{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Indonesia

Matka Indonesiaan - KILROY
Matka Indonesiaan - KILROY

Matka Indonesiaan - tuhansien saarten maahan

Oli se sitten patikointi vehreissä sademetsissä, surffaus huippuluokan aalloilla tai sukellus rauskujen liihotellessa ylitsesi – matka Indonesiaan vie sinut takuuvarmalle seikkailulle. Nyt on aika ihailla ja inspiroitua Indonesian lumoavista maisemista, tutkia alkuperäiskansojen elämää ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Tuhannet koskemattomat saaret odottavat reissaajaa!

Harkinnassa matka Indonesiaan ja kaipaat neuvoja unelmiesi matkan toteuttamiseen? Varaa henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Indonesia on muutakin kuin Bali

Ota reissusta kaikki irti ja loikoile Lombokin rannoilla, sukella kirkkaissa Gili-saarien korallimaisemissa tai vaella Kalimantanin tiheässä viidakossa. Ja sitten se Bali. Balia ei tietenkään kannata sivuuttaa vain, koska se on tunnettu. Balin tarjonta on todellakin kokemisen arvoista: buukkaa itsellesi paikka surffi- tai sukelluskoulusta, hikoile treenilomalla fitness-leirillä ja ihmettele temppeleitä ja tulivuoria. Indonesian matkakohteissa on mistä valita! 

Matka Indonesiaan tutustuttaa sinut kirjavaan kulttuuriin, jonka ansiosta Indonesiassa on mm. useita erilaisia festivaaleja ympäri vuoden. Koe Torajanin hautajaisseremoniat Keski-Sulawesilla elokuun ja lokakuun välillä tai Flores-saaren Larantuka-alueen pääsiäisparaatit. Balin maalis–huhtikuussa vietettäviä uuden vuoden karkeloitakaan ei kannata missata. Maan noin 320 etnistä ryhmää puhuvat yli 700 eri kieltä, mikä luo olosuhteet kiinnostavalle kulttuurien sekamelskalle – tervemenoa mukaan! 

Näkemistä ja tekemistä Indonesian matkalla

Jakarta on kiehtova metropoli, joka huokuu historiaa ja värikkäitä markkinoita. Valtavan kokoinen Borobudurin temppeli on massiivinen jo itsessään, mutta sen lisäksi se on myös maailman suurin Buddha-monumentti. Tämän mystisen ja ikivanhan kulttuuriperintökohteen huipulta avautuvat näkymät ovat muuten huimat! Jos perinteiset indonesialaiset talot ja kulttuuriesitykset ovat mieleesi, poikkea Taman Mini Indonesia Indah -kulttuuripuistoon. Jakartan sulttaanin palatsi on sekin suosittu nähtävyys ja mielenkiintoinen nähtävyys.

Surffaus Indonesiassa on huippuluokkaa, ja monet kutsuvatkin Indonesiaa surffiparatiisiksi. Maa on Havaijin ja Costa Rican ohella maailman suosituimpia surffikohteita, joten vaikket vielä tähän mennessä olisikaan eläissäsi noussut surffilaudalle, nyt Indonesian matkalla on sen aika jo ihan paikalliseen elämäntapaan tutustumisen nimissä. Muutoinkin saat eniten irti Indonesian reissustasi sisällyttämällä matkapäiviisi kaikenmoisia aktiviteetteja. Esimerkiksi Bromo-tulivuoren laaksot Javalla tarjoavat komeita maisemia, jotka vetävät puoleensa vaeltajia ympäri maailmaa. Sulawesi-saarella taas Lore Lindun kansallispuisto on luontoystävän paikka ja Pohjois-Sulaweden rannikolta Bunaken-saaren edustalla ihailet maailman upeimpiin kuuluvaa koralliriutta.

Liikkuminen Indonesiassa

Matkasi Indonesiaan alkaa mitä luultavimmin kansainväliseltä lentokentältä, joko Javan saarelta Jakartasta tai Balin Denpasarilta. Indonesiassa liikut varsin ketterästi saarelta toiselle, sekä Malesiaan, nopeilla lautoilla ja veneillä. Julkinen bussiliikenne on halpaa, ja samalla näet paikallista elämänmenoa. Express-bussit ovat asteen korkeatasoisempi liikkumismuoto, ja siksi ne myös maksavat enemmän. Kaiken kaikkiaan bussit ovat tavallisesti junia parempi tapa liikkua Indonesiassa. Opelet-minibussit, pyörärikshat ja hevoskärryt ovat Indonesiassa reissaavien suosimia menopelejä.

Matka Indonesiaan starttaa tästä, joten laita pyörät pyörimään ja aloita reissusuunnittelu! Helpoin tapa aloittaa matkasuunnittelu on varata henkilökohtainen aika ja miettiä asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Indonesia kartalla

Indonesian yli 18,00 saaresta vain kolmasosa on asuttuja, mutta jo siinä määrässä riittää nähtävää pitkäksi aikaa! Ehkä suunnittelet matkaa Balille, Indonesian tunnetuimmalle turistisaarelle, mutta Java, Sumatra, Sulawesi, Lombok ja Kalimantan ovat niin ikään myös upeita luontokohteita. Lisäksi Gili-saarten reppureissaajan paratiisit ja sukelluskohteet sekä Flores-saaren Kelimutun kraaterijärvi takaavat unohtumattomia seikkailuja Balin ulkopuolella. Indonesian matkakohteet ovat toinen toistaan upeampia, joten sen kuin vain valitset omasi! 

alt

Suunnittele matka Indonesiaan

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Indonesian matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.