Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kuinka suunnitella matka koronakriisin aikana

planning-scratch-map-travel-cover

Luultavasti puhumme kaikkien puolesta, kun sanomme, että vuosi 2020 ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Sen sijaan, että olisimme matkustaneet ympäri maailmaa, nähneet upeita paikkoja ja tutustuneet uusiin ihmisiin, olemme olleet jumissa neljän seinän sisällä ja syöneet noutoruokaa kerta toisensa jälkeen.

Lisääntyneet terveys- ja turvallisuustoimenpiteet sekä eri maiden asettamat rajoitukset tarkoittavat, että matkustamisesta on väistämättä tullut entistä hankalampaa. Matkustaminen ei kuitenkaan ole vain muisto menneisyydestä, vaikka se saattaa tulevaisuudessa näyttää hiukan erilaiselta kuin ennen. Nyt jos koskaan on tärkeää, että reissun suunnittelussa apunasi on osaava matka-asiantuntija, joka voi auttaa sinua navigoimaan näissä epävarmoissa olosuhteissa.

Lue tästä alta lisäinfoa siitä, miten voimme auttaa sinua tulevien matkojesi suunnittelussa.

1. Voinko edelleen matkustaa?

Oletko innokas lähtemään maailmalle jo lähitulevaisuudessa tai viimeistään sitten, kun tilanne maailmalla helpottuu? Voit yhä matkustaa, mutta toistaiseksi vaihtoehtosi ovat tavallista rajatummat.

Tiedämme, että terveysviranomaisten suosituksien ja eri maiden rajoituksien seuraaminen voi välillä tuntua melkoiselta viidakolta - varsinkin, kun nämä suositukset muuttuvat lähes viikoittain. Tämän vuoksi muodostimme tänne KILROYlle erillisen tiimin, jonka tehtävänä on seurata tiiviisti yli 80 maan tilannetta. Emme seuraa pelkästään ulkoministeriöiden ja terveysviranomaisten suosituksia ja päivityksiä, vaan olemme myös jatkuvassa dialogissa yhteistyökumppaneidemme kanssa ympäri maailmaa saadaksemme heidän perspektiivinsä kunkin maan tilanteesta. Näin voimme varmistaa, että kohde on avoin vierailijoille kaikin tavoin: tämä tarkoittaa, että myös esim. baarit, ravintolat, rannat ja nähtävyydet ovat avoinna normaalisti, jottet matkusta paikan päälle turhaan.

2. Kannattaako minun jatkaa matkasuunnitelmien tekemistä vuodelle 2021/2022?

Ehdottomasti. Monet reissaajat ovat jo alkaneet suunnittelemaan tulevia seikkailuitaan yhdessä matka-asiantuntijoidemme kanssa. Meidän puolestamme ei ole siis mitään syytä, miksi sinun pitäisi luopua omista matkasuunnitelmistasi ja -unelmistasi.

Matka-asiantuntijamme ovat alan ammattilaisia ja he pystyvät auttamaan sinua mahdollisimman turvallisen valinnan tekemisessä sekä suosittelemaan vaihtoehtoisia kohteita, jos toivomasi maa ei ole vielä auki vierailijoille. Juttelemme siis edelleen mielellämme matkahaaveista ja -ideoista kanssasi ja tarjoamme edelleen huikeita vaihtoehtoja omalle reissullesi - aivan samaan tapaan kuin ennenkin. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on aina maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Jotta voisit jatkaa reissusuunnitelmien tekemistä luottavaisin mielin, tarjoamme nyt joustavat muutosehdot matkapakettivarauksille. Tämä tarkoittaa, että voit varata seuraavan reissusi vaikka heti ja muuttaa suunnitelmia tarvittaessa myöhemmin, oli syynä sitten mikä tahansa.

Lue lisää joustavista ehdoista täältä:

Joustavat muutosehdot

Usko tai älä, koronakriisillä on ollut matkustamiseen myös positiivisia vaikutuksia: alennusten ja joustavampien varausehtojen lisäksi monet reissukohteet ovat nyt tyhjillään turisteista, eli jos haluat matkustaa maailmalla ilman suuria ihmisjoukkoja, tässä tilaisuutesi!

3. Miten KILROY voi auttaa matkasuunnittelussa?

Ihan normaalioloissakin unelmien reissun suunnitteleminen voi olla haastavaa ja prosessin aikana esiin saattaa nousta vaikka minkälaisia kysymyksiä ja sudenkuoppia. Juuri tätä varten me olemme täällä auttamassa sinua.

Voimme opastaa sinua esimerkiksi sopivan kohteen ja matkustusajankohdan valinnassa, jotta vältyt suurilta turistijoukoilta ja pystyt reissaamaan mahdollisimman turvallisesti. Tämän lisäksi olemme tukenasi koko matkan ajan, eli voit ottaa meihin yhteyttä reissun päältä ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua ja vastataksemme kaikkiin kysymyksiisi.

Jokainen reissaaja on omanlaisensa ja siksi räätälöimme myös jokaisen matkan aina yksilöllisesti, riippuen siitä minne haluat mennä, mitä haluat tehdä ja millä tavalla haluat matkustaa. Matka-asiantuntijamme ovat reissanneet eri puolilla maailmaa ja he ovat asiantuntijoita yksilöllisten kokemusten luomisessa, jotka tarjoavat samalla rahoillesi vastinetta. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme luomaan matkoja, jotka ovat sopivan haasteellisia ja kehittäviä, mutta ennen kaikkea myös hauskoja. Kannustamme reissaajia matkustamaan hitaasti, tutustumaan paikalliseen elämänmenoon ja viettämään mahdollisimman paljon aikaa kussakin kohteessa, jotta reissusta saisi eniten irti.

Sen lisäksi, että reissuasiantuntijamme auttavat sinua unelmamatkojen suunnittelussa ja varaamisessa, he ovat apunasi myös mahdollisissa muutos- ja peruutustilanteissa. Jos siis päätät tehdä muutoksia matkaasi tai peruuttaa sen kokonaisuudessaan, otathan aina mahdollisimman pian yhteyttä omaan matka-asiantuntijaasi.

Yleisenä ohjeistuksena voimme kuitenkin mainita, että hoidamme peruuntuneen matkan maksupalautusvastuumme aina annettujen matkaehtojen mukaisesti, joten tutustuthan niihin huolellisesti. Kun tiedät omat oikeutesi ja vastuusi, pystyt myös tekemään reissuvarauksen luottavaisin mielin.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.