Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Matka Indonesiaan - KILROY
Matka Indonesiaan - KILROY

Matka Indonesiaan - tuhansien saarten maahan

Oli se sitten patikointi vehreissä sademetsissä, surffaus huippuluokan aalloilla tai sukellus rauskujen liihotellessa ylitsesi – matka Indonesiaan vie sinut takuuvarmalle seikkailulle. Nyt on aika ihailla ja inspiroitua Indonesian lumoavista maisemista, tutkia alkuperäiskansojen elämää ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Tuhannet koskemattomat saaret odottavat reissaajaa!

Kysy Indonesian matkoista

Indonesia on muutakin kuin Bali

Ota reissusta kaikki irti ja loikoile Lombokin rannoilla, sukella kirkkaissa Gili-saarien korallimaisemissa tai vaella Kalimantanin tiheässä viidakossa. Ja sitten se Bali. Balia ei tietenkään kannata sivuuttaa vain koska se on tunnettu. Balin tarjonta on todellakin kokemisen arvoista: buukkaa itsellesi paikka surffi- tai sukelluskoulusta, hikoile treenilomalla fitness-leirillä ja ihmettele temppeleitä ja tulivuoria. Indonesian matkakohteissa on mistä valita! 
Matka Indonesiaan tutustuttaa sinut kirjavaan kulttuuriin, jonka ansiosta Indonesiassa on mm. useita erilaisia festivaaleja ympäri vuoden. Koe Torajanin hautajaisseremoniat Keski-Sulawesilla elokuun ja lokakuun välillä tai Flores-saaren Larantuka-alueen pääsisäisparaatit. Balin maalis–huhtikuussa vietettäviä uuden vuoden karkeloitakaan ei kannata missata. Maan noin 320 etnistä ryhmää puhuvat yli 700 eri kieltä, mikä luo olosuhteet kiinnostavalle kulttuurien sekamelskalle – tervemenoa mukaan! 

Näkemistä ja tekemistä

Jakarta on kiehtova metropoli, joka huokuu historiaa ja värikkäitä markkinoita. Valtavan kokoinen Borobudurin temppeli on massiivinen jo itsessään, mutta sen lisäksi se on myös maailman suurin Buddha-monumentti. Tämän mystisen ja ikivanhan kulttuuriperintökohteen huipulta avautuvat näkymät ovat muuten huimat! Jos perinteiset indonesialaiset talot ja kulttuuriesitykset ovat mieleesi, poikkea Taman Mini Indonesia Indah -kulttuuripuistoon. Jakartan sulttaanin palatsi on sekin suosittu nähtävyys ja mielenkiintoinen nähtävyys.

Surffaus Indonesiassa on huippuluokkaa, ja monet kutsuvatkin Indonesiaa surffiparatiisiksi. Maa on Havaijin ja Costa Rican ohella maailman suosituimpia surffikohteita, joten vaikket vielä tähän mennessä olisikaan eläissäsi noussut surffilaudalle, nyt Indonesian matkalla on sen aika jo ihan paikalliseen elämäntapaan tutustumisen nimissä. Muutoinkin saat eniten irti Indonesian reissustasi sisällyttämällä matkapäiviisi kaikenmoisia aktiviteetteja. Esimerkiksi Bromo-tulivuoren laaksot Javalla tarjoavat komeita maisemia, jotka vetävät puoleensa vaeltajia ympäri maailmaa. Sulawesi-saarella taas Lore Lindun kansallispuisto on luontoystävän paikka ja Pohjois-Sulaweden rannikolta Bunaken-saaren edustalla ihailet maailman upeimpiin kuuluvaa koralliriutta.

Liikkuminen Indonesiassa

Matkasi Indonesiaan alkaa mitä luultavimmin kansainväliseltä lentokentältä, joko Javan saarelta Jakartasta tai Balin Denpasarilta. Indonesiassa liikut varsin ketterästi saarelta toiselle, sekä Malesiaan, nopeilla lautoilla ja veneillä. Julkinen bussiliikenne on halpaa, ja samalla näet paikallista elämänmenoa. Express-bussit ovat asteen korkeatasoisempi liikkumismuoto, ja siksi ne myös maksavat enemmän. Kaiken kaikkiaan bussit ovat tavallisesti junia parempi tapa liikkua Indonesiassa. Opelet-minibussit, pyörärikshat ja hevoskärryt ovat Indonesiassa reissaavien suosimia menopelejä.

Matka Indonesiaan starttaa tästä, joten laita pyörät pyörimään ja aloita reissusuunnittelu! Helpoin tapa aloittaa matkasuunnittelu on varata henkilökohtainen aika ja miettiä asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Indonesia kartalla

Indonesian yli 18,00 saaresta vain kolmasosa on asuttuja, mutta jo siinä määrässä riittää nähtävää pitkäksi aikaa! Ehkä suunnittelet matkaa Balille, Indonesian tunnetuimmalle turistisaarelle, mutta Java, Sumatra, Sulawesi, Lombok ja Kalimantan ovat niin ikään myös upeita luontokohteita. Lisäksi Gili-saarten reppureissaajan paratiisit ja sukelluskohteet sekä Flores-saaren Kelimutun kraaterijärvi takaavat unohtumattomia seikkailuja Balin ulkopuolella. Indonesian matkakohteet ovat toinen toistaan upeampia, joten sen kuin vain valitset omasi! 

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Suunnittele matka Indonesiaan - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Suunnittele matka Indonesiaan - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele matka Indonesiaan

 1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tekemistä Indonesiassa

Indonesia on yhtä lailla rentoutuja kuin aktiivisenkin reissaajan paratiisi! Rannalla, riippumatossa ja katamaraanin kannella auringossa paistattelu on luksusta, mutta tekemällä ja uusia aktiviteetteja kokeilemalla saat matkaamisesta enemmän irti. Osallistu joogatunneille, testaa surffitaitojasi päivän verran tai osallistu viikon kurssille, opettele sukeltamaan tai tee reissaamisesta merkityksellisempää antamalla aikaasi vapaaehtoisena siellä missä sitä tarvitaan. 

Selaa kaikkia aktiviteetteja

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Houkutteleeko Indonesia?

Ota yhteyttä ja hyödynnä ammattilaisten osaaminen ja vinkit unelmien Indonesian matkan sunnittelussa. Kerro, mitä haluat reissultasi ja kysy kaikki reissukysymyksesi – me vastaamme ja opastamme!

Kysy pois!

Aktiviteetteja Indonesiassa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.