{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
peru-crafts-women-amantani-titicaca-cover
Perun matkat - KILROY

Perun matkat

Matka Peruun on kiehtova aikamatka ikivanhojen kulttuurien ja kansojen maailmaan. Vaella vanhoja inkapolkuja Andien lumihuippuisissa vuoristomaisemissa, tutustu intiaanikulttuuriin Titicaca-järvellä, valloita trooppiset sademetsät ja anna veneen lipua hiljaa Amazon-jokea pitkin sademetsän äänten hurmatessa. Pakkaa laukkusi ja suuntaa mystiseen Peruun!

Kysy Perun matkoista

Limasta hiekkadyyneille

Matka Peruun alkaa luultavasti lennolla Limaan keskelle värikästä melskettä. Täältä siirryt kätevästi ja edullisesti kattavaa bussiverkostoa pitkin muihin kiehtoviin kohteisiin Pan America -valtatietä pitkin. Pysähdy matkan varrella esimerkiksi Huachachinassa, jota ympäröi aavikko ja mahtavat hiekkadyynit – täällä voit testata hiekalla lautailua, joka on astetta eksoottisempi kokemus!

Historiaa ja kulttuuria fiilistelevän reissaajan kannattaa myös tsekata kuuluisat Nazca Lines -kuviot. 1500-2000 vuotta sitten tehdyissä teoksissa vuorottelevat yksinkertaiset linjat ja yksityiskohtaiset eläimet aina apinoista, hämähäkkeihin ja haihin. Tällaisia et taatusti ole kotimaassa nähnyt!

Tee Perun matkasta astetta mahtavampi

Peru tunnetaan erityisesti historiallisesta vetonaulastaan Machu Picchusta, jonka tarina ulottuu kauas inkojen aikaan. Vaella Machu Picchun jylhissä maisemissa korkealla vuoristossa, ja fiilistele 4200 metrin korkeudesta avautuvia henkeäsalpaavia näkymiä – loisto paikka taltioida kadehdittavaa some-materiaalia! Vaelluksen aikana kuulet myös mitä mielenkiintoisempia tarinoita inkojen mystisestä maailmasta.

Koettuasi Machu Picchun, tutustu Cuscon moniin nähtävyyksiin kuten vesitemppeli Tambomachayhin ja Coricanchan aurinkotemppeliin tai osallistu vaikkapa espanjan kielikurssille. Matka Peruun voi olla entistä merkityksellisempi, kun yhdistät reissuun vapaaehtoistyöt, joissa pääset näkemään perulaista elämää yhteisön sisältä käsin.

Kun tuntuu, että tarvitset rauhaa ja rentoutumista suuntaa Punoon ja inkakulttuurin alkulähteille Titicaca-järven rauhoittaviin maisemiin. Peruun reissaavalle ehdoton must ovat myös Amazonin jokiristeilyseikkailut, joilla metsän värikkäät asukkaat, karvaiset hämähäkit, käärmeet ja omaa konserttoaan pitävät linnut ihmetyttävät löytöretkeilijää. Jokiretkeä suosittelevat kaikki sen tehneet, joten jos budjetissasi on joustoa, tämä on erinomainen sijoituskohde.

Liikkuminen Perussa

Matka Perussa sujuu vaivattomasti kattavan ja hyvin toimivan bussiverkoston ansiosta. Kaupungeissa liikut kätevästi edullisilla taksilla, mutta muista neuvotella sopiva hinta ennen matkan alkamista, sillä taksit eivät yleensä käytä mittaria.

Kysy Perun matkoista

Peru kartalla

Andien vuoristoisella alueella sijaitseva Peru tunnetaan erityisesti inkojen muinaisena valtakuntana. Mahtavan Machu Picchun lisäksi maalla on paljon muutakin tarjottavaa: koe suurkaupungin vilinä Limassa, nauti rauhasta Titicaca-järven rannalla tai surffaa vaikka Huacachinan hiekkadyyneillä.

Kertomuksia Perusta

alt

Suunnittele matka Peruun

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Perussa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.