{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Brasilia

Trooppista rantamaisemaa Brasiliassa
Paikalliset kalastamassa rannikolla Brasiliassa

Brasilian matkat

Brasilia on Etelä-Amerikan suurin maa - noin 28 kertaa Suomen kokoinen jättiläinen. Brasilian kulttuuri ja luonto tarjoavat niin paljon löydettävää ja hämmästelevää, että reissuun kannattaa varata runsaasti aikaa. Koe rento sambakulttuuri caipirinjoineen, lekottele valkoisilla hiekkarannoilla ja tutustu Rion hurjiin faveloihin. Jokiretki maailman suurimmassa sademetsässä on luultavasti elämäsi hienoimpia kokemuksia ja kruunaa matkan Brasiliaan.

Mikäli haaveilet Brasilian matkasta, ota yhteyttä ja varaa maksuton tapaamisaika oman reissusi suunnittelulle. Matkasuunnittelu ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.

Kysy Brasilian matkoista

Brasilian biitsit ja kaupungit

Brasilian matkalla löydät maan pitkältä rannikolta monia kauniita poukamia ja ihastuttavia siirtomaa-aikaa henkiviä kaupunkeja, kuten Paraty ja Rion vierellä sijaitseva Niterói. Ylipäätäänsä koko Atlantin rannikko on kaunista katseltavaa. Rannoilla aistii brasilialaisen kulttuurin aidoimmillaan, sillä biitsit ovat paikallisten olohuoneita, joissa vietetään kaikki illat ja viikonloput.

Mahtavien rannikkokaupunkien listaa jatkaa esimerkiksi Salvador, jossa juhlitaan niitä aitoja ja alkuperäisiä karnevaaleja. Brasilian reissulla kannattaa suunnata myös Recifeen, Sao Luisiin and Belémiin ihastelemaan värikkäitä katuja ja aistimaan paikallista arkea.

Rantakohteista listalle kannattaa lisätä syrjäinen Jericoacoara. Nauti elämästä rantabaareissa, jotka illan tullen muuttuvat loistaviksi kalaa ja muita mereneläviä tarjoaviksi ravintoloiksi. Jericoacoarassa kannattaa kokeilla myös hiekkadyyniaktiviteetteja: hyppää esimerkiksi ranta-autoon (beach buggy) ja revittele ympäriinsä hiekkaa pöllytellen. Toinen vaihtoehto on mäenlasku sandboardilla.

Rannalla loikoilun ja kaupungilla pörräämisen lisäksi Brasiliassa voit osallistua myös vapaaehtoistöihin. Faveloissa pääset tutustumaan paikalliseen todellisuuteen hieman erilaisesta näkökulmasta – kulmasta, jota harva matkaaja tulee edes ajatelleeksi.

Rio de Janeiro

Monen reissaajan Brasilian matka alkaa Rio de Janeirosta. Rio on paljon muutakin kuin Copacabana ja karnevaalit, minkä huomaat pian tutustuessasi kaupunkiin. Parasta on vain hengata eri kaupunginosissa ja nauttia tunnelmasta. Lähde harhailemaan ja tutustumaan tähän valtavaan kaupunkiin omaa tahtiasi, turhaa kiirehtimättä. Nähtävyyksistä suosittelemme Kristus-patsasta, joka on valittu yhdeksi maailman seitsemästä ihmeestä. Rion biitseistä valitse Copacabanan vieressä oleva Ipanema.

Ilha Grande

Matka Brasiliaan vie sinut suurkaupunkien lisäksi upeille saarille. Suosittelemme vetämään henkeä Ilha Grandella, ja sen ehdottomasti parhaalla biitsillä, Lopez Mendesillä. Turkoosinsininen vesi, lähes lumenvalkoinen hiekka ja ihanteelliset snorklausmahdollisuudet tekevät paikasta paratiisin. Jos olet matkalla Ilha Grandelle Riosta päin, nouse ensin parin tunnin bussimatkalle ja siirry sitten vielä toiseksi parituntiseksi lautalle Angra dos Reisistä.

Jokiseikkailu Amazonilla

Matka Brasiliassa vie sinut myös unohtumattomaan Amazonian sademetsään. Matkaa jokilaivalla paikallisten seurassa pitkin hitaasti virtaavaa jokea ja nouse rantaa valitsemassasi pienessä, syrjäisessä kylässä. Amazonia näyttää matkaajalle jälleen uuden puolen Brasiliasta: reissaaminen keskellä Maan keuhkoja on jokseenkin häkellyttävä kokemus.

Pysähtymispaikoiksi kannattaa harkita esimerkiksi Santarémia ja suunnata sieltä vaikkapa pieneen Alter do Chaon kaupunkiin, jonka tunnelma on pysynyt varsin perinteisenä – ja reissaajan näkökulmasta ehkä myös mystisenä.

Amazonian reissuille pääsee kätevästi Manauksesta. Sademetsän keskellä sijaitsevasta vilkkaasta kaupungista järjestetään monenlaisia luontoseikkailuja: voit viettää öitä sademetsässä kuunnellen tuhansien eläinten ääniä tähtitaivaan alla.

Haaveissa Brasilian reissu? Helpoin tapa aloittaa matkasuunnittelu on varata henkilökohtainen aika ja miettiä asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Brasilia kartalla

Brasilia on huikea. Brasilia on iso. Brasilia on jotakuinkin kaikkea, mitä reissulta voi haluta. Ja koska Brasilia on valtavan kokoinen olisi enemmän kuin sääli käväistä ainoastaan Riossa. Aloita ihmeessä suunnitelmasi huikeasta Riosta, mutta älä pysähdy sinne koko ajaksi!

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Brasilian matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.