{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Phuketiin - KILROY
Matka Phuketiin - KILROY

Matka Phuketiin

Matka Phuketiin alkaa tästä – ui kirkkaissa vesissä, nauti elämästä palmujen alla tai tutki saaren viidakkoa kuin löytöretkeilijä konsanaan. Oli ohjelmassasi sitten mitä tahansa, täällä päässet tuulettumaan oikein kunnolla! Mitä muutakaan sitä lomalta voisi toivoa!
Kysy Phuketin matkoista

Seikkaile Phuketissa

Kun tuntuu siltä, että rannalla lököttely alkaa puuduttamaan, on aika siirtyä aktiivisempien tekemisten pariin. Ja Phuketissa riittää tekemistä! Vieraile esimerkiksi perhostarhassa, ihastele akvaarion antimia tai katso nappaako syvänmerenkalastus. Romanttisimmat piipahtavat myös Cape Promthepilla ihastelemassa auringonlaskua.

Ruokailu Phuketissa

Phuketissa kenellekään ei jää nälkä. Monet maailman tunnetuimmista keittiöistä ovat edustettuina täällä, mutta parhaat sapuskat ovat silti paikallisia. Kokeile siis ensin paikallisia ruokalajeja – saatat löytää uuden suosikin!

Shoppailu Phuketissa

Phuketista voit ostaa melkein mitä vaan – rinkkaan on siis hyvä jättää vähän tuliaisvaraa. Koska matkat Phuketiin ovat suosittuja, hinnat saarella ovat korkeampia kuin muualla Thaimaassa. Varaudu siis tinkaamaan, vaikka se onkin turistien suuren määrän takia aika vaikeaa. Jos reissusi vie sinut Bangkokiin, voi olla hyvä idea jättää osa tuliaisshoppailuista pääkaupunkiin!

Matka Phuketiin - täällä on lupa rentoutua antaumuksella!

Phuket kartalla

Kartalta katsoessa löydät Phuketin Thaimaan länsipuolelta Andaman-merestä. Phuket on Thaimaan suurin saari sekä yksi Kaakkois-Aasian suosituimmista matkakohteista.

Kertomuksia Phuketista

alt

Suunnittele Thaimaan matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Phuketissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.