matkasi ajalle. Luksushotellien sijaan sinun kannattaa majoittua pienemmissä, paikallisten omistamissa majataloissa, joita on ilmestynyt Malediiveille viime vuosina. Majatalomajoitus maksaa huomattavasti hotelleita vähemmän ja pääset myös tutustumaan paikallisten elämään lähietäisyydeltä.

6. Syö paikallisia ruokia

Prawns Bbq

Majataloissa yöpymisen toinen etu on se, että pääset myös herkuttelemaan aidoilla malediivilaisilla ruoilla. Useimmissa majapaikoissa ateriat kuuluvat vierailun hintaan ja pääset maistelemaan esimerkiksi paikallisesti pyydettyjä mereneläviä. Muita paikallisen ruokakulttuurin ruokia ovat mm. erilaiset curryt ja riisiruoat.

7. Snorklaa omatoimisesti

Maldives Snorkling North Central Province

Upeisiin snorklausspotteihin päästäksesi et välttämättä tarvitse venekyytiä, sillä Malediiveilla pinnan alla riittää paljon nähtävää melkeinpä missä tahansa, eli voit siis hyvin lähteä snorklaamaan suoraan rannalta. Monet majapaikat lainaavat snorklausvälineitä ilmaiseksi, mutta omien ostaminenkaan ei maksa maltaita.

Haaveissa Malediivien paratiisi?

Meidän kauttamme voit lähteä esimerkiksi saarihyppelyseikkailulle, jonka aikana vierailet useammalla paikallissaarella yhden ja saman reissun aikana. Räätälöimme reissut aina omien toiveidesi mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Kysy Malediivien matkoista

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.