{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikan matkat - KILROY
Etelä-Amerikan matkat - KILROY

Etelä-Amerikan matkat

Etelä-Amerikan matka on täydellinen vaihtoehto jokaiselle, joka haluaa elää "mañana, mañana" -tyyliin. Koko mannerta leimaa rento fiilis, ja hymyileviin, ulospäinsuuntautuneisiin paikallisiin on äärettömän helppo tutustua. Täällä riittää myös paljon hämmästeltävää – luonnonihmeitä, kirjavia kulttuureita ja sykkiviä suurkaupunkeja. Matka Etelä-Amerikkaan on todellinen aistielämyksien ilotulistus: kirkkaita värejä, tempaavaa musiikkia, sykkiviä fiiliksiä ja herkullista ruokaa!

Jos Etelä-Amerikan matka polttelee mielessäsi, varaa ihmeessä aika meidän juttusillemme, niin suunnitellaan yhdessä omien toiveidesi näköinen reissu. Matkasuunnittelu on tietenkin maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Etelä-Amerikan reppureissut

Heittäydy argentiinalaisen tangon tunnelmiin, rauhoitu Inkojen raunioilla, sukella Amazonin sademetsän syleilyyn, jammaile Brasiliassa Rion karnevaaleilla tai hengähdä Chilen jylhissä maisemissa.

Jos budjettisi antaa myöten, ovat Galapagossaarten luonnonihmeet unohtumaton kokemus - puhumattakaan Etelämäntereen tutkimusmatkoista, jotka starttaavat Argentiinan Ushuaiasta. Pienen palan paratiisia löydät Los Roquesin saarelta Venezuelasta tai Fernando de Noronhasta Brasiliasta. Etelä-Amerikassa opiskelet espanjaa kielikursseilla Argentiinassa, Ecuadorissa, Kolumbiassa ja Perussa ja teet vapaaehtoistöitä erilaisissa yhteisö-, eläintensuojelu- ja luonnonsuojeluprojekteissa.

Sademetsäseikkailuja

Opettele surffaamaan Brasiliassa tai jos aallot eivät houkuta, voit myös vain loikoilla leppoisasti riippumatossa – rantaviivaa kyllä riittää! Rantalomailun vastapainoksi voit siirtyä Amazonian sademetsään joko Brasiliassa, Venezuelassa, Perussa, Boliviassa, Ecuadorissa tai Kolumbiassa.

Sukella viidakon huumaan, ja bongaa ympärillä vilahtelevia alligaattoreita, papukaijoja, laiskiaisia ja apinoita niiden luonnollisessa ympäristössä – kokemus on niin ainutkertainen, että edes viidakon kuumuus, kosteus ja alkeelliset olosuhteet eivät tule haittaamaan. Taatusti mieleenjäävä elämys on myös jokiristeily Amazon-joella ja yllä loistava öinen tähtitaivas – yksikään planetaario ei vedä vertoja tähtitaivaalle Amazonin yllä!

Kosteutta on ilmassa myös Argentiinan pohjoisimmassa nurkassa, Brasilian ja Paraguayn rajalla, jossa näyttävät Iguassun putoukset kuohuvat. Kuohujen katsastamiseen kannattaa varata minimissään pari päivää, jotta näet putoukset sekä Argentiinan että Brasilian puolelta. 

Jylhät Andit

Amazonin sademetsän lisäksi toinen kiistaton Etelä-Amerikan matkan kohokohta on Andien vuoristo. Vaikka olisitkin nähnyt Machu Picchun kuvissa, eivät ne pysty kuvaamaan edes murto-osaa elämyksestä, jonka itse koet Andeilla kävellessäsi inkojen jalanjäljissä. Machu Picchun lisäksi Andivuoriston muita ehdottomia nähtävyyksiä ovat Titicaca-järvi Perun ja Bolivian rajalla sekä intiaanien uskonnollisiin rituaaleihin muinoin liittyneet Nazcan linjat.

Mikäli adrenaliininmakuiset aktiviteetit ovat mieleesi, Andeilla voit myös vaeltaa, pyöräillä, kiipeillä tai kokeilla vaikkapa koskenlaskua. Etelä-Amerikka hemmottelee myös laskettelun ystäviä: Las Leñas, Los Penitentes, Bariloche ja Portillo ovat vain muutama esimerkki Andien rinteillä sijaitsevista hiihtokeskuksista.

Liikkuminen Etelä-Amerikassa

Mantereella riittää nähtävää ja kierreltävää, mutta ainakin reissun suuret linjat on hyvä hahmottaa etukäteen. Esimerkiksi mantereen sisäiset lentoliput saattavat tulla Etelä-Amerikassa kalliiksi, joten kannattaa kysyä reissaavilta asiantuntijoiltamme edullisia lentopasseja ja apua reittisi suunnittelussa. Maanteitse matkustettaessa näkee toki enemmän kuin lentäen – mantereen bussijärjestelmä onkin erittäin kattava ja bussien taso aivan luksusta muuhun maailmaan verrattuna.

Kysy Etelä-Amerikan matkoista

Matka Etelä-Amerikkaan

Monipuolinen Etelä-Amerikan manner venyttäytyy Panaman rajalta aina Chilen Cape Horniin asti, joka on jo lähes Etelämantereella. Tälle välille mahtuu huikea ruokien, mausteiden, rytmien ja maisemien valikoima. Olitpa sitten kiinnostunut inkojen valtakunnan raunioista, selviytymisseikkailusta sademetsässä, espanjan kielikylvyistä, hikisistä vaelluksista tai erilaisesta rantalomailusta, Etelä-Amerikan matka ei tule tuottamaan pettymystä!

Kertomuksia Etelä-Amerikasta

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Etelä-Amerikassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.