{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Sukellusmatkat

nainen pinnan alla laitesukeltamassa, taustalla suuri kalaparvi
kaksi naista istumassa laiturilla, valmiina laitesukeltamaan

Sukellusmatkat

Miksi jättäisit reissukokemuksesi puolitiehen? Harva käy vain kääntymässä hostellin tai temppelin edustalla astumatta sisään, joten miksi kävisit rannalla ainoastaan katsomassa merelle päin sukeltamatta pinnan alle? Saat monista matkakohteista paljon, paljon, paljon enemmän irti, kun siirryt maalta merelle ja pinnan päältä pinnan alle!

Jännittäviä maisemia, värikkäitä koralleja, kummallisia kaloja, pieniä, kauniita yksityiskohtia sekä jättiläisiä meriolentoja – sukellus on monipuolinen lisä reissullesi!

Kysy sukellusmatkoista

Sukelluskohteet maailmalla

Valikoimissamme on upeita sukelluskohteita ympäri maailmaa. Sukellus pinnan alle täydelliseen rauhaan on mahtava vaihtoehto toisinaan hektiselle reissuelämälle. Vieraassa elementissä on helppo arvostaa luonnon moninaisuutta.

Ihastele nöyränä satoja ja taas satoja kirkkaissa väreissä hehkuvia kaloja, hämmästele koralleja ja puikkelehdi laivahylkyjen ja luolien sokkeloissa. Hyvällä tuurilla tapaat myös rauskuja, kilpikonnia, mustekaloja, delfiinejä ja riutta- ja valashaita. 

Take nothing but photographs, leave nothing but bubbles!

Sukelluskurssit

Sukeltaminen on hauskaa, mutta sen on oltava myös turvallista ja siksi teemmekin yhteistyötä vain luotettavaksi tietämiemme sukelluskoulujen kanssa. Aloittaaksesi sukellukset sinun tulee siis ensin käydä asianmukaisella sukelluskurssilla. Takaamme ammattitaitoiset opettajat sukelluskursseille, jotta sinä voit lähteä turvallisin mielin kohti uusia kokemuksia.

Olipa lähtötasosi mikä tahansa, kun varaat sukellusmatkan meiltä, voit luottaa, että sukellat turvallisissa puitteissa omaan taitotasoosi nähden. Kaikki sukellusmatkat ovat ammattilaisten vetämiä. Kaikki valikoimamme sukelluskoulut työllistävät tietenkin paikallisia, mutta jokaisessa paikassa kursseja vetää englantia puhuvat opettajat, jotta voimme varmistaa, että jokainen uusi sukelluksen harrastaja ymmärtää saamansa opetuksen. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkkaan, jotta sinun ei tarvitse huolehtia turhaan.

Kurssivalikoimassa on useamman tason vaihtoehtoja. Jos olet aloittelija, valitse Learn to dive -vaihtoehdoista. Jos puolestaan olet jo suorittanut peruskurssin, valitse oma matkasi joko Advance tai Fun diving -kategorioista.

Sukellusmatka harkinnassa?

Matkustamisen ja matkasuunnittelun ammattilaistemme joukossa on myös sukelluksen harrastajia, joten jos kaipaat lisäinfoa sukeltamisesta, sen kuin vain otat yhteyttä. Laita kysymyksiä meille päin tai valitse sopiva aika kalenteristasi ja varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun. Tapaamisessa voimme yhdessä puntaroida, mikä on toiveidesi ja aikataulusi valossa osuvin sukelluskurssi juuri sinulle, ja kuinka yhdistät sukelluksen parhaalla mahdollisella tavalla muihin reissusuunnitelmiisi. 

Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa suunnitteluaika

Miksi sukellusmatkalle KILROYn kanssa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki sukellusmatkat maailmalla

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Sukelluskokemuksia

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.