{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Thaimaa

Herkullisen näköistä katuruokaa Thaimaan matkalla
nauti kookoksenmakuisia drinkkejä thaimaan matkalla

Thaimaan matkat

Thaimaa on yksi maapallomme ikonisimmista reissukohteista, joka on ihan syystäkin saavuttanut kulttimaineensa - ei ole mikään salaisuus, että Thaimaa lumoaa vieraansa upeilla maisemilla, letkeällä fiiliksellä ja uskomattomalla monipuolisuudella.

Thaimaa tunnetaan erityisesti valkoisina hohtavista rannoistaan ja mahtavista sukellus- ja snorklauskohteistaan. Paratiisirantojen lisäksi kannattaa esimerkiksi tutustua Pohjois-Thaimaan viidakon vaellusreitteihin, kokeilla joogaa, lähteä vapaaehtoistöihin tai vähintään maistella tiensä thaimaalaisen ruokakulttuurin läpi. 

Lähde ja koe monipuolinen Thaimaa - matkat on helppo suunnitella erilaisten kokemusten ja aktiviteettien ympärille!

Kysy Thaimaan matkoista

REPPUREISSU THAIMAAHAN

Reppureissaus Thaimaassa on todella suosittua, eikä mikään ihme, sillä maasta löytyy jotakin jokaiselle ja hintataso on kohdillaan. Eläminen on edullista, matkustaminen kohteiden välillä helppoa ja ruoka on herkullista. Thaimaasta löydät myös paljon erilaista tekemistä ja maa soveltuu erityisen hyvin ensimmäistä kertaa yksin (reppu)reissaavalle.

Thaimaan loma voi myös toimia erinomaisena starttina pidemmälle Kaakkois-Aasian reissulle tai vaikka maailmanympärimatkalle, sillä reissaaminen Aasian eri maihin on helppoa Thaimaasta käsin. Voit suunnistaa Thaimaan seikkailusi jälkeen esimerkiksi maan rajan yli Laosiin, Vietnamiin, Malesiaan tai Kambodzaan - tai hypätä lennolle vaikkapa Singaporeen tai Etelä-Koreaan.

THAIMAAN MATKAKOHTEET, AKTIVITEETIT JA NÄHTÄVYYDET

Aloita matka Bangkokista

Sopiva aloitus Thaimaan matkalle on pari päivää elämää, kulttuuria, ruokaherkkuja ja bileitä pääkaupunki Bangkokin sykkeessä. Bangkok on vauhdikas kaupunki, jossa riittää ihmeteltävää kaikille aisteille. Menoa päiviin saat kokeilemalla thainyrkkeilyä tai jos ruoanlaitto kiinnostaa, tarjolla on maukkaita kokkauskursseja. Illan hämärtyessä suuntaa ihastelemaan auringonlaskua yhteen kaupungin monista kattobaareista.

Pohjois-Thaimaan ylängöt

Kun sitten koet saaneesi kaupunkielämästä kaiken irti ja on aika jättää Bangkok taakse, hyppää junaan ja matkaa kohti pohjoista Chiang Maita. Täällä sinua odottavat luonnon itsensä suunnittelemat lumoavat vaellusreitit. Lisäksi Thaimaan pohjoisosissa voit ihastella riisiterasseja ja temppeleitä sekä vierailla paikallistoreilla, herkutella thaimaalaisella ruualla ja tietysti tutustua alueen asukkaisiin.

Etelä ja sen aktiviteettimahdollisuudet

Maan eteläosassa suosittelemme saarelta toiselle loikkimista ja purjehdusreissuja: näin nautit turkoosista merestä ja upeista hiekkarannoista parhaalla mahdollisella tavalla. Jos haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, voit lähteä telttailemaan autiolle korallisaarelle!

Thaimaan rannat ja vedenalainen maailma ovat Thaimaassa omaa luokkaansa. Ei siis ihme, että moni aloittaa sukellusharrastuksen juuri Thaimaan matkallaan. Sukelluskouluja ja eri tasoisille suunnattuja sukelluskursseja löytyy monelta saarelta. Suosittelemme ehdottomasti sukelluksen sisällyttämistä Thaimaan reppureissuun.

Haasta itsesi vapaaehtoistöihin

Thaimaan matkalla voit myös osallistua mielenkiintoisiin vapaaehtoisprojekteihin, esimerkiksi työskentelemällä villieläinten pelastuskeskuksella tai opettamalla englantia paikallisessa koulussa. Mikäli haluaisit yhdistää vapaaehtoistyöt osaksi omaa Thaimaan matkaasi, lue lisäinfoa täältä tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää vapaaehtoistöiden periaatteista.

SHOPPAILU THAIMAASSA

Etkö ole löytänyt juuri haluamanlaistasi vaatetta tai satutko tarvitsemaan mittatilauspukua tai -mekkoa? Jos sinulla on enemmän kuin viikko aikaa, teetä mieleisesi vaatteet Bangkokissa. Myöskään muista käsitöistä tai esim. sisustustavaroista ei ole pula Thaimaan kaupunkitoreilla.

RUOKAKULTTUURI THAIMAASSA

Monet kulinaristit reissaavat Thaimaahan ihan jo pelkästään ruoan perässä, sillä thaimaalainen ruoka on tunnetusti erittäin hyvää. Helppo tutustuminen paikalliseen ruokakulttuuriin on napata aamupalaksi muun muassa tuoreita hedelmiä ja raikastava kookos katumyyjältä. Päivän mittaan sitten vain seuraat paikallisia lounas- ja illallispaikkoihin – todennäköisimmin ruuhkaisimmat (ja parhaat) "ravintolat" tulevat vastaan kadulla. Samalla pidät kulut kurissa nauttimalla herkullista katuruokaa vain muutamalla eurolla. Mutta eivät varsinaiset ravintola-ateriatkaan kukkaroa kovin paljoa venytä: hienomman illallisen hinta paikallisessa ravintolassa on noin kympin verran.

Thaimaan matkat eivät siis missään nimessä ole vain häikäiseviä maisemia ja hauskoja aktiviteetteja. Ne ovat myös mieletöntä ruokaa, ikimuistoisia iltoja katuravintoloissa uusien tuttavuuksien seurassa sekä mielenkiintoisia tarinoita illallislautasten äärellä.

MILLOIN THAIMAAHAN KANNATTAA MATKUSTAA?

Thaimaahan voi luonnollisesti matkustaa ympäri vuoden, mutta matkustusajankohdan voi myös ajoittaa hieman sen mukaan, minkälainen ilmasto tuntuu itselle mukavimmalta. Thaimaassa on lämmintä jokaisena kuukautena, mutta muuten ilmasto vaihtelee hieman sen mukaan, missä päin Thaimaata matkustat.

Keski- ja Pohjois-Thaimaa

Keski- ja Pohjois-Thaimaa ovat jonkin verran maan eteläosia viileämpiä. Talvella (marras-maaliskuu) päivän ylin lämpötila keikkuu usein noin 27 asteessa ja voi erityisesti pohjoisessa alimmillaan pudota jopa 15 asteeseen. Talvi on viileämmän sään lisäksi vähäsateista ja näin ollen myös suosituinta matkustusaikaa. Kevään mittaan lämpötilat nousevat yli 30 asteen ja sateet runsastuvat erityisesti kesäkuukausina.

Etelä-Thaimaa

Thaimaan eteläosissa lämpötila ei yleensä vaihtele yhtä suuresti, vaan kuukaudesta riippuen päivän lämpötila liikkuu 30 asteen molemmin puolin. Vähäsateinen ja hieman viileämpi kausi osuu myös etelässä talvikuukausille.

LIIKKUMINEN THAIMAASSA

Seikkaile kätevästi bussipassin turvin

Bussipassi on usein helpoin ja edullisin tapa kiertää Thaimaata. Thaimaan bussiverkosto on laaja, ja yleensä busseihin nousee myös muita reppureissaajia – reissukavereista on siis harvoin, jos koskaan, pulaa. Bussilla matkaat myös varsin kätevästi Thaimaan naapurimaihin Kambodzaan ja Laosiin. 

Kiertomatkat muiden reppureissaajien kanssa

Tiesithän, että tarjoamme myös kiertomatkoja Thaimaahan, jolloin paikalliset kuljetukset kuuluvat reissun hintaan? Kiertomatkoilla liikutaan englantia puhuvan oppaan johdolla, kansainvälisen pienryhmän mukana eri puolilla Thaimaata. Kiertomatkojen kesto ja sisältö vaihtelevat suuresti, eli vaihtoehtoja on tarjolla monipuolisesti. Kiertomatka on loistava tapa matkustaa, mikäli haluaa kokea paljon lyhyessä ajassa, tutustua uusiin ihmisiin ja reissata mahdollisimman stressittömästi - matkareitti, kuljetukset, osa ruokailuista ja majoitukset kuuluvat kaikki samaan pakettiin.

MITÄ MAKSAA MATKUSTUS THAIMAASSA?

Thaimaan reissun hinta riippuu paljon siitä, millaisella aikataululla olet liikkeellä. Yleisesti ottaen voidaan todeta, että mitä aikaisemmin olet liikkeellä lomamatkan varauksen kanssa, sen edullisemman hinnan varmistat itsellesi.

Thaimaan hintataso on edelleen todella edullinen Suomeen tai muihin Euroopan maihin verrattuna. Ravintolaruoan hinta vaihtelee parista eurosta pariin kymppiin - kalleimmat annokset löytyvät Bangkokin huippuravintoloista ja halvimmat puolestaan katukojuilta. Länsimainen ruoka kustantaa yleensä myös hieman paikallisruokaa enemmän, joten tässä hyvä lisäsyy thaimaalaisen ruokakulttuurin omaksumiselle.

Majoituksen hinta riippuu pitkälti sen tasosta ja sijainnista, lentojen hinnan määrittelee niiden saatavuus.

Mikäli haluat tarjouksen omalle matkallesi, ota ihmeessä meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

HOUKUTTELEEKO THAIMAAN MATKA?

Oletko reissun tarpeessa ja mielessäsi pyörii ajatus Thaimaan matkasta? Mietitkö reissun mahdollista hintaa ja sisältöä tai kaipaatko inspiraatiota oman matkareittisi laatimiseen? Valikoimastamme löytyy esimerkiksi joukko erilaisia kiertomatkoja, sukellus- ja kokkauskursseja, vapaaehtoisprojekteja ja vaelluksia, joiden joukosta voimme poimia omiin toiveisiisi sopivat vaihtoehdot. Lisäksi saat varattua kauttamme lennot, majoitukset ja vaikkapa starttipaketin, jolla pääset sujuvasti alkuun Thaimaassa.

Jos haaveilet Thaimaan matkasta ja kaipaat apua unelmiesi reissun toteuttamiseen, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun. Matkasuunnittelu on aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään - tapaamisen aikana kartoitamme toiveitasi ja saat lisätietoa erilaisista mahdollisuuksista.

Varaa maksuton tapaamisaika

Thaimaa kartalla

Thaimaan voi jakaa todella karkeasti kahtia: Pohjois-Thaimaassa vaellat vihreyden ympäröimänä ja etelässä sinua odottavat uskomattoman upeat rannat. Etelän saaret molemmin puolin Malakan niemimaata sekä Andamaanienmeren että Siaminlahden puolella, ovat paratiiseja toinen toisensa jälkeen, joten sen kuin vain valitset omat suosikkisi. Saarista erityisesti Koh Tao, Koh Phi Phi ja Koh Lipe tarjoilevat reissaajille näyttäviä sukellusvesiä. Matkat Thaimaahan tarjoavat jokaiselle jotakin!

Kertomuksia Thaimaan matkoilta

alt

Suunnittele Thaimaan matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Thaimaan matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.