{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kielimatkat

Kielikurssit maailmalla - KILROY
Kielikurssit maailmalla - KILROY

Kielimatkat

Anna reissullesi lisämauste ja ota samalla haltuun paikallinen kieli! Kielitaito on avain kulttuuriin ja kielimatka maailmalla on paras tapa oppia kokonaan uusi kieli tai kartuttaa jo aiempaa osaamista. Kielitaidon turvin näet myös kaupungin ja kohdemaasi uusin silmin ja paikallisiin tutustuminenkin on huomattavasti helpompaa.

Kysy kielikursseista

Lue lisää yleisinfoa kielikursseista täältä.

Kaikki kielikurssit maailmalla

Miksi kielikurssille KILROYn matkassa?

Turvallisuus

Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.

Aina apuna

Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.

Suunnittele etukäteen

Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Suunnittele oma matkasi

Kielikurssit ulkomailla – Ota kieli haltuun 


Lisäulottuvuus reissaamiseen? Todellakin! Kielimatkoilla opit kieltä ja kulttuuria ja tutustut muihin reissaajiin. Kielikurssi ulkomailla on myös hyvä tapa päästä heti testaamaan kielitaitoasi paikallisten kanssa. Kun kuulet kieltä jatkuvasti ympärilläsi, on oppiminen sekä nopeampaa että hauskempaa. Paikallisilta opit sanonontaja arjen käyttöäkieltä siinä missä kirjaopinnoissa keskitytään usein pitkälti vain kielioppiin. Ja kun testaat oppimaasi ja kuulet kieltä ympärilläsi opit nopeasti myös kielen eri vivahteita ja sanojen eri merkityksiä eri yhteyksissä.


Suunnittele reissusi kielen opiskelun ympärille tai lisää kielikurssi muun ohjelman ja suunnitelmiesi väliin – tai aloita maailmanympärimatkasi kielikurssilla ja teet loppureissustasi asteen verran helpompaa ja hauskempaa!


Kysy kurssivaihtoehdoista


Erilaisia kielimatkoja


Teemme yhteistyötä luotettavaksi toteamimme kielikoulujen kanssa. Valitsemiemme koulujen opettajat ovat ammattilaisia ja tottuenita juuri reissukansan opettamiseen. Kielikurssit ovat myös loistava tapa tavata muita reissaajia. Ja kun kurssipaikatkin ovat mitä inspiroivempia  – sademetsän ympäröimänä, rannalla, kaupungin sykkeessä – ei oppimista estä mikään!


Valikoimastamme löytyy kielikursseja yhtä lailla eri ikäisille kuin eri tasoisille uuden kielen opettelijoille. Vaihtoehtoina on sekä yksityiskursseja että ryhmässä opiskelua, yhdessä paikkaa opiskelua että monen kohteen yhdistelmiä, jossa yhdistyy matkustaminen ja opiskelu. Kielen opiskelun lisäksi kielikursseihin sisältyy usein myös erilaisai kulttuuriaktiviteetteja ja päiväretkiä. Kielivaihtoina on englanti ja espanja.


Joten, miten olisi englantia Englannissa tai Maltalla, tai espanjaa Karbialla, Euroopassa tai Latinalaisessa Amerikassa?


Kysy kurssikohteista


Houkutteleeko kielikurssi?


Jos kielikurssit maailmalla houkuttelevat, ota ihmeessä yhteyttä. Opastamme juuri sinulle sopivan kielikurssin valinnassa ja kerromme, kuinka yhdistät kielen opiskelun muuhun reissaamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. 


Valitse itsellesi sopiva aika matkasuunnittelulle ja varaa suunnitteluaika päälle Helsingin tai Turun toimistomme. Vaihtoehtoisesti voi varata suunnitteluajan myös puhelimitse käytävälle keskustelulle. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.


Varaa suunnitteluaika


Takaisin ylös

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.