{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Rio de Janeiro matkat - KILROY
Rio de Janeiro matkat - KILROY

Rio de Janeiron matkat

Brasilian ykköskaupunki Rio de Janeiro esittelee reissaajalle iloisia ihmisiä, aurinkoa, rantaa, shoppailumahdollisuuksia, nähtävyyksiä, yöelämää ja kulttuuria. Aika hyvä combo yhden kaupungin repertuaariksi! Riossa näet, mitä biitsi merkitsee brasilialaisille: se on jokaisen oma, iso, lämmin, hiekkalattiainen olohuone – ja sinut on kutsuttu kylään. Matka Rio de Janeiroon alkakoot!

Matka Rioon – Ainutlaatuinen kokemus

Maailman on pullollaan isoja, mielenkiintoisia kaupunkeja, mutta Rio on yksi niistä harvoista, joilla on aidosti omanlainen charminsa. Se koostuu paikallisten tavasta olla ja elää iloisella mielellä, sekä ihmisten että ilmaston lämmöstä, meren tuoksusta, maukkaista Amazonasin alueelta tulevista hedelmistä, rantabaarissa nautituista caipirinhoista, futispeleistä rannalla…  

Rion charmiin, fiilikseen, kaupungin sieluun ja tunnelmaan vaikuttaa toisaalta myös kaupungin ilmiselvät ja näkyvät kontrastit: ison modernin kaupungin yläpuolella roikkuu miljoonien ihmisten kansoittamat favelat, joissa eletään niukkuudessa ja epävarmuudessa. 

Yhtä juhlaa Riossa

Rion karnevaalit eivät juurikaan esittelyjä kaipaa. Monet ajoittavat ja suunnittelevat matkan Rio de Janeiroon juuri karnevaalien ympärille, ja mikä olisikaan hauskempi tapa kuin reissaaminen juhlahumussa! Sambakarnevaalit Riossa? Todellakin, let’s go!

Toinen todella iso juhla on uusi vuosi, joten jos kaipaat isoja bileitä suuntaa Rioon vuoden vaihteessa. Copacabanan ranta on yhtä isoa bilepaikkaa, jossa ihmiset tanssivat ja iloitsevat aamuun asti. Varaa nämä bileet ja majoitus hyvissä ajoin, sillä silloin Brasiliassa on korkeasesonki ja hinnat nousevat sekä huimasti että nopeasti. 

Mutta iloista bilemeininkiä löytyy Riosta vuoden jokaisena päivänä. Samba ja bossa nova vauhdittavat ihmisiä jotakuinkin jokaisessa kulma- ja rantabaarissa. Jos tanssiminen kiinnostaa muutoinkin, löydät Riosta hyviä tanssikouluja, joissa voit harjoitella muuvit kohdilleen yksityistunneilla tai ryhmässä.

Jalkapallo, jalkapallo, jalkapallo

Rio de Janeiron matkalla täytyy käydä jalkapallo-ottelussa Maracana-stadionilla vaikket olisikaan suuri jalkapallofani. Joka viikonloppu jokin neljästä Rion isosta joukkueesta pelaa: tunnelma ja bileet katsomossa ovat jotain mieletöntä! Muista hommata lippusi etukäteen. 

Nähtävyyksiä Rion matkalla

Copacabana on Rion ja ehkäpä koko Brasilian tunnetuin, ja siten myös turistoitunein ranta, ja siksi kannattaakin siirtyä Ipaneman biitsille. Ipaneman ranta on jaettu alueisiin, joissa jokaisella porukalla on oma alueensa. Ipaneman kaupunginosa on puolestaan tyylikkään yläluokkainen, ja löydät sieltä hienoja ravintoloita ja kauppoja. Rion rannoilla pääset myös surffaamaan: lähde aalloille yksin tai ota surffitunnit avuksi!

Viereinen Botafogon ranta on ehkä Rion kaunein, erityisesti ylhäältä, Sokeritoppavuorelta (Pao de Azucar), katsottuna. Ylös vuorelle noustaan näköalahissillä. Älä missaa tätä kokemusta – paitsi jos pelkäät korkeita paikkoja!

Niin ikään Kristus-patsaan (Christ The Redeemer) juurelta, Corcovadon huipulta on vaikuttava näky kaupungin ylle, joten turistimassoista huolimatta, tämä kannattaa käydä katsastamassa omin silmin! Patsas on muuten valittu yhdeksi maailman uudesta seitsemästä ihmeestä.

Aktiviteetteja Rio de Janeirossa

Kertomuksia Rio de Janeirosta

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.