{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opiskelijalennot maailmalle

Opiskelijalennot - KILROY

Opiskelijalennoilla seikkailuihin

Haluatko seikkailla maailmalla, nähdä ja kokea kaiken mahdollisen ja hämmästyä toinen toistaan upeimmista maisemista? Haluatko matkustaa, mutta opiskelijabudjetti rajoittaa unelmiasi?

Me olemme erikoistuneet juuri opiskelijoiden reissuihin ja siksi löydät meiltä nuorille suunnattujen seikkailumatkojen lisäksi opiskelijalentoja, joilla lennät oikeastaan mihin päin maailmaa tahansa – ja vieläpä hyvillä alennuksilla. Säästät esimerkiksi maailmanympärilennoista satoja, jopa tuhansia euroja!

Lähes kaikilla isoilla lentoyhtiöillä on omat opiskelijalippunsa ja jokaisella lentoyhtiöllä on hieman eri sääntönsä opiskelijalippujen osalta. Yksinkertaisten menopaluu- ja yhdensuuntaisten lippujen osalta opiskelijaliput löytyvät normaalisti lentohaun tuloksien joukosta, mutta jos haluat tarkempaa tietoa lippuehdoista, suunnittelet maailmanynpärimatkaa tai olet lähdössä opiskelemaan ulkomaille ja tarvitset paluulipun pitkän ajan päähän, kannattaa kysyä apuja.

Ota yhteyttä

Mitä etua on opiskelijalipusta?

Opiskelijalippu ei toki aina ole edullisin vaihtoehto. Erityisesti lyhyillä lentomatkoilla lentoyhtiöiden opiskelijatarjoukset eivät juurikaan eroa normaalihinnoista, mutta jos kaipaat lentoihin joustavuutta ja haluat reissata päivämäärät avoinna, niin silloin opiskelija- ja nuorisoliput ovat käteviä – myös lyhyen lentomatkan reissuillasi. Ostitpa lippusi sitten mistä tahansa, tarkistathan aina lentolippujen ehdot tarkkaan. Jälkikäteen tehdyistä muutoksista voi syntyä isojakin kustannuksia.

Opiskelijalippu on suunniteltu nimenomaan reissuihin, joissa suunnitelmat saattavat muuttua matkan varrella: road tripin kestoa voi olla vaikea määrittää, ja entä jos viihdytkin Balin aalloilla kauemmin kuin olit alun perin suunnitellut? Tai jos haluatkin jatkaa Väli-Amerikan seikkailujasi vaikkapa kielikurssilla Costa Ricassa tai vapaaehtoistyöprojekti Seychelleillä on vienyt sydämesi ja haluat viipyä vielä viikon pidempää?

Juuri näistä syistä opiskelijalipussamme (myös nuorille alle 31-vuotiaille ei-opiskelijoille) on erityisehdot:

  • Lippu on voimassa vähintään 12 kuukautta lähtöpäivästä
  • Opiskelijalippuun sisältyy aina ruumaan menevä matkalaukku
  • Matkapäivät, ja lipusta riippuen jopa matkareitit, ovat muutettavissa tavallista joustavammin. Tarkista ehdot aina tarkkaan, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä, jos sitten haluatkin tehdä muutoksia lennosta.
  • Stopover-edut (kysy meiltä vaihtoehdoista) 
  • Edullisemmat yhdensuuntaiset lennot ns. Standard-lippuihin verrattuna
  • Eri reittipätkiä voi yhdistellä yhdeksi isoksi matkaksi lähes rajattomasti. 

Opiskelijan oma lentolippu on loistava vaihtoehto, jos suunnittelet pidempää reppureissua, maailmanympärimatkaa, välivuotta tai opiskelua ulkomailla.

Mistä voin ostaa opiskelijalippuja?

Saat erikoisehdoin varustetut opiskelijahintaiset liput nettisivultamme lentohausta ja myymälöistämme asiantuntijoiltamme.

HUOM! Nämä nuoriso- ja opiskelijaliput näkyvät vain meidän hakukoneessamme, eivätkä siis ole saatavilla muilla lentohakusivustoilla. Tunnistat opiskelijalipun nettikaupassamme eri lippuvaihtoehtojen joukosta keltaisesta palkista. Samassa yhteydessä on myös kerrottu kyseisen lipun ikärajat.

Opiskelijalennot ISIC-kortilla 

Digitaalinen ISIC-kortti on ainoa maailmanlaajuisesti tunnustettu opiskelijatodistus, ja siksi  lentoyhtiöt myöntävät opiskelijahintaiset lentoliput vain ISIC-kortin haltijoille. Hanki oma ISIC-korttisi, ja pääset käsiksi opiskelijalentojen lisäksi jo yli 150,000 muuhun opiskelija-alennukseen ja -etuun yli 130 maassa. Lue miksi ISIC-kortti on hyvä idea ja tilaa sitten omasi

 

Nuoruus ja opiskeluaika on mahtavaa aikaa, joten älä anna pienten hidasteiden rajoittaa elämääsi – hanki opiskelijalippu maailmalle!

 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.