{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Ecuadorin matka - KILROY
Ecuadorin matka - KILROY

Ecuadorin matka

Ecuador on yksi Etelä-Amerikan pienimmistä maista, mutta rikkaan luontonsa puolesta yksi mahtavimmista. Maisemat vaihtelevat kosteasta sademetsästä Andien raikkaisiin vuoristomaisemiin ja Galapagossaarten mustilla laavakentillä lekotteleviin merileijoniin. Matka Ecuadoriin huipentuu tulivuorille, joiden kraatereiden päältä tuntuu näkevän koko maailman.

Koe monipuolinen Ecuador 

Matka Ecuadoriin on otollinen tilaisuus espanjan kielen harjoitteluun: käy kielikurssi ja jatka matkaasi kielitaitoisena! Tai lähde seikkailuun Ecuadorin Amazonin sademetsään, missä voit maisemien ihailun lisäksi tehdä myös vapaaehtoistöitä luonnon monimuotoisuuden säilymiseksi. 

Ecuador on Etelä-Amerikan mittapuussa pieni maa, mutta sen tulivuoret yltävät korkeimpien joukkoon. Ilma korkealla on ohutta, mutta raikasta. Tähän tottuu nopeasti, vaikka alussa tuntuukin siltä kuin jalat olisivat tiiliskiven painoisia. 

Kiipeä jylhän ja edelleen aktiivisen Tungurahuan kraaterille, jonka huippu siintää 5000 metrin korkeudessa. Täällä ponnistelusi palkitaan: maisema on yksinkertaisesti päätähuimaava! Ihmettele myös vieressä sijaitsevaa maan korkeinta kohtaa Chimborazoa, joka tuntuu olevan vain kädenojennuksen päässä. Matka Ecuadoriin huipentuu vuorille!

Korkeuden ja vihreyden rajamailla

Jätettyäsi Tungurahuan rinteet olet korkeuksiin kuuluvan karuuden ja vihreyden rajamailla. Lähellä Tungurahuaa sijaitsee Banos, joka on pieni, lämpimän vastaanottavainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa myös kaikenlaisia aktiviteettimahdollisuuksia, jos aika tuntuu käyvän pitkäksi. Vuokraa vaikka maastopyörä tai lähde laskemaan koskia Tenaan. Voit myös suunnata kauemmaksi kohti Amazonin vehreää sademetsää, Parque Nacional Yasuniin.

Mantereelta merelle

Matkalla Ecuadorissa pääset seikkailemaan myös merellä. Lähde elämäsi laivamatkalle ja suuntaa luontomatkaajan paratiisiin Galapagossaarille. Nämä Ecuadorille kuuluvat saaret ovat todellinen Nooan arkki!

Toinen erinomainen kohde on kolonialistinen kaupunki Cuenca, jossa viihdyt varmasti useamman päivän tutkaillen kauniita rakennuksia ja fiilistellen rauhallista tunnelmaa. Leppoisaa menoa koet myös rannikon pikkukaupungeissa, joissa suurinta ajanvietettä on riippumatossa hengaaminen. Eikun siis paljon hyvää lukemista mukaan!

Vilkkaita toreja 

Matka Ecuadoriin vie sinut myös kiehtovile toreille, jotka ovat yllättävän suuria, värikkäitä ja täynnä innokkaita myyjiä ja kiirellisiä shoppailijoita. Esimerkiksi etelän Saquisiliassa on vähemmän turisteja ja siksi enemmän paikallista tuntua. Täällä paikalliset myyvät toreilla hamstereitaan ja muita eläimiä.

Ecuador kartalla

Kaunis Ecuador Etelä-Amerikan luoteisrannikolla on täydellinen yhdistelmä Andien jylhiä vuoristomaisemia, Amazonin vehreää sademetsää ja vilkasta kulttuuritarjontaa. Ecuadorista pääset myös kätevästi seilaamaan Tyynellemerelle ja upeille Galapagossaarille.  

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Ecuadorissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.