Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Ruokaelämykset

Ruoka matkalla - KILROY

Ruokaelämykset matkalla

Reissatessa syöminen on usein paljon muutakin kuin vain energiavarastojen täydentämistä. Tutustumalla paikalliseen keittiöön opit paljon esimerkiksi kohdemaan tavoista, perinteistä ja historiasta. Ruokatavat ja -annokset ovat keskeinen osa kulttuuria, joten heittäydy rohkeasti kulinaristisiin nautintoihin!

Paikallisten ruokien nauttiminen on olennainen osa reissaamista, ja kohdemaan ruokakulttuuriin kannattaakin tutustua ennakkoluulottomasti ja avoimin mielin. Jotta nämä ruokakokeilut sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti, on kuitenkin muutamia asioita, jotka on syytä pitää mielessä paikallisia herkkuja maistellessa.

Kysy ruokailusta reissussa

Tutustu kohdemaan ruokakulttuuriin etukäteen

Tämä kannattaa tehdä erityisesti jos noudatat tarkkaa ruokavaliota tai sinulla on ruoka-aineallergioita. Joissain maissa esimerkiksi kasvisruuan löytäminen ravintoloiden ruokalistoilta voi olla hankalaa, joten tästä on hyvä olla tietoinen jo etukäteen. Opettele myös sanomaan allergiasi ja ruokavaliosi paikallisella kielellä. Tällöin tarkistat helposti esimerkiksi ulkona syödessäsi, mitkä annokset sopivat sinulle ja mitkä eivät.

Millaisia ruokia suosia reissussa

Monet kokeneet reissaajat luottavat matkalla seuraavaan mantraan: "Boil it, peel it, cook it - or forget it". Suosi siis reissussa vastavalmistettua ja kuumennettua (ja myöskin kuumana tarjoiltua) ruokaa, sillä kuumennettaessa myös ruuan bakteeripitoisuus vähenee. Mikäli kuitenkin nautit kylmiä ruokia, pidä huoli, että ne ovat oikeasti kylmiä lämmetessään liikaa kylmäksi tarkoitettujen ruokien bakteeripitoisuus kasvaa. Kannattaakin siis välttää buffetteja, sillä niissä tarjoiltava ruoka on voinut olla esillä pitkiäkin aikoja. Tällöin ruuan lämpötila on voinut nousta tai laskea liikaa, jolloin ruoka on voinut mennä pilalle.
Suosi raaoissa hedelmissä ja vihanneksissa sellaisia, jotka voi kuoria erityisesti alueilla, joiden vesi ei ole juomakelpoista. Kuori suojaa tuoretuotteita niiden kastelu- ja pesemisvedessä mahdollisesti olevilta epämieluisilta bakteereilta. 
Muita tuotteita, joiden nauttimisessa kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta ovat pastöroimattomat maitotuotteet sekä tietyt merenelävät, erityisesti kalat ja äyriäiset. Myös kalojen elimiä sekä simpukoita suositellaan syömään varoen.

Juo puhdasta vettä

Tutki kohdemaasi hanaveden juomakelpoisuutta ennen reissuasi. Joissain maissa esimerkiksi hotellin hanavesi voi olla täysin juomakelpoista, mutta pienen kylän hanasta saatava vesi taas ei. 

Jos alueen hanavesi ei ole juomakelpoista, suosi pullovettä. Jos pullovettä ei kuitenkaan ole saatavilla, keitä hanavesi kiehuvaksi ja anna sen jäähtyä rauhassa. Älä viilennä keitettyä vettä esimerkiksi jääpaloilla, sillä ne voivat olla valmistettu saastuneesta vedestä. Ne saattavat näin ollen sisältää haitallisia bakteereja ja voivat saastuttaa vastapuhdistetun veden. Jääpalojen käyttöä kannattaa muutenkin varoa, sillä veden jäädyttäminen ei tapa siinä olevia haitallisia bakteereja, ja näin ollen jääpalat voivat aiheuttaa epätoivottuja vatsanväänteitä. 

Epäpuhtaan veden voi puhdistaa myös erilaisilla suodattimilla sekä puhdistustableteilla, joita voi ostaa Suomessa esimerkiksi retkeilykaupoista.

Syö oikeasti paikallista ruokaa

Pyri syömään reissun päällä paikoissa, joihin et kotimaassasi pääsisi. Usein parasta  ja myös edullisinta ruokaa saa paikoista, joissa paikalliset syövät, joten kysy neuvoa hyvistä ruokapaikoista esimerkiksi majoituksesi vastaanotosta.
Jos vain mahdollista, älä syö vain paikallisten suosimissa paikoissa, vaan syö myös paikallisten kanssa. Syöminen on useissa kulttuureissa myös sosiaalinen tapahtuma, johon osallistumalla näet, millaista ihmisten arki ja elämä kohdemaassa todellisuudessa on. Saatat saada myös vinkkejä alueen must-see -nähtävyyksistä (joista ei välttämättä ole mainintaakaan matkaoppaissa), ja jos oikein hyvin käy, kenties solmit uusia, elinikäisiä ystävyyssuhteita!

Jatka matkaoppaan lukua muiden aiheiden osalta, tai varaa aika matkasuunnitteluun. Tule ja kysy kaikki matkustamiseen liittyvät kysymyksesi ja aloita suunnittelu ammatilaisen avustuksella. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lue koko matkaopas   Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.