{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Taiwan

Taiwanin matkat - KILROY
Taiwanin matkat - KILROY

Matka Taiwaniin

Vaella viidakossa ja pulahda kuumiin lähteisiin; koe uskontojen kirjo ja nauti paikallisen keittiön herkullisista antimista. Monipuolisessa Taiwanissa yhdistyvät uniikki luonto ja rikas kulttuuri. Tässä nopeasti kehittyvässä valtiossa on myös shoppailtavaa, erityisesti niille, jotka himoitsevat uusimpia tietoteknisiä vempeleitä.  Matka Taiwaniin on syytä tehdä nyt!

Kysy Taiwanin matkoista

Moderni Taipei 

Taipeilla on ultramoderni julkisivu, joka on rakennettu antiikin kiinalaisten traditioiden päälle. Urbaanissa viidakossa, ihmisvilinän ja neonvalojen välkkeessä on uutuuttaan kiiltäviä ostareita, kahviloita ja ravintoloita. Taipei on mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa. Useimmat kiinalaisen Chaing Kai-shek -diktaattorin patsaat on poistettu Taipeista, mutta jäljelle on jätetty Kai-shek Memorial Hall. Täällä voit opiskella diktatuurin historiaa ja käyskennellä hyvin hoidetussa puistossa. 

Matka Taiwaniin kutkuttelee makunystyröitä

Monet tuntevat Taiwanin sen herkullisesta keittiöstä, jonka sanotaan olevan parempi kuin kiinalaisen. Taipein ruuhkaisilta iltatoreilta saat parasta ruokaa halvimpaan hintaan. Hemmottele itseäsi tuoreella kalalla Keelung Night Marketissa tai kokeile makunystyröitäsi hivelevää tofua Shilin Night Marketissa! Taiwanin keittiö on maineikas. Vesi herahtaa kielelle, slurps!

Lugang - elävä ulkoilmamuseo

Lugang oli ennen vauras kaupunkikeskus. Tästä muistona ovat kaupungin vanhat temppelit, perinteiset rakennukset, upeat pihat ja salaiset puutarhat hienojen porttien takana. Kaupungissa on upeita temppeleitä, joista ehkä hienoimpia ovat Longshan ja Matsu. Muista laittaa jalkaan uudet puhtaat sukat kun lähdet aamulla kierrokselle, sillä vieraillessasi temppeleissä ja teehuoneissa joudut ottamaan kengät pois jalastasi useasti päivän aikana.  

Itärannikko - Suao Hualien Highway (11)

Taiwanin matkalla kannattaa viettää aikaa ajellen näköalatietä 11, joka vie sinut vuorille läpi pienen perinteisen kalastajakylän. Pulahda matkan varrella uimaan ja lököttelemään valkoiselle hiekkarannalle, jossa voit myös yöpyä telttaillen ja ihailla Taiwanin henkeäsalpaavia maisemia. Tai hyppää samansuuntaiselle moottoritielle 9, joka vie sinut syvemmälle sisämaahan. 

Taroko Gorge - jyrkkiä kallioita

Taiwanin suurin ja kuuluisin luonnonnähtävyys itärannikolla on Taroko Gorge -vuoristo – tai oikeastaan repeämä vuoressa. Repeämän välissä juoksee syvänsininen joki ja vesiputous. Lähistöllä on myös kuumia lähteitä, joihin voit pulahtaa kylpemään! Taroko Gorge sijaitsee Tarokon luonnonpuistossa, jossa on hienoja kävelyreittejä ja jotka kulkevat pienten kylien läpi. Voit myös ajaa puistossa omalla autolla.

Taiwan kartalla

Tiheästi asutetussa Taiwanissa asuu lähes 23 miljoonaa ihmistä. Suurin osa ihmisistä on kuitenkin pakkautunut isoihin kaupunkeihin, joten maaseudulla on paljon koskematonta luontoa. Matkailijan kannattaakin ottaa suunnaksi Taiwanin maaseutu ja lähteä kokemaan sen ainutlaatuista kulttuuria ja upeita maisemia.
Tässä pienessä maassa maasto vaihtelee suuresti riippuen siitä, missä kolkassa matkaat. Koe ja näe kristallinkirkkaat järvet, vesiputoukset, vuoristo ja upeat hiekkarannat!

alt

Suunnittele Taiwanin matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Taiwanissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.