{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Trans-Siperia

Trans-Siperia, Moskova - KILROY
Trans-Siperia - KILROY

Trans-Siperia – junamatkojen junamatka

Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme toistaiseksi tarjoa matkoja Venäjälle.

 

Kommunistiajan matkamuistoja ja matushka-nukkeja. Näitä saatoit odottaa ja näitä varmasti löydätkin Trans-Siperian varrelta, mutta Venäjä on paljon, paljon muutakin. Trans-Siperian junamatkalla laajennat mielikuvaasi naapurimaastamme.

Suunnitelmissa Trans-Siperian seikkailu? Pitkään matkaan mahtuu monta kysymystä, ja parhaiten pääset alkuun suunnitelmissasi lähettämällä meille kaikki mielessäsi pyörivät kysymykset.

Kysy & saat vastauksia

Raidematkalla Moskovasta Vladivostokiin on pituutta n. 9300 kilometriä ja Trans-Siperian junarata onkin yksi maailman pisimmistä yhtämittaisista rautateistä. Päärata kulkee Venäjän laidalta toiselle, mutta voit vaihtaa myös sivuraiteille ja esimerkiksi jatkaa matkaasi Trans-Mongolian radalla Irkutskista Ulan Batorin kautta Pekingiin. Ja matkalla voit nauttia vaikkapa samppanjaa ja venäläistä kaviaaria! 

Olipa matkareittisi sitten mikä tahansa, Trans-Siperian radan varrella on monta mielenkiintoista pysähdyspaikkaa. MUTTA tällä reissulla itse matka on kuningas – Trans-Siperia on kokemus määränpäästä riippumatta!

Kysy eri reittivaihtoehdoista

Trans-Siperia-rataa molempiin suuntiin

Voit luonnollisesti matkustaa Trans-Siperian rataa molempiin suuntiin. Reitti Moskovasta Pekingiin, ja Pekingistä Moskovaan, on yksi maailman vanhimmista ja tunnettu reittinä, joka vie matkalaisen maailman syrjäisimmille ja kaukaisimmille maille. Kaikki junaradan kohteet eivät vielä tänäkään päivänä ole saavutettavissa lentoteitse.

Kiinasta mieleen jää varmasti makuseikkailut sekä Pekingin nähtävyydet, joissa historia ja nykypäivä kohtaavat kiehtovalla tavalla. Mongolia on puolestaan karu ja kesytön paikka, jonka pääkaupunki Ulan Batoria pidetään maailman kylmimpänä pääkaupunkina.

Kesähellettä vai hyytävää kylmyyttä?

Trans-Siperian rautatieyhteys toimii vuoden ympäri. Jos matkustat talvella koet 35°C pakkaset ja uimareissu Baikal-järvessä voi olla ekstra-ainutlaatuinen kokemus. Talvella Siperia näyttää siltä, miltä sen kuvittelisitkin näyttävän: kylmältä ja valkoiselta – mongolialaiset talvisaappaat ja turkisvetimet alkavat kummasti houkutella.

Kesällä koet päinvastaisen tilanteen lämpötilojen hipoessa läpi matkan 35°C:ta. Etelä-Mongolian Gobin autiomaassa, 45°C:ssa, talven viileys voi tuntua houkuttelevalta ajatukselta. Valitse siis itsellesi sopivin reissuaika ja kysy meiltä reissuvinkkejä. Trans-Siperian junamatka on joka tapauksessa yksi erikoisimmista reissuista, joita koskaan olet tehnyt tai tulet tekemään.

Helpoin tapa aloittaa matkasuunnittelu on pohtia, mitä haluat reissultasi ja varata sitten aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun. Käydään yhdessä läpi toivelistasi ja vaihtoehdot. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi Trans-Siperian matkalle KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki Trans-Siperia-seikkailut

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kertomuksia Trans-Siperian-matkalta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.