{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkan aikana

Matkaopas - KILROY

Huomioitavaa matkalla

Olitpa sitten tehnyt suunnitelmasi valmiiksi jokaisen yksityiskohdan osalta tai jättänyt kaiken avoimeksi, älä stressaa reissun päällä. Asiat kyllä järjestyvät, kun olet liikenteessä oikealla asenteella ja pidät mielen avoimena seikkailuille.

Oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen niin arjen järjestelmällisyydessä kuin vaikkapa ruokatottumuksissa luovat juuri niitä kokemuksia, jotka muistat koko loppuelämäsi. Joten kun matka alkaa, nauti menosta – oli se meno sitten minkälaista tahansa. Muista, että olet reissussa itseäsi varten etkä todistamassa mitään kenellekään toiselle, joten reissaa juuri niin kuin itse haluat. 

Reissatessa opit vaikka mitä, etkä vähiten asioita itsestäsi. Jos olet utelias – niin kuin moni meistä reissukansaan kuuluvista on – niin kurkkaa etukäteen, mitä kaikkea elämässä muuttuu matkustamisen myötä. Jos matkan yllätyksellisyys ja maailmalla pärjääminen mietityttävät, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy, jos jokin seikka huolestuttaa.

Kysy & saat vastauksia

Yhteydenpito matkan aikana

Niin mahtava kuin internetin ihmeellinen maailma onkaan kaikkine mahdollisuuksineen, reissussa kannattaa pistää aika ajoin tekniikka hyllylle ja yksinkertaisesti elää hetkessä ja juuri niiden ihmisten kanssa, jotka ovat ympärilläsi. Muistot ovat tärkeitä, mutta kaikkea ei tarvitse raportoida koko ajan.

Suomessa toimiva WiFi-yhteys on aika lailla itsestäänselvyys, mutta monin paikoin asia ei todellakaan ole näin. Varaudu siis siihen, että silloinkin kun hostelli lupaa nettiyhteyden käyttöösi, se voi hyvinkin tarkoittaa pätkivää, hidasta yhteyttä hostellin aulassa. Älä siis turhaan huolestuta esim. vanhempiasi lupaamalla Skype-puheluita tiettyinä kellonaikoina, koska on hyvin mahdollista ettet pysty pitämään sovitusta kiinni, vaikka sinulla onkin kaikki hyvin matkan päällä. 

Matkan aikana ei muutoinkaan kannata olla liiaksi yhteyksissä kotiin, koska et voi kuitenkaan olla kahdessa paikkaa yhtä aikaa. Paikalliseen kulttuuriin sopeutuminen sujuu helpommin, kun otat kulttuurishokin rohkeasti vastaan ja elät hetkessä!

Asiakastuki

Jos haluat tehdä muutoksia jo varaamiisi matkasuunnitelmiin reissun päällä, ole yhteydessä asiakastukeemme.

Jatka matkaoppaan lukua muiden aiheiden osalta, tai varaa aika matkasuunnitteluun. Tule ja kysy kaikki matkustamiseen liittyvät kysymyksesi ja aloita suunnittelu ammatilaisen avustuksella. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lue koko matkaopas   Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.