{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Malesia

kuala lumpurin
kuala-lumpur-macaque-monkey-sidebar

Malesian matkat

Matka Malesiaan lumoaa reissaajan monimuotoisuudellaan ja lukuisilla nähtävyyksillä: sykkiviä suurkaupunkeja, perinteisiä metsäkyliä, vehreitä teeplantaaseja, häikäisevänä auringossa hohtavia hiekkarantoja sekä makuhermoja kutkuttavaa ruokaa. Malesiassa länsi ja itä sekä eri uskonnot kohtaavat uniikilla tavalla – maa on täynnä mitä mahtavinta historiaa ja rikkainta kulttuuria. Länsimaalaisista vaikutuksista huolimatta Malesia on säilyttänyt oman erityisen, leimallisesti malesialaisen kulttuurin, joka näkyy, kuuluu ja maistuu!

Kun mietit Malesian matkan buukkaamista, varaa suunnitteluaika, niin hoidetaan toteutus yhdessä. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

Metropolin nähtävyydet

Matka Malesiaan alkaa usein pääkaupunki Kuala Lumpurista, jonka pilvenpiirtäjät, vanhat Hindu-temppelit, historialliset museot ja markkinatorit tarjoavat reissaajalle kiinnostavaa koluttavaa.

Hotelleja, klubeja ja ostoskeskuksia löytyy parhaiten Kultaisen Kolmion alueelta. Yksi isoimmista shoppailupaikoista on Suria KLCC:n ostoskeskus, jossa kannattaa käydä, vaikka vain ihmettelemässä tavaran paljoutta. Jos sisäinen shoppailija kuitenkin herää eloon – ei hätää: shoppailu Malesiassa on kukkaroystävällistä. Esimerkiksi elektroniikka on Suomen hintatasoon verrattuna halvempaa. Kun jalat ovat väsyneet shoppailusta, tsekkaa Kuuluisat Petronas Twin Towerin kaksoistornit, jotka seisovat teräksisen harmaina samalla alueella ja ovat kaupungin tunnetuin matkailunähtävyys.

Langkawi

Malesian niemimaalla lännessä sijaitseva Langkawin paratiisisaari on kaunis, mutta paikka paikoin jo jokseenkin turistoitunut. Lasten kanssa matkailevalle saari on kuitenkin toimiva ja turvallinen matkakohde ja tekemistä riittää koko perheelle. Vesiurheilumahdollisuudet ja viidakkosamoilut täyttävät seikkailijan päivät, kun taas illalla on mukava heittäytyä livemuusikin vietäväksi lukuisten rantabaarien ja ravintoloiden puitteissa. 

Penang

Penangin alueelta löytyy pieniä kalastajakyliä, tiheää viidakkometsää ja maanviljelystiloja. Penangin keskustan Georgetownin rustiikkiset sivukujat, historia ja herkulliset ruoka-apajat hellivät reissaajaa oikein kunnolla. Kurkkaa myös Malesian suurin buddhalainen temppeli, Kek Lok Si, joka lukeutuu Penangin kiinnostavimpiin matkailukohteisiin. Luvassa myös kadehdittavaa some-materiaalia – temppelialueen kurnuttavat sammakot ja kädestä syötettävät ikivanhat kilpikonnat. 

Patikkaretki Taman Negaran sademetsissä

Vehreä Taman Negaran kansallispuisto on suurin ja hienoin suojelualue kenties koko Kaakkois-Aasiassa. Yli sata miljoona vuotta vanhan metsän sydämeen pääsee vain jalan tai veneellä jokivartta pitkin, mutta matka on ehdottomasti vaivan arvoinen! Täällä pääset kokemaan kaikki vuodenajat yhdellä retkellä.

Liikkuminen Malesiassa

Kuala Lumpurissa on hyvä julkisen liikenteen verkosto. Muutenkin maassa voi valita menopeliksi bussin, taksin, junan tai metron, eivätkä lippujen hinnat huimaa päätä. Bussiliikenne toimii hyvin ja autoissa on ilmastoinnit. Junayhteydet kattavat maata laajalti ja toimivat nekin moitteetta.

Haaveissa Malesian matka?

Jos haaveilet Malesian matkasta ja kaipaat apua unelmiesi reissun toteuttamiseen, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matka Malesiaan ja näihin maisemiin, kyllä kiitos!

Malesia kartalla

Malesiassa riittää hiekkarantoja, mutta niistä ehkä upeimmat löytyvät Etelä-Kiinan meressä sijaitsevilta Perhentian saarilta, Thaimaan rajan tuntumassa, koillis-Malesiassa. Rantojen hieno hiekka tuntuu mukavalta varpaiden välissä, ja päivät kuluvat helposti hyvän kirjan kanssa rantapyyhkeellä löhöillen. Toinen Malesian ainutlaatuisuus on Borneon eksoottinen saari, jossa tapaat orankeja ja nenäapinoita lähietäisyydeltä. Borneon saaren Malesialle kuuluva alue on sen pohjoisosa, pientä Bruneille kuuluvaa tilkkua lukuunottamatta. 

alt

Suunnittele Malesian matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Malesiassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.