{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Maailman 15 huiminta benjihyppyä

Benjihyppy matkalla - KILROY

Oletko yllytyshullu? Kaipaatko reissultasi adrenaliiniryöppyjä? Haastatko itsesi mieluummin seikkailuihin sen sijaan, että katsot muiden hurjapäiden menoa vierestä? No sitten, tässäpä lista sinun makuusi: maailman korkeimmat benjihyppypaikat!

Benjihyppy - KILROY

#1 Royal Gorge -silta, Colorado USA (321 metriä)
75 vuoden ajan Royal Gorge oli maailman korkein silta ja vaikka silta on menettänyt tuon tittelin, voi sillalta hypätä vielä maailman korkeimman benjihypyn! Kymmenen ihanan kauhistuttavaa ja mahtavan älytöntä sekuntia vapaata pudotusta!

#2 Macau Tower, Kiina (233 metriä)
Nouse hälisevän ja hektisen kaupungin ylle ja Macaussa. Macaun maamerkkitorni on maailman toiseksi korkein benjihyppypaikka ja näkymät ovat sen mukaiset.

#3 Verzasca-pato, Sveitsi (220 metriä)
James Bond hyppäsi täältä joten miksi et sinä?! Hyppy padon reunalta näyttää (ja tuntuu!) huimalta, mutta turvallisuus on kunnossa ja asiantuntijat vakuuttavat, että hypyssä on itse asiassa mahdotonta osua padon seinämään.

#4 Bloukrans Bridge, Etelä-Afrikka (216 metriä)
Ylitä laakso autolla Afrikan mantereen isointa siltaa pitkin, tai ihaile maisemia vaihtoehtoisesti köydän päässe roikkuen. Ehdit nauttia maisemista myös matkalla hyppypaikalle.

#5 Eurooppa-silta, Itävalta (192 metriä)
Etsitkö sopivaa spottia hieman lähempää kotia? No mitenkä olisi Itävalta? Poikkea Brenner-moottorietieltä matkalla Alppien läpi ja hyppää noin 10 sekunniksi takauuvarmasti adrenaliinitasot veressäsi nostavaan seikkailuun!

#6 Niouc, Sveitsi (190 metriä)
Räikeän punainen silta hyppää silmille uhmakkaasti keskellä hulppeaa kalliomaisemaa. Uskallatko vastata samalla uhmalla?

#7 Altopiano di Asiago, Italia (175 metriä)
Yllätä oma rakas tandem-hypyllä Italiassa. Ah, kuinka romanttista!

#8 Vidraru-pato, Romania (166 metriä)
Patoa rakennettaessa yli 80 rakennustyöntekijää menehtyi – valitettavasti heillä ei ollut kuminauhaa nilkoissa. Tänään padolle nousu ja sieltä alas hyppääminen on huomattavasti turvallisempaa!

#9 Kölnbrein-pato, Itävalta (165 metriä)
Kölnbreinin padolta hypätty benjihyppy ei ole maailman pisin pudotus, mutta tätä korkeammalta vuoristosta et löydä benjihyppymahdollisuutta. Upeat Alppimaisemat kruunaavat tämän hyppykokemuksen!

#10 The Last Resort, Nepal (160 metriä)
Yleensä lomakohteet ja hovat rentouttavia ja parhaassa tapauksessa jopa seesteisiä, mutta ehei, ei tämä. Nepalin Last Resort -keskus on täynnä erilaisia seikkailuja mm. mahdollisuus benjihyppyyn. Hyppää sillalta sademetsän ympäröimänä.

#11 Ponte Colossus, Italia (152 metriä)
Valtaisa silta on saanut arvoisensa nimen: Colossus. Hyppy tältä sillalta on niin ikään valtaisa kokemus. Poikkea näihin upeisiin maisemiin Milanosta ja heittäydy vapaaseen pudotukseen: 28 metriä sekunnissa, 4,5 sekunnin ajan!

#12 Victorian putouksien silta, Sambia (152 metriä)
Henkeäsalpaavat Viktorian putoukset tekevät tästä hypystä enemmän kuin tavallisen benjihypyn. Puhdasta adrenaliinia (tai ahdistusta!) 111 metrin verran. Ja toinen kierros takavoltilla..?

#13 Perrine-silta, Idaho USA (151,5 metriä)
Käärmejoen yli Idahossa kulkee lukuisia siltoja, mutta benjihyppyä varten pidä mielessä Perrine Bridge.

#14 Kaivopuisto, Suomi (150 metriä)
Koti-Suomi ja Kaivopuisto sijoittuu listalla sijalle 14. Tätä hyppyä varten ei siis tarvitse lähteä maailman ääriin, mutta huikea kokemus on silti taattu. Joka vuosi heinä- ja elokuussa voit testata omia uskalluksen rajojasi: saisiko olla pystysuora pudotus 120km/tunnissa?

#15 Nevis Highwire, Uusi-Seelanti (135 metriä)
Reilun puolentunnin matkan jälkeen (lue: puolentuntia aikaa panikoida) löydät itsesi Uuden-Seelannin korkeimmasta benjihyppypaikasta. Varmista köydät ja ota hyppy tuntemattomaan: 8,5 sekunnin ajan vapaata pudotusta Nevis-joen yllä Queenstownissa.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.