Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kulttuurishokki

Kulttuurishokki matkalla - KILROY

Kulttuurishokki

Oudot tavat, epämääräinen väsymys, nolot tilanteet, väärinymmärrykset, yllätykset ja tunne ulkopuolisuudesta kuuluvat kaikki reissaajan arkeen. Kulttuurishokki on normaali ilmiö, joten älä turhaan pelästy sitä. 

Kulttuurishokki voi kolahtaa kohdalle ihan missä päin maailmaa tahansa. Itse asiassa oikeammin olisi sanoa, että jos et koe minkäänlaista kulttuurishokkia, et ehkä reissaa "oikein".

Toki jokainen reissaa tavallaan, mutta vasta kun tutustut paikallisiin ihmisiin, syöt siellä missä paikallisetkin, osallistut paikallisiin juhlapäiviin ja yrität opetella sanan tai pari paikallista kieltä, saat todellista tuntua uuteen kulttuuriin. Kun heittäydyt tuntemattomaan ja hyväksyt, ettet tiedä kaikkea, olet avoin oppimaan uutta. Toki samalla olet myös haavoittuvainen kulttuuristen virheiden tekemiselle, mutta se ei ole vaarallista. Päinvastoin, virheiden tekeminen on parhaimmillaan vatsalihakset kipeyttävän hauskaa. Juuri tästä reissaamisesta on kyse!

Kysy kulttuurishokista

Väsymys painaa

Paikasta toiseen siirtyminen, pitkät lento-, juna- ja bussimatkat väsyttävät, joten jätä matkaohjelmaasi aikaa myös levolle. Väsymystä aiheuttaa myös kuumat lämpötilat sekä jatkuva vieraiden kielien puhuminen ja kuunteleminen – siitäkin huolimatta, että pystyisit aivan hyvin kommunikoimaan kyseisillä kielillä.

Jatkuva kulttuurikoodien ratkaiseminen ja yritys ymmärtää ympäröivää maailmaa väsyttää ketä tahansa. Väärinkäsitykset, turhautumiset ja nolot hetket kuuluvat asiaan. Älä siis turhaan vetäydy omiin oloihisi lannistuneena, vaan ole aktiivinen. Älä ota itseäsi liian tosissasi. Mielialojen vaihtelut kuuluvat niin ikään asiaan, varsinkin jos olet reissun päällä pitkään. Aina ei vain jaksa, mutta muista, että hyvin nukuttu yö tekee usein ihmeitä eikä kaiken tarvitse olla sinun juttusi. 

Ei oikein tai väärin, vain erilailla

Minne sitten menetkin, asiat ovat kaikella todennäköisyydellä tavalla tai toisella erilaisia. Pääset nopeammin mukaan paikalliseen elämänmenoon, ja erityisesti nauttimaan siitä ja arvostaamaan kaikkea sitä upeaa erilaisuutta, kun unohdat olettamuksen, että yksi tapa tai käytäntö olisi toista parempi.

Se mihin olet kotona tottunut on vain yksi tapa ja toimii Suomessa, mutta asiota voi tehdä niin monella tavalla. Älä turhaan tuhlaa energiaasi taistelemalla paikallisia arkisia tapoja vastaan. Eroavaisuuksien bongailu ja kulttuuristen tapojen ja taustojen ymmärtäminen on rikastuttavaa. Kysele paikallisilta niin opit. Muista että aidon kiinnostuneet kysymykset otetaan useimmiten vastaan mielellään: vältä opettamista ja toistuvia vertailua "Miksi teette näin, kun me tehdään näin?" "Eikö olisi helpompi tehdä näin..."

Älä ota itseesi, jos brasialaiset kysyvät sinulta toistuvasti, haluatko käydä suihkussa, äläkä turhaan häkelly, kun Filippiineillä ja Kolumbiassa ihmiset osoittavat asioita etusormen sijaan huulillaan. Kun intialainen pudistaa päätänsä, hän tarkoittaa kyllä. Samainen intialainen saattaa kyllä myös viestiä samaisella pään helistyksellä 'ei' tai 'ehkä'. Ota siitä nyt sitten selvää. Monissa Etelä-Amerikan maissa illan päättäminen ja jäähyväiset kestävät kauan, sillä ei riitä että huikkaat "moi" ulko-ovella. Jokainen paikallaolija kuuluu hyvästellä halauksien ja poskisuudelmin yksitellen. Tämä kaikki vaikka tapaisittekin samalla porukalla jo seuraavana päivänä.

Mitä kauemmin pysyttelet yhdessä paikassa, sitä paremmin pääset perille paikallisista tavoista ja ihmisten ajattelutavasta. Joten ota kulttuurishokki vastaan avoimin mielin: se tarkoittaa, että olet oppimassa jotakin uutta!

Kulttuurishokki kotona

Kotiin palaaminen varsinkin pitkään kestäneen reissun jälkeen saattaa joskus tuntua vaikealta. Paluu normaaliin elämänmenoon onkin yhtäkkiä outoa eikä kukaan oikein tunnu ymmärtävän, mistä puhut ja mitä tarkoitat.

Maiseman vaihdon ja takaisin "vanhoihin" tapoihin totuttelu vie aikansa, joten jälleen kerran, anna itsellesi aikaa. Jo se että tiedostat kulttuurishokin, auttaa paljon. Ystävät, perhe ja koulu- ja työkaverit eivät kaikki olekaan yhtäkkiä typeriä ja outoja, sinulla vain on meneillään jälleen uusi sopeutumisvaihe.

Moni reppureissaaja ja välivuottaan viettävä aloittaa kotiin palatessaan uuden työn tai koulutuksen, joka vaatii keskittymistä heti ensimetreiltä lähtien. Siksi suosittelemmekin, että jätät muutaman viikon aikaa takaisin kotioloihin totutteluun ennen "normaalin" elämänmenon alkamista.

Jatka matkaoppaan lukua muiden aiheiden osalta, tai varaa aika matkasuunnitteluun. Tule ja kysy kaikki matkustamiseen liittyvät kysymyksesi ja aloita suunnittelu ammatilaisen avustuksella. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lue koko matkaopas   Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.