Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Brasilia

Brasilia matkat - KILROY
Brasilia matkat - KILROY

Brasilian matkat

Brasilia on Etelä-Amerikan suurin maa - noin 28 kertaa Suomen kokoinen jättiläinen. Brasilian kulttuuri ja luonto tarjoavat niin paljon löydettävää ja hämmästelevää, että reissuun kannattaa varata runsaasti aikaa. Koe rento sambakulttuuri caipirinjoineen, lekottele valkoisilla hiekkarannoilla ja tutustu Rion hurjiin faveloihin. Jokiretki maailman suurimmassa sademetsässä on luultavasti elämäsi hienoimpia kokemuksia ja kruunaa matkan Brasiliaan.

Kysy Brasilian matkoista

Brasilian biitsit ja kaupungit

Matkalla Brasiliassa löydät maan pitkältä rannikolta monia kauniita poukamia ja ihastuttavia siirtomaa-aikaa henkiviä kaupunkeja, kuten Paraty ja Rion vierellä sijaitseva Niterói. Ylipäätäänsä koko Atlantin rannikko on kaunista katseltavaa. Rannoilla aistii brasilialaisen kulttuurin aidoimmillaan, sillä biitsit ovat paikallisten olohuoneita, joissa vietetään kaikki illat ja viikonloput.

Mahtavien rannikkokaupunkien listaa jatkaa esimerkiksi Salvador, jossa juhlitaan niitä aitoja ja alkuperäisiä karnevaaleja. Brasilian reissulla kannattaa suunnata myös Recifeen, Sao Luisiin and Belémiin ihastelemaan värikkäitä katuja ja aistimaan paikallista arkea.

Rantakohteista listalle kannattaa lisätä syrjäinen Jericoacoara. Nauti elämästä rantabaareissa, jotka illan tullen muuttuvat loistaviksi kalaa ja muita mereneläviä tarjoaviksi ravintoloiksi. Jericoacoarassa kannattaa kokeilla myös hiekkadyyniaktiviteetteja: hyppää esimerkiksi ranta-autoon (beach buggy) ja revittele ympäriinsä hiekkaa pöllytellen. Toinen vaihtoehto on mäenlasku sandboardilla.

Rannalla loikoilun ja kaupungilla pörräämisen lisäksi Brasiliassa voit osallistua myös vapaaehtoistöihin. Faveloissa pääset tutustumaan paikalliseen todellisuuteen hieman erilaisesta näkökulmasta – kulmasta, jota harva matkaaja tulee edes ajatelleeksi.

Rio de Janeiro

Monen reissaajan Brasilian matka alkaa Rio de Janeirosta. Rio on paljon muutakin kuin Copacabana ja karnevaalit, minkä huomaat pian tutustuessasi kaupunkiin. Parasta on vain hengata eri kaupunginosissa ja nauttia tunnelmasta. Lähde harhailemaan ja tutustumaan tähän valtavaan kaupunkiin omaa tahtiasi, turhaa kiirehtimättä. Nähtävyyksistä suosittelemme Kristus-patsasta, joka on valittu yhdeksi maailman seitsemästä ihmeestä. Rion biitseistä valitse Copacabanan vieressä oleva Ipanema.

Ilha Grande

Matka Brasiliaan vie sinut suurkaupunkien lisäksi upeille saarille. Suosittelemme vetämään henkeä Ilha Grandella, ja sen ehdottomasti parhaalla biitsillä, Lopez Mendesillä. Turkoosinsininen vesi, lähes lumenvalkoinen hiekka ja ihanteelliset snorklausmahdollisuudet tekevät paikasta paratiisin. Jos olet matkalla Ilha Grandelle Riosta päin, nouse ensin parin tunnin bussimatkalle ja siirry sitten vielä toiseksi parituntiseksi lautalle Angra dos Reisistä.

Jokiseikkailu Amazonilla

Matka Brasiliassa vie sinut myös unohtumattomaan Amazonian sademetsään. Matkaa jokilaivalla paikallisten seurassa pitkin hitaasti virtaavaa jokea ja nouse rantaa valitsemassasi pienessä, syrjäisessä kylässä. Amazonia näyttää matkaajalle jälleen uuden puolen Brasiliasta: reissaaminen keskellä Maan keuhkoja on jokseenkin häkellyttävä kokemus.

Pysähtymispaikoiksi kannattaa harkita esimerkiksi Santarémia ja suunnata sieltä vaikkapa pieneen Alter do Chaon kaupunkiin, jonka tunnelma on pysynyt varsin perinteisenä – ja reissaajan näkökulmasta ehkä myös mystisenä.

Brasilian matkalla Amazonin joella

Brasilian matkalla kannattaa hypätä kajaakin kyytiin ja tuupata se joelle.

Amazonian reissuille pääsee kätevästi Manauksesta. Sademetsän keskellä sijaitsevasta vilkkaasta kaupungista järjestetään monenlaisia luontoseikkailuja: voit viettää öitä sademetsässä kuunnellen tuhansien eläinten ääniä tähtitaivaan alla.

Haaveissa Brasilian reissu? Helpoin tapa aloittaa matkasuunnittelu on varata henkilökohtainen aika ja miettiä asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Brasilia kartalla

Brasilia on huikea. Brasilia on iso. Brasilia on jotakuinkin kaikkea, mitä reissulta voi haluta. Ja koska Brasilia on valtavan kokoinen olisi enemmän kuin sääli käväistä ainoastaan Riossa. Aloita ihmeessä suunnitelmasi huikeasta Riosta, mutta älä pysähdy sinne koko ajaksi!

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Brasiliassa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.