Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Lentojen valinta ja varaus

Matkasuunnittelu, lentojen varaus - KILROY

Lentojen valinta ja varaus

Lennot on usein se ensimmäinen konkreettinen ostos matkasuunnitelmien muuttuessa käytännön toteutukseksi. Mutta miten löytää parhaat mahdolliset lennot?

Kun suunnittelet reissua ja mietit budjettiasioita, pidä mielessä matkan kokonaisuus. Toisin sanoen halvat tarjouslennot eivät aina ole se paras mahdollinen ratkaisu edes taloudellisesti, jos se tarkoittaa, että

 • lähdet matkaan ajankohtana, jolloin majoitus on kallista
 • laskeudut lentokentälle, josta eteenpäin siirtyminen on vaikeaa, aikaavievää ja kallista
 • joudut viettämään huonojen yhteyksien takia lentokentällä pitkiä aikoja, mikä tarkoittaa useampaa kallista lentokenttäateriaa ja tuhlattua matka-aikaa
 • joudut maksamaan ylimääräisiä öitä hostelleissa huonojen lentoaikataulujen takia tai
 • joudut jopa kieltäytymään potentiaalisesta kesätyöpaikasta jne.

Tämä ei tietenkään tarkoita etteikö lento- ja muita matka-alennuksia kannattaisi pitää silmällä – välillä eteen tulee todella hyviä ja osuvia tarjouksia!

Kysy lennoista

Jos haluat säästää rahaa lennoissa

 • Älä lennä viikonloppuna. Lentoliput ovat usein edullisempia viikolla kuin viikonloppuna.
 • Pakkaa kevyesti. Vältät monien lentoyhtiöiden lisämaksut, kun matkustat alle 10 kilon matkatavaroilla. Varmimmin pääset aina pelkillä käsimatkatavaroilla, kun pakkaat tavaraa alle 7 kg. Sitäpaitsi kevyt matkustaminen on huomattavasti ympäristöystävällisempää. Yksi 100 g ei tunnu isolta asialta lentomatkustuksen isossa mittakaavassa, mutta jos jokainen matkustaja sinun, ja kaikilla muilla lennoilla, keventäisi laukkuaan edes sen yhden paidan verran, niin sillä alkaa jo olla vaikutusta.

Matkasuunnittelu − on lentolippuja ja on lentolippuja

Lentolippujen varaus on varsin helppoa erityisesti, jos olet buukkaamassa yksinkertaisia meno-paluulentoja. Yksinkertaiset liput löydät kaiken lisäksi usein myös halvimmin netistä eri vertailusivuja hyödyntämällä. 

Kun suunnittelet usean kohteen reissua, haluat kiertää maailmalla pidemmän aikaa, kaipaat joustavuutta lentolippuihin, haluat ostaa lentopasseja kilometrien mukaisesti tai mitä tahansa muuta kuin ne simppelit meno-paluulennot, kannattaa kysäistä apua. Tässä kohdin asiantuntijoiden neuvot säästävät usein aikaa, rahaa ja vaivaa.

Netin lentohakukoneet eivät pysty rakentamaan monen kohteen lentoreittejä yhtä hyvin kuin asiantunteva ihminen. Kun olet lähdössä pitkälle reissulle, lentolipuissa on otettava huomioon yksittäisten lippujen voimassaoloajat ja esim. lentopassien säännöt lentosuunnasta. On myös tärkeää tietää eri lentoyhtiöiden säännöt päivämäärien ja matkustusreittien muutosmahdollisuuksista, joita moni matkaaja haluaa tehdä, kun kyseessä on pitkä reissu.

Kaikki pienemmät lentoyhtiöt eivät näy netin lentohakukoneissa, ja toisinaan asiantuntijat osaavat vinkata uudesta, vasta tulossaolevasta reitistä. Asiantuntijoillamme on myös omakohtaista kokemusta monilta lentokentiltä, mikä tarkoittaa, että saatat saada suosituksia, kun sinulla on valittana kaksi vaihtoehtoista lentokenttää. Jotkut lentokentät ovat ruhkaisia ja toimivat niin hitaasti, että paikalle kannattaa saapua jo hyvissä ajoin ennen virallista suositusta. Oma reissuporukkammekaan ei tietenkään ole käynyt testaamassa kaikkia maailman lentokenttiä, mutta aina kannattaa kysyä!

Asiantuntijan apu on myös hyödyllistä siinä vaiheessa, kun haluat varmistaa sulavat siirtymiset maasta toiseen: monella rajalla kysellään mm. keltakuumerokotuksen perään, tietyt maat aiheuttavat sisäänpääsykiellon toisiin maihin, ja stop over -viisumien ehdoissa voi olla yllättäviä rajoituksia. Ja muistathan tarkistaa, että passisi on voimassa vähintään 6 kuukautta paluulennon jälkeen. Netin lentohakujen kautta saat kyllä liput, mutta lippujen käyttöön tarvittavat tiedot joudut etsimään itse, jos et asioi asiantuntijoiden kanssa.

Kysy lentolipuista

Eri hinnat netissä ja myymälässä

Lentoyhtiöt hinnoittelevat lentolippunsa jokaiselle lentoreitille ja yksittäiselle lennolle ja jopa yksittäiselle istumapaikalle. Koko lentojen hinnoittelujärjestelmä on valtava ja monimutkainen ja lentoyhtiöiden omissa käsissä – tästä syystä lentolippujen vaihtelevat hinnat saattavat tuntua aika ajoin sekavilta. 

Lentoyhtiöt antavat netin lentohakukoneiden ja matkatoimistojen myyntiin erihintaisia lentoja. Tästä syystä saatat löytää erihintaiset liput meidän nettisivuiltamme kuin jos kysyt hintaa myyjiltämme.

Useimmiten erityisesti lyhyet, yksinkertaiset menopaluu-lennot ovat edullisimmat, kun varaat ne itse. Usean pysähdyksen lennoissa taas asiantuntijan osaaminen säästää usein rahaa, erityisesti jos olet joustava lentämään eri välilaskukaupungin kautta kuin mitä ehkä alunperin mietit itse. 

Kun ostat lennot myymälästämme, saat mahdollisissa lippumuutostilanteissa palvelua suomeksi samaiselta myyjältä, kenen kanssa olet aloittanut asioinnin (aukioloaikojemme puitteissa). Toki autamme myös nettisivujen kautta ostettujen lippujen kanssa, esim. nimenkorjauksissa, lentoreittien- ja päivämäärien muutoksissa, mutta näissä muutoksissa sinua auttaa asiakaspalvelumme Tanskassa (asiointi englanniksi). 

Kysy lentojen hinnoittelusta

Valitse oikea aloituspaikka lentoasioihin

Tie sopiviin lentolippuihin voi alkaa monesta paikkaa. Selaa vaihtoehtoja ja valitse se itsellesi sopivin vaihtoehto:

Kun lentoliput löytyvät takataskusta, on seuraavaksi aika alkaa miettiä majoitusta. Hotelli, hostelli vai kenties kotimajoitus? Vai jotain aivan muuta?

Jatka matkaoppaan lukua muiden aiheiden osalta, tai varaa aika matkasuunnitteluun. Tule ja kysy kaikki matkustamiseen liittyvät kysymyksesi ja aloita suunnittelu ammatilaisen avustuksella. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lue koko matkaopas   Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää lentoihin liittyen?

Lentoreittejä on vaikka kuinka ja lentolippuihin liittyy vaikka mitä ehtoja, joten jos kaipaat apuja lentoyhtiön valintaan, lentoreittien suunnitteluun ja lentojen varaamiseen liittyen, laita viestiä!

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.