{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Chileen - KILROY
Matka Chileen - KILROY

Matka Chileen – jäätiköiltä kuumille lähteille

Chile kuuluu olennaisena osana Etelä-Amerikan reissuun sijaintinsa ja huikean monipuolisen luontonsa ansiosta. Seikkailunhakuinen luontoreissaaja löytääkin Chilestä runsaasti ihmeteltävää: pingviinit, valaat, chileläiset vuonot, tulivuoret, kuumat lähteet, Atacaman aavikko, Andien lumiset vuoristot ja Patagonian jäätiköt koukuttavat matkailijan. Matka Chileen on elämyksiä täynnä!

Chilen matka

Chilellä on Etelä-Amerikan kiertoreissua ajatellen keskeinen sijainti, sillä sen naapureita ovat Peru, Bolivia ja Argentiina. Pitkulaisen valtion vuoristoinen eteläkärki, jossa Patagonia  jäämaa  sijaitsee, välimerellinen keskiosa ja pohjoisosien kuivat autiomaat, ovat toistensa kiehtovia vastakohtia.

Santiago de Chile – Chilen pääkaupunki

Chilen pääkaupunki Santiago de Chile on moderni metropoli, jonka talous on yksi Etelä-Amerikan dynaamisimmista. Pilvenpiirtäjät ja kiihkeä suurkaupungin syke tarjoavat maan moninaiselle luonnolle kiehtovan kontrastin. Kaupungissa liikkuminen eri nähtävyyksien välillä onnistuu helposti hyvin toimivan julkisen liikenteen – ja erityisesti metron vuoksi. Harva reissaaja jää pidemmäksi aikaa Santiago de Chileen, sillä maassa on niin valtavasti muitakin paikkoja koluttavaksi.

Punta Arenas

Punta Arenas on Chilen eteläisin kaupunki, joka on jo kauan vetänyt puoleensa Etelämantereen tutkijoita ja retkeläisiä kuljettavia aluksia. Antarktiksen veneretkellä Otway Soundin kohdilla näkee pingviiniyhdyskuntia, hylkeitä ja valaita. Maisemat vetävät hiljaiseksi. Näissä upeissa maisemissa on mahdollista tehdä myös vapaaehtoistöitä, jotta mykistävät maisemat säilyvät myös tuleville sukupolville ihailtaviksi.

San Pedro de Atacama

San Pedro de Atacama, pienempi siirtomaa-aikainen kylä, avaa kätevän reitin Chilen pohjoisempiin osiin tulivuorien, kuumien lähteiden, suola-aavikoiden ja järvien maisemiin. Huikea Atacaman aavikko on maapallomme kuivin paikka. Seikkaile esimerkiksi syrjäisessä Kuulaaksossa, jonka maisema on kuin suoraan Marsista.

Laucan kansallispuisto

Kuljeskele Laucan kansallispuistossa ja bongaile puiston lukuisia asukkeja aina laamoista alpakoihin, unohtamatta yli 100 eri lintulajia. Tai suuntaa Lago Chungarálle – maailman korkeimmalla sijaitsevalle järvelle, joka sijaitsee aivan Pacayachata-tulivuoren juurella. Chileläisiä vuonoja pitkin voi matkata veneellä esimerkiksi Puerto Monttista Puerto Natalesiin. Maisemat ovat päätähuimaavia!

Pääsiäissaari

Mystinen Pääsiäissaari (Rupa Nui) sijaitsee noin 3700 kilometrin päässä Chilen rannikolta länteen ja sen sijainti onkin maailman syrjäisin, ainakin meidän vinkkelistämme katsottuna. Saarella vallitsee omalaatuinen polynesialainen kulttuuri –  ihaile ja ihmettele esimerkiksi moai-kivimuodostelmia, jotka ovat hieno ja erikoinen näky!

Chile aktiivireissaajalle

Chilen matka ei ole mitään ilman vierailua Parque Nacional Torres del Painen kansallispuistoon. Tämä reppureissaajien suosikkikohde Chilessä on luontokokemus dramaattisimmillaan! Puisto tarjoaa vaeltajalle aidon paratiisin, sillä reittejä on useita, samoin telttailupaikkoja. Varaa useampi päivä aikaa puiston koluamiseen, muuten kaduttaa, sillä koettavaa on paljon.

Reissuvinkkimme Chilen matkalle

Maan sisäiset lentopassit ovat todella kätevä systeemi, sillä välimatkat Chilessä ovat pitkät. Hinnat kohoavat melkoisesti turistisesongin aikana joulukuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin. Vältä korkeasesonkia niin lanttisi riittävät pidemmälle. Mutta jos aika vain riittää, Chilen matkalla matkustat myös mukavasti paikallisilla pitkän matkan busseilla.

 

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Chilessä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.