Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkakassan säästäminen

Matkakassan säästäminen - KILROY

Matkakassan säästäminen

Miten rahoittaa matka? Mieti, mitä haluat ja tee sitten suunnitelma. Aloita säästäminen ajoissa ja tee unelmiesi reissusta totta!

Onko unelmamatkasi ainoa este sen rahoitus? Fear no more! Omat reissusankarimme ovat koonneet listan vinkkejä, joiden avulla reissu kuin reissu tulee rahoitettua.

Kysyttävää matkustamisen kustannuksista? Kysy ihmeessä!

Kysy & saat vastauksia

Mene nyt äläkä myöhemmin – trust us, muuten se jää tekemättä.
Matkaksassan kerryttämisessä kärsivällisyys on valttia: jos löytäisimme oikotien vihreämmille laitumille, olisimme kaikki jo varmasti siellä. Hyvä uutinen on kuitenkin, että se on kaikki sen arvoista. Viimeistään Machu Picchun huipulla, surffileirillä Costa Ricassa tai riippumatossa Fidzillä et epäile hetkeäkään toteutetun säästökuurin kannattavuutta!

1. Kulutustottumuksien kevätsiivous

Aloita pitämällä kuukauden ajan kirjaa, mihin kaikkeen käytät rahaa. Tarkastele sitten listaasi realistisesti: voisitko tinkiä jostakin? Jo yhden paidan tai farkkujen hinnalla kustantaisit kokonaisen illanvieton esim. Indonesiassa. Entäpä kuukausittaiset suoraveloitukset? Löytyykö niiden joukosta karsittavia? Tulisitko toimeen alemmalla jäsentasolla tai onko jotakin palveluja, joita voisit jakaa kaverin kanssa ja siten pienentää kustannuksia?

Milloin viimeksi kilpailutit puhelin- ja nettiliittymäsi? Entä vakuutuksesi? Paljonko käytät rahaa alkoholiin ja tupakkaan? Pistä menot mietintämyssyyn, näistä tulee vuodessa jo varsin huomattava summa.

2. Pistä taloutesi detox-kuurille

Kyllä. Ymmärsit oikein: talouden detox-kuurilla et tuhlaa etkä törsää. Maksat toki edelleen vuokrat ja laskut, mutta heti kun välttämättömät kulut on katettu, laitat rahahanat kiinni. Heti. Älä ajattele säästämistä kärvistelynä, sillä siitä jää käteen vaan paha mieli. Niin paljon asioita voi tehdä ilmaiseksi ja samalla tutustut kotikaupunkisi ja opiskelijakuntasi kulttuuri- ja aktiviteettitarjontaan aivan uudella tavalla.

Kun annat itsellesi luvan taputtaa itseäsi selkään jo pienistäkin säästöistä, huomaat kuinka palkitsevaa säästäminen oikeasti on!

3. Jos kaipaat arjen luksusta, muista tarjoussivut

Säästökuurista huolimatta useimmat meistä kaipaavat kuitenkin pientä luksusta arkeen silloin tällöin: kampaajalla käynti, hieronta tai ravintolaillallinen. Tämä ei tarkoita, että pankki täytyy räjäyttää totaalisesti.

Opiskelija säästää arjessa niin kotona kuin ulkomaillakin. Tsekkaa ihmeessä opiskelijan hyötypalvelu Frankin sekä kansainvälinen opiskelijakortti ISIC:n tarjoamat opiskelija-alennukset. Peruutusaika.fi -sivustolta löydät edullisesti kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluja: aina kannattaa vilkaista, josko seuraava arjen luksus irtoaisi tarjoushintaan. Muista myös opiskelijatöinä hierontoja, kampaamo- ja parturipalveluita tarjoavat paikat.

4. Säästä yhdessä kavereiden kanssa

Säästäminen on niiiiiiiiiin paljon helpompaa, kun mukana on kavereita! Eihän teidän ole pakko säästää samaa asiaa varten, mutta ryhmässä tsemppaaminen tavoitteiden saavuttamiseksi on varsin tuloksellista. Ja kun houkuttelet kaverit mukaan säästämään, et joudu koko ajan selittelemään valintojasi. 

Vaihtakaa ulkona syödyt lounaat kotiruokaan, leffateatteri kotisohvaan ja bilettäkää baarin sijaan toistenne luona – ainakin välillä. Kaikessa ei tarvitse olla ehdoton, joten höllää otsanauhaa jo alusta alkaen.

5. Opettele kokkaamaan

Vaihda take-away- ja ravintolaruoat yksinkertaiseen ruoanlaittoon ohjeistavaan kokkikirjaan ja laita pannu tulille! Perusruokien kokkaaminen on helppoa ja villeimmät sanovat että jopa hauskaa. Kokkaa kavereiden kanssa, kokkaa isompia eriä kerrallaan ja pakasta, kokkaa sesonkivihanneksista, kokkaa uusia reseptejä sinä päätät!

Samalla kun säästät, opit uuden taidon, josta on takuulla hyötyä myös tulevien reissujesi hostellikeittiöissä.

6. Säästä automaattisesti

Muista myös "perinteiset" säästötavat: kuukausittaiset tilisiirrot. Ajasta siis pieni summa käyttötililtäsi siirtymään säästöön kuukausittain.

Jos taas haluat nähdä säästösi konkreettisesti (ja sinulla on vaadittava itsehillintä pitää näppisi erossa säästöistä ennen aikojaan), pistä lasipurkki pöydälle ja täytä sitä tasaisin ajoin joko tietyllä summalla tai esimerkiksi joka perjantai kaikilla lompakosta, laukusta ja taskusta sillä hetkellä löytyvillä kolikoilla.

7. Muistuta itseäsi tulevasta unelmareissusta

Yksi parhaitsa motivaattoreista rahan säästämiseen on muistuttaa itseään silloin tällöin miksi halusitkaan säästää. Luovuus on tässä valttia: pienet muistutukset unelmamatkastasi kuvien tai post-it lappujen muodossa auttavat näkemään valon tunnelin päässä.

Laita kuva unelmareissusi kohteesta jääkaapin oveen tai läppärin näytönsäästäjäksi, tai minne vain, josta näet sen päivittäin. Mieti sitä hetkeä, kun sitten hetken päästä seisotkin itse kuvassa näkyvässä paikassa ja tajuat haaveesta tulleen totta. Ei muuten pöllömpi fiilis!

8. Pyydä lahjaksi elämyksiä tavaroiden sjiaan

Kun aloitat suunnittelun ja matkakassan säästämisen ajoissa, ehdit kirjata matkalahjakortit sekä joululahjojen, synttäripäivän ja vaikka valmistujaislahjojen toivelistoille. Kerro lähipiirillesi, että olet erityisen kiitollinen kokemukset mahdollistavista lahjoista astiastojen ja villapaitojen sijaan.

9. Hae rahoitusta

Jos haaveenasi on pidempi pätkä vapaaehtoistöitä ulkomailla tai haluat yhdistää opiskelut ja reissaamisen, pidä silmät auki erilaisten apurahojen ja stipendien osalta. Yksi apurahojen jakaja on meidän oma KILROY Foundation. Foundation jakaa apurahoja seikkailuhenkisille nuorille, jotka haluavat mennä ja tehdä sivusta katsomisen ja jahkailun sijaan; nuorille, jotka haluavat kehittää itseään kansainvälisessä ympäristössä uusien kokemuksien kautta.

10. Hyödynnä nuoriso- ja opiskelijahinnat

Säästäminen ei kanna hirveän pitkälle jos rahat riittävät vain lentolippujen ostoon. Olisihan se nyt vähän tylsää vihdoin perille päästyä tyytyä katsomaan sivusta, kun toiset surffaavat Ausseissa, nauttivat auringosta Kroatiassa purjelaivan kannella tai viilettävät vapaina tukka hulmuten Uuden-Seelannin road tripillä.

Pidä siis silmät auki kaikenlaisille tarjouksille ja opiskelijaeduille. Tule käymään ja kysy reissuasiantuntijoiltamme, missä kaikessa pystyt säästämään varaamalla etukäteen.

Jatka matkaoppaan lukua muiden aiheiden osalta, tai varaa aika matkasuunnitteluun. Tule ja kysy kaikki matkustamiseen liittyvät kysymyksesi ja aloita suunnittelu ammatilaisen avustuksella. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lue koko matkaopas   Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.