Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kiina

Kiinan matkat - KILROY
Kiinan matkat - KILROY

Kiinan matkat

Matka Kiinaan on matka kontrastien ja suuruuden maahan – maahan, joka sisältää samanaikaisesti yhden maailman vanhimmista sivilisaatioista sekä nopeimmin kehittyvistä talousmahdeista. Kiina on kooltaan kuin oma maanosansa, joten tekemistä ja näkemistä riittää. Heittäydy siis seikkailuun ja koe kaikkea mahtipontisista temppeleistä, suurkaupungin vilinään ja seesteisen kauniisiin maaseutumaisemiin. Tässä on elämys, joka jää mieleen!

Kysy Kiinan matkoista

Matka Kiinaan

Suuri maa tarkoittaa valtavan koon lisäksi ihmisjoukkoja, joten olethan valmis. Suurella todennäköisyydellä tulet määrittelemään itsellesi uudelleen, mitä esimerkiksi 'ruuhka' ja 'täysi juna' tarkoittavat. Kiinan matka on todellakin kokonaisvaltainen kokemus, mutta älä pelästy: rentoudu, kulje virran mukana ja nauti kaaoksesta!

Kiinassa on jotakin kiehtovan majesteetillista. Ei ainoastaan kullalla vuoratut palatsit ja temppelit, vaan maassa ja sen ilmapiirissä, kulttuurissa ja ihmisissä, on jotakin erityistä arvokkuutta. Suuruus on muovautunut vuosien saatossa ja Kiinan imperiumin pitkä historia onkin mielenkiintoinen ja lähemmän tarkastelun arvoinen. Tee aikamatka 5000 vuoden taakse, ja hämmästy kehityksestä, sotatarinoista, yltäkylläisyydestä ja köyhyydestä. Ihastele entisöityjä muinaisaarteita ja uskomattomia rakennustaitojen näytteitä, joista Kiinan muuri ja Kielletty kaupunki ovat vain muutamia esimerkkejä.

Kiinassa suuria ovat myös kokemukset. Ole rohkea, osta ruokaa katukeittiöstä ja uppoudu suuriin makuelämyksiin. Istuudu jalkakäytävälle, juttele paikallisten kanssa ja haasta heidät campei-juomapeliin! Iltasi saattaa päättyä karaokebaariin paikallisten kanssa juomaan Qingdao-olutta.

Kiinan nähtävyydet

Reppureissaajien listalla on ehdottomasti myös vaellus Kiinan muurilla – Kiinan matkan ehdoton kohokohta. Joitakin maailman nähtävyyksistä hehkutetaan niin paljon, että ne tuottavat pettymyksen, kun reissaaja vihdoin pääsee paikan päälle. Kiinan muuri EI kuulu näihin pettymyksen tuottajiin! Vaikutuksen tekee niin itse massiivinen rakennelma kuin muurilta avautuvat hulppeat maisematkin. Matka Kiinaan suorastaan vaatii käyntiä Kiinan muurilla.

Pekingissä on muutoinkin paljon nähtävää. Nauti esimerkiksi Kesäpalatsista ja sen kuvankauniista ympäristöstä, osallistu aamuiselle Tai Chi -tunnille puistossa tai liity naapurostojen spontaaneihin iltajameihin. Jos kyllästyt turistien kameroiden salamavaloihin, vuokraa polkupyörä ja lähde retkelle lähiympäristöön.

Jos haluat kokea massiiviset ja vuoristoiset Kolmen kanjonin maisemat, lähde risteilemään Jangtse-joelle. Jangtse on Niilin ja Amazonin jälkeen maailman kolmanneksi pisin joki ja sen maisemat ovat yhtäaikaa dramaattisia ja seesteisiä. Monipäiväinen risteily Yichangista Chongqingiin on taattua rentoutumismeininkiä. Ja kun siirryt toisinaan hytistäsi tai kannelta jokilaivan karaokebaariin, ei tylsyyskään pääse iskemään kaiken rentoutumisen keskellä!

Matka Kiinassa Silkkitietä pitkin

Jos kyllästyt vilkkaisiin kiinalaiskatuihin ja haluat olla hetken rauhassa ihmisjoukoilta, matkusta mukavasti ja rauhallisesti junalla maan länsiosaan. Kiinan historia herää eloon Silkkitien varrella ja tarinoissa. Vieraile yhdessä maan arvokkaimmista historiallisista paikoista ja näe omin silmin Xi'anin Terrakotta-armeijan vaikuttavuus. Xi'anissa kannattaa myös kiivetä ihailemaan maisemia vanhalle kaupungin muurille ja vain käppäillä päämäärättömästi kaupungin kaduilla ja toreilla.

Suunnitelmissa Kiinan reissu? Helpoin tapa aloittaa matkasuunnittelu on varata henkilökohtainen aika ja miettiä asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kiina kartalla

Kiina on suuri maa sanan kaikissa merkityksissä, ja maantieteen osalta se tarkoittaa pitkiä välimatkoja. Varaa siis aikaa paikasta toiseen siirtymiseen, jos mielit nähdä Kiinassa enemmän kuin vain yhden tai kaksi kaupunkia. Peking ja Shanghai sijaitsevat aivan Kiinan itärannikolla, mutta älä unohda seikkailuissasi sisämaatakaan! 

alt

Suunnittele Kiinan matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu
alt

Opiskelemaan Kiinaan?

Teemme yhteistyötä muutamien kiinalaisten yliopistojen kanssa, joten jos seikkailuintosi suuntaa huomiosi yliopistomaailmaan, jatka haaveiluasi tästä. Autamme reissu-unelmien toteutuksien lisäksi myös opintojen innoittamana maailmalle lähteviä. Kansainvälisyys tuo aina lisäväriä elämääsi ja osaamista taitopankkiisi, joten poikkea tavanomaisesta opintopolusta ja suorita kandi, maisteri ja vaihto-opinnot Kiinassa!

Opiskelemaan Kiinaan?

Aktiviteetteja Kiinassa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.