{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Argentiina

Matka Argentiinaan - KILROY
Matka Argentiinaan - KILROY

Matka Argentiinaan - tulista tangoa ja jäätäviä maisemia

Moni aloittaa Etelä-Amerikan kiertomatkan Argentiinasta, ja syystä. Argentiinassa reissaaminen on helppoa, joten voit tutkia maan päästä päähän, aina etelän Tulimaasta Buenos Airesin tangoklubeille, Patagonian jäätiköille ja Iguassun putouksille. Matka Argentiinaan valloittaa reissaajan sydämen!

Jos haaveilet matkasta Argentiinaan ja kaipaat suunnitteluapua reissun toteutusta varten, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Buenos Aires

Matka Argentiinaan vie sinut mitä luultavimmin Argentiinan kosmopoliittiseen pääkaupukiin. Buenos Aires onkin epäilemättä yksi Etelä-Amerikan suurista suosikeista. Kaupunki jakautuu osiin, joita kutsutaan nimellä barrios ja joista jokaisella on oma luonteensa ja tunnelmansa. Buenos Airesissa ei niinkään ole suuria nähtävyyksiä, vaan kaupungin viehätys perustuu paikallisen elämänmenon seuraamiseen ja ilmapiirin aistimiseen. 

Argentiina on suuri maa tutkittavaksi, mutta onneksi reppureissaajan on helppo liikkua paikasta toiseen busseilla, jotka ovat varsin tilavia ja mukavia. Aikaa kuluu toki lentämiseen verrattuna enemmän, mutta matkalla voi sitäkin paremmin ihailla vaihtuvia maisemia. Mm. Buenos Airesista on loistavasti bussiyhteydet ympäri maata sekä naapurimaihin.

Iguassun putoukset

Buenos Airesista pohjoiseen, Brasilian ja Paraguayn rajalla, sijaitsevat massiiviset Iguassun putoukset. Alue on varsin erikoislaatuinen luonnon taideteos, sillä yksittäisiä putouksia on alueella huimat 275 kappaletta. Vaikka putouksilla vierailee paljon matkailijoita, Iguassua ei silti missään nimessä kannata jättää pois Argentiinan matkan reissusuunnitelmasta.

Argentiinan vuoret ja viini

Matka Argentiinaan vie sinut myös Saltaan ja Mendozaan. Buenos Airesista matkaat näppärästi länteen Saltan provinssiin, josta löytyy hyviä apajia patikoinnin, pyöräilyn ja koskenlaskun harrastajille. 

Lähellä Chilen rajaa sijaitseva Mendoza on portti Andeille. Hyvän viinin ystävät tuntevatkin alueen, sillä jotkut parhaista argentiinalaisista viineistä tulevat täältä. Mendozassa makuhermojasi hemmotellaan, kun suuntaat maistelemaan paikallisia tuotteita alueen lukuisille viinitiloille.

Pohjoinen Patagonia 

Patagonian pohjoisosassa sijaitsevan Barilochen kauniit vuoristojärvet, vehreät metsät ja raikas ilma irrottavat taatusti arjesta. Talvisin lumiset vuorenrinteet houkuttavat laskettelijoita ja lautailijoita, kesäaikaan puolestaan trekkailu, kiipeily, kalastus ja maastopyöräily ovat monen reissaajan suosikkiaktiviteetteja.

Eteläinen Patagonia ja Ushuaia

Lumihuippuisia vuorijonoja, mittaamattoman kokoisia jäätiköitä ja karun villiä luontomaisemaa silmänkantamattomiin – tätä on eteläinen Patagonia. 8000 asukkaan kaupunki El Calafate on läpikulkupaikka Argentiinan arktisille jäätiköille, joista erityisesti Perito Moreno on ainutlaatuisen vaikuttava. Unescon maailmanperintölistaltakin löytyvät kansallispuistot Torres del Paine (Chilen puolella) ja Los Glaciares puolestaan tarjoavat oivalliset olosuhteet vaeltamiseen ja kiipeilyyn.

Kun matkustat vielä hieman etelämmäs, saavut Ushuaiaan, maailman reunalle. Ushuaiasta pääsee kätevästi Tulimaan, Tierra del Fuegon saaristoalueelle, joka on luontoseikkailijoiden mieleen. Kaupunki on myös pysähdyspaikka ennen reissua Etelämantereelle, jonne järjestetään seikkailumatkoja aina marraskuusta maaliskuuhun. Matka Etelämantereelle onkin aivan ainutlaatuinen matka maailmaan, jonne vain harva löytää.

Kysy Argentiinan matkoista

Argentiina kartalla

Matka Argentiinaan vie sinut Etelä-Amerikan toiseksi suurimpaan ja kaikkein eteläisimpään maahan. Täällä luvassa on luonnon monimuotoisuutta, joka vaihtelee pohjoisen sademetsistä aina eteläkärjen jäätiköihin ja lumihuippuisiin vuoriin. Värikäs pääkaupunki Buenos Aires toimii puolestaan kätevänä starttipaikkana sekä Argentiinan että muun Etelä-Amerikan kiertomatkoille.

Reissuinspiraatiota Argentiinaan

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Argentiinassa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.