{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Mitä KILROY tekee?

Mitä KILROY tekee?

Mitä KILROY tekee?

Olemme erikoistuneet räätälöityjen, ainutlaatuisten ja seikkailuhenkisten reissujen järjestämiseen ympäri maailman. Olipa haaveissasi sitten autioita paratiisirantoja, vehreää sademetsää, urbaaniseikkailuja miljoonakaupungeissa, pölyisiä pikkukyliä tai valkohuippuisia vuorimaisemia, meiltä löytyy keinot, jotta sinä pääset toteuttamaan unelmiesi kokemuksia, sinulle täydellisissä maisemissa.

Uskomme, että matkustaminen on loistava tapa ylittää omia rajoja ja kasvaa ihmisenä, mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Reissussa tapaat ihmisiä ja kulttuureja, jotka jokainen opettaa sinulle jotakin uutta. Kun näet maailmaa ja elämää eri kanteilta, sillä on positiivinen vaikutus tulevaisuuteesi. Reissaaminen on hauskaa, mutta erilaisuuden ymmärtäminen ja erilaisesta arjesta oppiminen on myös äärimmäisen vaikuttava kokemus.

Miten homma toimii?

Reissuun lähteminen ei itse asiassa ole kovinkaan monimutkaista – sinun on vain otettava se ensimmäinen askel ja sen jälkeen me olemme matkassa mukana tukemassa suunnitteluasi!
  1. Kaikella todennäköisyydellä sinulla on jonkinlainen bucket-lista maailmankolkista tai kokemuksista, joita olet aina halunnut nähdä tai kokea. Laita listasi meille päin!
  2. Kun tiedämme unelmistasi, meidän on varsin helppo suositella sinulle kohteita ja aktiviteetteja. Suunnittelemme sinulle sopivan kokonaisuuden – oli se sitten vuoden tai viikon mittainen – yhdessä kanssasi. Voit aina lisätä tai poistaa kohteita suunnitelmasta. Olemme tyytyväisiä vasta kun sinä olet tyytyväinen.
  3. Pidämme huolta, että olet valmistautunut reissuusi asianmukaisesti. Saat rinkkaan pakattavaksesi myös ohjeet ja vinkit, kuinka saat reissusta kaiken mahdollisen irti.

Inspiraatiota unelmien reissulistan kokoamiseen

Jos kaipaat vielä hieman ideoita, mitä kaikkea voimmekaan järjestää, kurkkaa alkuun vaikkapa esimerkkireittejämme maailman ympäri tai seikkailumatka- ja aktiviteettivaihtoehtoja. Jokainen reissaaja on erilainen, ja usein ihmisten toiveet ovat täysin vastakkaisia: yhden paratiisi on toisen kammotus. Mutta juuri siksi me rakastamme työtämme! Jokainen reissu ja reissaaja on ainutlaatuinen, ja siksi pääsemme suunnittelemaan mitä erikoisempia matkoja.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.