{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkan hinta

Matkan hinta - KILROY

Matkan hinta

Mitä matkustaminen maksaa? Tähän olisi niin kiva antaa yksinkertainen ja yleispätevä vastaus, vaan ei valitettavasti onnistu. Lue alta mistä kaikesta matkan hinta koostuu.

Kaikkia matkustamisen menoeriä on mahdoton huomioida etukäteen: vesipullo siellä, välipala täällä, kansallispuistomaksu, matkan varrelle osuneet markkinat, hauska bileilta tai kaksi, sekä yllättävät seikkailumahdollisuudet, joita et halua jättää käyttämättä.

Pienistä asioista kertyy pitkällä reissulla huomattava kokonaissumma, joten laske rahasi niin, että sinulla on lähtiessäsi hieman ylimääräistä. Ota selvää matkakohteittesi hintatasosta, mutta jätä aina pelivaraa yllättävien tilanteiden ja menoerien varalle.

Erityisesti, jos olet liikenteessä tiukalla budjetilla, muista myös tippaaminen budjetoinnissasi. Jos suunnittelet pitkää reissua, ota selvää työntekomahdollisuukista kohdemaassa. Entä pystyisitkö tekemään jonkilaisia freelancer-töitä tien päältä?

Nopein tapa päästä alkuun suunnitelmissa on kysyä apuja ja vinkkejä.

Kysy matkojen hinnoista

Pitkä reissu, iso hintalappu?

Toki pitkästä reissusta tulee enemmän kustannuksia kuin lyhyestä – vastaavasti kuin viikon asuin- ja elinkustannukset kotona ovat pienemmät kuin kuukauden tai vuoden. 

Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää, että mitä enemmän sinulla on aikaa sen pienemmäksi päivittäiset kustannukset muodostuvat. Pitkällä matkalla yksittäisten investointien – kuten vaelluskengät, hyttysverkko, adapterit ja makuupussi – suhteellinen osuus pienenee päivää kohden. 

Ajan myötä opit paikalliset hintatason ja tinkimiskulttuurin, ja sinulla on varaa käyttää kokonainen päivä paikallisbussin aikatauluttomassa menossa kalliimman, yksityisen kyydin sijaan. Ajan myötä tutustut ihmisiin ja majoitut mahdollisesti yön tai kaksi ilmaiseksi siellä täällä tai pääset hyödyntämään paikallisten kimppakyytejä. 

Jos teet matkaa kauan, voit tietenkin myös harkita oman asuntosi vuokraamista tai kokonaan irtisanomista, jolloin vältyt maksamasta kaksia asumiskuluja.

Maailman ympäri

Edullisimmillaan lentoliput pallon ympäri kustantavat noin 1300€–1600€. Hintaan vaikuttaa tietenkin matkustusajankohta ja reittivalintasi. Lue lisää maailmanympärimatkoista, niiden suunnittelusta ja hinnoista.

Kurkkaa myös suosituimpien reissujemme lista ja poimi niistä tuntumaa oman unelmareissusi hinnasta.

Working Holiday -säännöt

Working Holiday -viisumin turvin Australiassa reissatessasi sinulla tulee olla vähintään 3500 € tililläsi, kun saavut maahan. Tilin saldon lisäksi sinulla tulee olla joko paluulippu valmiiksi ostettuna tai ylimääräistä rahaa tilillä lentolipun ostoon. Vastaavasti Uudessa-Seelannissa varallisuusraja Working Holiday -reissaajia varten on 2500 €.

Lue lisää Working Holiday -kuvioista

Alennuksia maailmalla

Pitkä tai lyhyt reissu, ennen matkan alkua säästät rahaa usein suunnittelemalla, ja matkan aikana pienistä asioista muotoutuu yllättävänkin isoja kulueriä, ellet ole tarkkana. Kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla nipistät sieltä täältä majoituksista, paikallisliikenteen bussimatkoista, ruokailuista, sisäänpääsymaksuista ja aktiviteeteista.

Jatka matkaoppaan lukua muiden aiheiden osalta, tai varaa aika matkasuunnitteluun. Tule ja kysy kaikki matkustamiseen liittyvät kysymyksesi ja aloita suunnittelu ammatilaisen avustuksella. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lue koko matkaopas   Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.