{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Pitkä reissu

Pitkän matkan suunnittelu - KILROY

Ennen pitkää matkaa -muistilista

Moni asia tulee hoitaa joka tapauksessa, olitpa sitten lähdössä matkalle viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksi. Pitkän reissun valmistuluissa on kuitenkin muutama erityinen muistettava seikka.

Kysy matkavalmisteluista

Mitä erityistä huomioitavaa on pitkän reissun valmisteluissa?

 • Säästäminen. Pitkän matka maksaa tavallisesti enemmän kuin lyhyt, mikä tarkoittaa myös pidempää aikaa matkakassan säästämiseksi. Aloita siis säätäminen ajoissa.
 • Viisumit. Suunnittele matkareittisi niin, että viisumit ovat voimassa. Esimerkiksi Kiinaan saat viisumin 3 kuukaudeksi viisumin hakupäivästä alkaen, mikä luonnollisesti tarkoittaa, ettei kannata suunnitella vierailua Kiinaan esim. maailmanympärimatkan viidennen kuukauden tienoille, jolloin viisumisi ei ole enää voimassa.
 • Asunto Suomessa. Pystytkö laittamaan asuntosi vuokralle? Irtisanotko vuokrasopimuksen?
 • Tavarat. Tarvitsetko varastoa tavaroillesi matkan ajalle? Voitko myydä irtaimistosi matkakassan kartuttamiseksi? Samalla säästäisit mahdolliset varastointikulut.
  Arki kuntoon. Hoida lemmikeille hoitopaikka, pyydä kaveria kastelemaan kukat jne.
 • Posti. Siirrä posti kaverille tai vanhemmille. Tee varmuuden vuoksi valtakirja valmiiksi mahdollisia postipaketteja varten.
 • Kuukausisopimukset. Irtisano tarvittaessa kuukausilaskutteiset puhelin - ja nettiliittymät, kuntosali-, Netflix- ja Spotify-jäsenyydet. Tarkista myös, voitko katkaista esimerkiksi koti- tai autovakuutusmaksut matkasi ajaksi.
 • Turvallisuus. Jos asuntosi jää tyhjilleen matkasi ajaksi, älä huutele aiheesta sosiaalisissa medioissa. Toisin sanoen maalaisjärjen käyttö on sallittua. Samaisesta terveestä järjen käytöstä on muuten hyötyä myös reissussa.

 • Suunnitelmien muuttaminen. Älä turhaan vaivaa päätäsi etukäteen kaikilla mahdollisilla skenaarioilla, mutta selvitä pääperiaatteet suunnitelmien muuttamisesta: reissun päällä on helpompi tehdä muutoksia, kun tiedät mitä voit tehdä esim. lentoyhtiöiden sääntöjen puitteissa. Jos haluat muuttaa lentosuunnitelmiasi, ilmoita aikataulun tai reitin muutostoiveesta vähintään 72 tuntia (arkena; viikonloppuisin 96 tuntia) ennen alkuperäisen lennon lähtöä.

Jatka matkaoppaan lukua muiden aiheiden osalta, tai varaa aika matkasuunnitteluun. Tule ja kysy kaikki matkustamiseen liittyvät kysymyksesi ja aloita suunnittelu ammatilaisen avustuksella. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lue koko matkaopas   Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.