{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkailijan bucket list

Matkailijan bucket list - KILROY

Mitä sinun listallesi tulee?

Uusien kokemuksien kerryttäminen, itsensä haastaminen, oman mukavuusalueensa ulkopuolella harhailu. Kaikesta tästä puhumme paljon, mutta kenties emme aina muista noudattaa tätä seikkailijan elämänfilosofiaa. Juuri siksi kokosimmekin ohjeet oman "bucket list":n laatimiseksi. On tutkitusti todistettu että ylös kirjoitetut asiat tulevat useammin toteutetuksi, sillä silloin halusta tulee tavoite.

On monta tapaa tehdä bucket list ja alta löydät erilaisia vaihtoehtoja riippuen siitä, paljonko aikaa haluat tehtävälistan toteuttamiseen käyttää.

Matkailijan bucket list - KILROY

 1. Nappaa kynä ja paperia.
 2. Kysy itseltäsi: "Mitä asioita haluaisin ehdottomasti kokea?", ja kirjoita ylös kaikki mitä mieleesi ensimmäisenä tulee.
 3. Hae inspiraatiota eri kohteista ja aktiviteeteista, kurkkaa tämän blogin ehdotukset tai lähde surffailemaan sivuillemme.
 4. Tee oma bucket list:
  Valitse 25 asiaa, jotka voit tehdä tunn(e)issa
  Valitse 20 asiaa, jotka voit tehdä päivässä
  Valitse 15 asiaa, jotka voit tehdä viikossa
  Valitse 10 asiaa, jotka voit tehdä kuukaudessa
  Valitse 5 asiaa, jotka voit tehdä vuodessa
 5. Priorisoi:
  Mitkä ovat ne asiat, jotka ehdottomasti haluat tehdä – mihin hintaan tahansa?
  Milloin, missä ja mihin hintaan haluaisit unelmasi toteuttaa?
 6. Tee viimeinen versio listastasi.
  Muotoile listasi sellaiseksi, että siitä on helposti nähtävissä tehtävälistasi sekä mahdollisesti myös sen toteutusaikataulu. Me voimme auttaa sinua suunnittelemaan, miettimään budjettia ja järjestämään kaikki käytännön asiat, mitä tulee ulkomaisiin pyrähdyksiin. Tai no, teehetki lempijulkkiksesi kanssa voi tuottaa hieman päänvaivaa, mutta sen sijaan teehetki Malesian plantaaseilla onnistuu enemmän kuin hyvin! Tehdäänkö haaveista siis todellisuutta?

Bucket list: tunn(e)issa supersankariksi

Tässä kohtaa listataan asioita, jotka hoituvat enemmän tai vähemmän tunnin aikajänteellä. Olisiko esimerkiksi vihdoin aika nähdä se lempiartistisi livenä? Ei hierontakaan tai parranajon kokeilu ihan parturissa asti kuulosta myöskään pahoilta. Entäs auringonlasku, joko olet sellaisen nähnyt? Tai auringonpimennyksen? Äänestämme mukaan myös päiväkävelyn omassa kotikaupungissa, puistopiknikin, isovanhempien luona vierailun…

Mihin kaikkeen muuhun tunti riittääkään? Me sanoisimme, että vaikkapa benji- tai laskuvarjohyppyyn!

 ”Japanin luotijuna kulkee 300 km tunnissa.”

Matkailijan bucket list - KILROY

Bucket list: päivä itsellesi

Voi mitä kaikkea voitkaan tehdä päivässä! Joko löit kalenteriin ne festarit, jotka viime vuodelta jäivät taas välistä? Tai milloin viimeksi tanssit kavereiden kanssa aamuun asti? Lisää listalle myös synttäreidesi juhliminen esimerkiksi Pariisissa, sukellus upeiden korallien ja jättikilppareiden luo sekä karnevaalit Brasiliassa – et tule pettymään!

Eivätkö nämä ehdotukset riittäneet? Tsekkaa lisää päiväaktiviteetteja täältä.

”Eräs hollantilainen joi yhtenä päivänä 2414 kuppia kahvia". Siis, mitäh?!

Matkailijan bucket list - KILROY

Bucket list: viikon irtiotto

Viikon mittaisia aktiviteetteja pitääkin jo miettiä hieman pidempään, mutta toisaalta ne antavat toteuttajalle jo niin paljon enemmän! Vai luuletko, että villieläin-safarilta riittäisi kerrottavaa muillekin? Viikossa ehdit myös esimerkiksi toteuttaa hauskan road tripin, oppia salsaamaan, käymään sukelluskurssin, kokeilla (menestyksekkäästi) surffia, suorittamaan laskuvarjokurssin, tekemään uuden maailmanennätyksen, kuvaamaan videon GoPro-videollasi, meditoimaan Thaimaassa, särkemään sydämesi… Maailma on avoin!

Kaipaatko lisävinkkejä? Viikko on tarpeeksi pitkä aika toteuttaa myös joku näistä lukuisista vaihtoehdoista.

”Suomalaiset rikkoivat joulukuussa 2014 Atlantin yli purjehtimisen maailmanennätyksen: aikaa kului reilu viikko!”

Matkailijan bucket list - KILROY

Bucket list: kuukausi vapautta

Jos olet opiskelija, on kesälomasi kuin tehty tätä varten! Ja vinkki myös työelämän sankareille: ota lomaraha puhtaana lomana, palaa töihin hymyillen ja ala suunnitella jo seuraavaa reissua. Kuinka eeppistä olisi oppia espanjan alkeet Kolumbiasta käsin? Tai toden teolla sukeltaa aasialaiseen kulttuuriin vapaaehtoistöiden kautta? Liftaaminen rahtialuksella, treenaaminen maratonia varten, road trip Jenkkilässä ja junamatka Moskovasta Pekingiin eivät myöskään kuulosta ollenkaan hassummilta. Unelmien kesä, täältä tullaan!

Mitä muita haaveita ehditkään toteuttaa kuukaudessa? Tsekkaa ehdotuksemme täältä!

”Deepak Sharma lähetti 182 689 tekstiviestiä – tämä tarkoittaa siis 6100 tekstiviestiä päivässä ja 4,2 tekstiviestiä minuutissa.”

Matkailijan bucket list - KILROY

Bucket List: vuodessa maailmanvalloittajaksi

Nyt kannattaa olla tarkkana, sillä tämän toteutat varmaankin vain kerran elämässäsi – jos olet onnekas. Pakene siis vuodeksi rutiineista: maailmanympärimatka, Working Holiday Australiassa tai Uudessa-Seelannissa, vaihtovuosi Englannissa tai vaikkapa vuoden expat-kokemus Yhdysvalloissa antaa sinulle takuulla enemmän eväitä koko loppuelämällesi! Samalla voit hankkia itsellesi esimerkiksi surffin tai sukelluksen opetusluvat ja oppia vaikka itsekin lentämään.

Harkitsetko välivuotta? Sitten sinun kannattaa lukea kaikki päätöstä tukevat argumentit täältä!

”Larry Macon juoksee 239 maratonia vuodessa.”

Matkailijan bucket list - KILROY

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.