Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Lähde opiskelijaksi Englantiin ja yhdistä akateeminen oppi mielenkiintoiseen opiskelijaelämään - KILROY
Opiskelu Englannissa avaa ovia tulevaisuuteen - KILROY

Opiskelu Englannissa

Matka Suomesta Englantiin on lyhyt, ja EU:n myötä oleskeleminen, opiskelu ja opintojen ohella työskentely Englannissa ei vaadi erityisiä lupia. Brexit-kuvio saattaa vaikuttaa jossakin vaiheessa Englantiin opiskelemaan lähtevien elämään, mutta tällä hetkellä voit hakea Englantiin aivan kuten aikaisemminkin.

Saamme edustamistamme yliopistoista tiedon esim. mahdollisista sääntömuutoksista välittömästi. Mahdolliset seuraavina vuosina voimaan tulevat muutokset koskevat todennäköisesti vain uusia opiskelijoita eivätkä vaikuta jo aloittaneisiin opiskelijoihin takautuvasti. Ota yhteyttä, jos sinulla on aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

Kysy & saat vastauksia

Miksi opiskella Englannissa?

Englannin monipuolinen kulttuurielämä, monivaiheinen historia ja tietysti englantilaisten oma charmi tekevät opiskelukokemuksesta Englannissa unohtumattoman. Lisäksi Englannilla on pitkät perinteet korkeakoulutuksen alalla ja hyvän maineen ja houkuttelevien metropoliensa ansioista maahan virtaakin opiskelijoita ympäri maailmaa. Englannissa opiskelet siis todella kansainvälisessä porukassa. Laita siis hakemus matkaan, pakkaa matkalaukku ja lähde opiskelemaan Englantiin! 

Missä voin opiskella Englannissa?

Opiskelijaelämä Englannissa

Englanti tunnetaan maailmalla vaiherikkaasta historiasta, vilkkaasta yöelämästä ja monikulttuurisuudesta. Englanti tarjoaakin monipuolisen kattauksen opiskelijoille, joilla on varaa valita vapaa-ajan tekemisensä. Ryhdy penkkiurheilijaksi tai juokse itse jalkapallokentälle, harrasta kotimaanmatkailua ympäri Englannin pikkukyliä, ryhdy musikaalien suurkuluttajaksi, vietä aikaa huikeissa museoissa ja gallerioissa (joista moni on muuten ilmainen opiskelijoille), vaella hulppeissa maisemissa ja hyödynnä loma-aikoina nopea junayhteys Pariisiin ja Brysseliin. Ja kaikenmoista opiskelijaelämää helpottaa ja avustaa ISIC-kortin opiskelija-alennukset Lontoossa ja muualla Englannissa.

Nykypäivän Englanti on moderni, energinen ja tulevaisuuteen nojaava. Mutta modernien mieltymyksien ja demografian kansainvälistymisestä huolimatta, Englanti on edelleen perinteisten tee-hetkien, viehättävien maalaiskylien ja karun kauniiden rannikkomaisemien kotipaikka. 

Englannin koulutusjärjestelmä

Englannissa yliopistokoulutus on jaettu kolmeen tasoon vastaavasti kuin Suomessa: Ensimmäistä, alempaa korkeakoulututkintoa, eli kandidaatin tutkitoa (Bachelor) seuraa ylempi korkeakoulututkinto, eli maisterin tutkinto (Master). Tohtoriopinnot, eli PhD-opinnot, ovat yliopistokoulutuksen kolmas taso, ja niihin haetaan maisteriopintojen päätyttyä.

Pääsääntöisesti kandin tutkinnon suorittaminen kestää kolme vuotta. Joillakin linjoilla koulutus on neljävuotinen opintoihin sisältyvän työharjoittelun tai vaihtovuoden vuoksi. Maisterin tutkinnon suorittamisaika on taas vain vuosi.

Opetus on yhdistelmä luentoja, pienryhmätapaamisia ja itseopiskelua. Eri koulutusohjlemat painottavat eri opetusmetodeja alakohtaisesti. Opiskelijoilta vaaditaan itsenäistä, aktiivista ja keskustelevaa otetta. Lukukauden lopussa kursseista järjestetään loppukokeet joko esseinä tai tentteinä.

Akateeminen kalenteri Englannissa

Englannissa yliopistojen lukuvuosi on Suomen tapaan kahteen: syyslukukausi kestää syyskuusta joulukuuhun ja kevätlukukausi tammi-helmikuusta kesäkuuhun. Maisterin opinnoissa kesän aikana tehdään lopputyö, eli maisteriopintoihin varattu vuosi on käytönnössä ennemminkin kalenterivuoden kuin perinteisen kouluvuoden mittainen.

Suurin osa kandiohjelmista alkaa vain syyskuussa. Joihinkin kandiohjelmiin sekä suureen osaan maisteriohjelmista tarjotaan myös aloitus tammikuussa. Haku kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, mutta hakemuksia otetaan yleensä vastaan vielä lukukauden alkamiseen asti, mikäli koulutusohjelma ei ole jo täyttynyt.

Oppeja elävästä elämästä

Englanti, ja erityisesti Lontoo, on värikäs niin kulttuuritarjonnaltaan kuin populaatioltaankin. Lontoo on yksi maailman monipuolisimmista kaupungeista eri etnisten ryhmien lukumäärällä mitattuna ja kaupungin kaduilla puhutaan satoja eri kieliä. Tällaisessa ympäristössä opiskelu opettaa myös luentosalien ulkopuolella!

Jos opiskelu Englannissa houkuttelee, laita meille viestiä ja varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan, niin kartoitetaan vaihtoehtojasi yhdessä! Opintoneuvonta ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. 

Varaa aika opintoneuvontaan

 

Englanti

  • {{ autoCompletedLocation }}
{{ locationTag.text }}
  • {{ autoCompletedFieldsOfStudy }}
{{ fieldsOfStudyTag.text }}
  • {{ autoCompletedLevelsOfStudy }}
{{ levelsOfStudyTag.text }}
Lisää yliopistoja ({{remainingCards}})

Opiskelijatarinoita Englannista

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Englannissa opiskelusta?

Emme valitettavasti pysty uusimaan passeja emmekä buukkaamaan muutofirmaa puolestasi, mutta jotakuinkin kaikessa muussa ulkomaille lähtöön liittyvissä asioissa saat meiltä neuvot.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.