{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkabudjetti

Matkabudjetti - KILROY

Matkabudjetti

Matkustaminen maksaa, siitä ei pääse mihinkään. Moni asia on kuitenkin ja ihan oikeasti vain järjestelykysymys. Jos haluat, niin palmupuut, hiekkarannat, värikkäät kaupungit, surffielämykset, vapaaehtoistyöt ja vieraat kielet ovat vain suunnittelun päässä!

On helppo sanoa, että älä mieti rahaa, vaan sitä, mitä haluat kokea. Tavallaan erittäin hyvä vinkki, mutta toki meistä jokainen miettii kustannuksia ja budjetin riittämistä. Älä kuitenkaan tee matkabudjetista ja sen pohtimisesta tarpettoman isoa mörköä päässäsi, vaan lue tästä vinkkejä alkuun ja kysy loput meiltä! 

Kysy matkabudjetista

Reissaamisen hinta maailmalla

Alla esitetyt arviot reissaamisen kuukausihinnoista eivät sisällä lentoja, matkavakuutusta, viisumeja ja rokotuksia. Summat kertovat, mitä sinun tulee vähintään varautua maksamaan majoituksista, syömisistä ja julkisilla kulkuneuvoilla liikkumisesta. Näiden summien puitteissa pystyt myös hieman puuhailemaan pelkän olemisen lisäksi, mutta varsinaista aktiivista reissaamista varten sinun tulee varautua maksamaan hieman enemmän.

Reissaamisen hinta Aasiassa: 1000€/kk

Aasiassa reissaaminen on pääasiassa halpaa ja budjettivaihtoehtojen löytäminen niin majoituksen kuin ruokailunkin suhteen on varsin helppoa. Aasian maista Japani, Singapore, Hongkong ja Etelä-Korea ovat kalliimpia. Näiden maiden kohdalla kuukauden reissun hinta nousee yli tuhannen euron. Halvimmin reissaat esim. Intiassa, Kazakstanissa, Nepalissa, Sri Lankalla, Filippiineillä ja Indonesiassa, joissa tonni riittää jo todella pitkälle.

Kysy Aasiassa reissaamisesta

Reissaamisen hinta Australiassa: 2000€/kk

Australia ei ole se kaikkein edullisin reissukohde, mutta moni muu ennen sinua on onnistunut toteuttamaan Aussien reissu-unelmansa, niin miksipä et sinäkin! Säästät rahaa esim. kokkaamalla itse hostelleissa ja hankkimalla majoituspassin: osta prepaid-hostelliöitä etukäteen, maksat 120 hostellin keskiarvohinnan mukaan ja kun käytät passia isoissa kaupungeissa, kuten Sydneyssä ja Melbournessa, säästät selvää rahaa hostelleissa, joissa hinnat ovat todellisuudessa maksamaasi keskiarvoa korkeammat. Lisäinfoa majoituspasseista saat ottamalla yhteyttä.

Kysy Australiassa reissaamisesta

Reissaamisen hinta Uudessa-Seelannissa: 2000€/kk

Uudessa-Seelannissa riittää tekemistä ja aktiviteetteja vaikka kuinka paljon, mikä tarkoittaa potentiaalisesti tietenkin myös rahanmenoa. Esimerkiksi Australiaan verrattuna Uusi-Seelanti on kuitenkin elinkustannuksiltaan hieman edullisempi. Paras tapa säästää rahaa Uuden-Seelannin reissulla on kiinnittää huomiota sesonkikohtaisiin hintavaihteluihin. Myös Uuteen-Seelantiin on saatavilla vastaavia hostellipasseja kuin Australiaan (lue yltä).

Kysy Uuden-Seelannin matkoista

Reissaamisen hinta Pohjois-Amerikassa: 2000€/kk

Pohjois-Amerikasta USA on ehdottomasti arvokkain matkakohde. Rajan pohjoispuolella Kanadassa reissaat jo selvästi halvemmalla ja eteläpuolella Meksikon hintataso on huomattavasti edullisempi. USA:n hintatasoa nostaa majoitus ja liikkuminen. Siellä missä pääset liikkumaan julkisen liikenteen turvin, joudut pulittamaan siitä suhteellisen paljon, ja muualla sitten paras vaihtoehto on autonvuokraus.  

Kysy Pohjois-Amerikan hinnoista

Reissaamisen hinta Etelä-Amerikassa: 1400€/kk

Etelä-Amerikassa hintataso on keskimäärin jotakin Pohjois-Amerikan ja Aasian välimaastossa. Chilessä, Uruguayssa ja Venezuelassa varaudu hieman Etelä-Amerikan keskiarvoa korkeampiin hintoihin. Kolumbia, Bolivia ja Argentiina ovat taasen mantereen edullisempia reissukohteita.  

Kysy Etelä-Amerikassa reissaamisesta

Reissaamisen hinta Afrikassa: 1400€/kk

Afrikka on hintatasoltaan jotakuinkin Etelä-Amerikan tasoa. Ghana, Zimbabwe ja Sambia ovat keskimäärin edullisimpia reissumaita Afrikassa. Madagaskar, Namibia ja Etelä-Afrikka ovat puolestaan niitä hinnakkaimpia. Pääsääntöisesti Afrikassa majoitus, paikasta toiseen liikkuminen ja ruoka on halpaa, mutta aktiviteetit nostavat hinnan superhalvasta "vain" edulliseen loppusummaan.

Kysy Afrikassa reissaamisesta

Matkan budjetointi ja suunnittelu

Raha-asioiden lisäksi mieti oikeasti, mitä reissultasi haluat. Kun kerran olet investoimassa ison kasan rahaa matkustamiseen, haaveiden kohdalla ei kannata tehdä liikaa kompromisseja. Toisaalta, päädytpä reissuillasi lopulta minne tahansa, on reissaaminen aina arvokas kokemus – ja toisinaan ne kompromissit, joiden myötä päädyt ei-suosikki paikkoihin, yllättävät positiivisesti ja muotoutuvat parhaiksi reissukokemuksiksi!
Oleellinen osa budjetointia on tietenkin myös miettiä, kuinka pitkästä matkasta on kyse: osa kuluista pienenee suhteessa pitkällä reissulla, kun taas osa kulueristä kasvaa sitä mukaa kun matkapäivät lisääntyvät.

Kurkkaa esimerkkejä erilaisten matkojen hinnoista ja vinkkejä, kuinka säästää matkakassaa.

Jatka matkaoppaan lukua muiden aiheiden osalta, tai varaa aika matkasuunnitteluun. Tule ja kysy kaikki matkustamiseen liittyvät kysymyksesi ja aloita suunnittelu ammatilaisen avustuksella. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lue koko matkaopas   Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.